Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

До сада сам гласао за Двери. Штета те се и они поделише.

На овим изборима гласам за војводу. Он ће после избора ионако ујединити патриотске странке. Има пуно мана али шта је ту је. Једини политичар који није поклекао искушењима западног новца, није се окретао како ветар дува, био спреман да се жртвује за своја убеђења... Има званичну подршку Русије, једина нада нам је Евроазијска унија и војни савез са Русијом. А ни код њих неће моћи да се сили као Слоба, неће добити подршку за глупости. Чисто да напоменем због оних који га се плаше због могућих ратова.

Послато са GOCLEVER TAB R70 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Не гласам, али када бих се одвукао на гласање, гласао бих за Двери.

Не свиђа ми се то кокетирање са социјал-демократијом, али свесни су ваљда да морају мало због гласача. Најздравији су тренутно.

Подели на овим сајтовима

Ево свеже вести од пре 10 мин........лепо време сунчано  код Каленић пијаце.....ајде рекох да се мало прошетам да удахнем зрака.

Знате да је општина Врачар одмах ту....

И тако ја шетам ...........а на сваком кораку странке тезгаре.......искористиле овај сунчан леп дан........ па поставиле тезге и нуде....нуде ли ....нуде.........па тако  од  СНС добих па богами леп календар и дебео квалитетан СНС информатор  на насловној Вућић и Путин / умало не написах Плутон / :smeh1: Неће се Русима  допасти насловна  информатора ако виде надрљали смо.

На слици Вучић висином доминира а Путин мали ........две пите би му Вучић појео са главе......да видите слику :smeh1: сузе би вам пошле . 

Добих све то од СНС и једва избегох потпис........још ме гледају .......и коментаришу /.....чујем их ја / гле ове доби све ово о трошку народа за џ/

Идем даље...испред самог улаза у општину,  тезге више њих ......али као да доминира ДС......од њих добих хемиску и  једва избегох потпис......али навалили са бесплатним саветовалиштима прегледима........итд

Следећа тезга да видим шта ови нуде има ли шта више од хемиске  и календара.........кад оно тезга  покрета за толеранцију.....нешта ме мрко гледају .......... ne_shvata  понудише ми један упаљач :smeh1: за глас .......вешто одбих и избегох потпис.

И на крају можете претпоставити ДВери Српске .....једна мала скромна тезгица.......нису навалентни .......ако приђеш ...приђеш......приђох

и добих само једно велико СРЦЕ /на папиру/ ..дадох глас без размишљања и задржах срце.

П.С. Нова канц Двери на Врачару / Церска 76А /

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ја би им због тога дала дупли глас.......................... :)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Shvatas da to moze ide i za zenske? Ako volis placati porez na sve i svasta - bujrum.

Не........никако......они жене превише цене ........мушкарци су главни кривци........што се самују у Србији / бела куга .....итд /

Пошто су прилично традиционални ..........иду логиком да мушкарци  треба да буду иницијатори  упознавања........

да се труде.......освајају ..........гину да задобију женско срце........отуда само на мушкарце порез.........

Подели на овим сајтовима

мушкарци су главни кривци........што се самују у Србији

:aplauz:  

Подели на овим сајтовима

:aplauz:  

girl_smiley  Да уведу порез на нежење.........ала би цвећаре имале посла.........а тек кондиторска индустрија........јел видите ви колико су они видовити.......колико су им  планови  дубиозни...... :smeh1: .

Подели на овим сајтовима

Ја би им због тога дала дупли глас.......................... :)

Ako su dovoljno tradicionalni, mogu i da ukinu pravo glasa za zene. Sta ce zensko celjade u politici?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Јадне девојке којима ће се младићи женити само да неби платили порез.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Ako su dovoljno tradicionalni, mogu i da ukinu pravo glasa za zene. Sta ce zensko celjade u politici?

Е та ти вреди злата...............напокон се ја и ти сложисмо.......алал ти вера сестраја.

Више у нашем дијалогу не важи принцип модус вивенди... :smeh2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...