Милан Ракић Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Иначе, мислим да је један од разлога неуспеха Двери, не пресудни свакако, поред тога што немају шта да понуде како рече Фиби и сам Бошко Обрадовић, као гласноговорник, ил` је и он неки старешина. Тотални промашај са његовим ставом, гардом, говором тела... YOKA, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Oni na zalost nemaju sta da ponude. Sad sam bas malo slusao Boska Obradovica na RTS. Njemu se sve svodi na napadanje i kritiku postojecih politicara. Sto je ok, jer su mnogo stete svi napravili. Ali kad ga pitaju sta je program - nema sta da ponudi. Do sada sam cuo ovo: -Ukinuti naplatu parkinga u Beogradu -Vratiti radno vreme na 7-15 (kako to izvesti kod privatnika?!) -Oprostiti dugove samohranim porodicama -Novim preduzetnicima oprostiti porez prvu godinu poslovanja Ostalo nista nisam cuo, a ovo sve je goli populizam koji nema nikakvo uporiste u realnosti. Pa evo procitaj malo vise http://www.dverisrpske.com/sr/ "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Pa evo procitaj malo vise http://www.dverisrpske.com/sr/ Kad dobiju priliku na TV, a stalno se zale da ih nema, onda neka iskoriste da ispricaju program a ne da kritikuju ostale politicare - sto godi narodu, jer i narod isto to misli. Bezveze je ocekivati da sad bazam po njihovom sajtu ako oni nemaju sta da kazu u predizbornom programu na TV. Druga stvar je da treba da znaju da u Srbiji i dalje nedovoljno ljudi koristi internet. I tako to... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Sto se mene tice i ne moraju da nude nista... bolje tako nego da lazu kao svi do sada... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Pa dobro momci kazite mi koja je to politicki trenutno bolja opcija. :.mislise. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Sto se mene tice i ne moraju da nude nista... bolje tako nego da lazu kao svi do sada... Mislim, nije mi misija da pljujem Dveri. Ali oni govore da su oni to resenje za Srbiju. A kad ih pitas sta je resenje, onda kaze ovi su ovaki, ovi su onaki. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Pa dobro momci kazite mi koja je to politicki trenutno bolja opcija. :.mislise. Један мој друг је раније имао обичај да каже да је за нас решење триста јапанских инжењера и петсто будала које имају бич у руци. Раније сам то одбацивао као глупост, ал сад се понекад замислим Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Mislim, nije mi misija da pljujem Dveri. Ali oni govore da su oni to resenje za Srbiju. A kad ih pitas sta je resenje, onda kaze ovi su ovaki, ovi su onaki. Pa ja bas nisam nesto tako slusao na jucerasnjoj promociji ovde u Kragujevcu nego su I Kosta Cavoski I Mira Aleckovic I Bosko Obradovic kazali dosta pametnih stvari i o vojsci i o poljoprivredi i o malim preduzecima i srednjim preduzecima i o razvojnoj banci srbije i o stranim bankama i o prekidu pregovora sa EU i o evroaziskoj uniji i o saveznistvu sa Rusijom. Nebih da ovde ponavljeam sve ono sto je receno jer sve nebih ni mogao i evo bas se sada setih i jos par tema. Problem je prijatelju sto svako cuje sta hoce. Tako i ti cujes ono sto hoces. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Ево ко није чуо ово ремек - дело сатире. Већ постављено чини ми се било, ал свеједно вреди га чути и сто пута, не мож да досади чоеку никако. Cekaj... malo sam zbunjen. Jel ovo neka zezalica, satira, parodija jer onda je smeskasto ali dosadnjikavo. Ili je ovo... ono... odistinski? Jer onda nista smesnije nije postojalo pod nebeskom kapom od postanka prvog coveka do danas... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Bosko je te iste veceri tj juce u Kragujevcu na tribini rekao da se oseca neprijatno sto je ucestvovao u tome ali eto sto bi bi. Jedan decko je glumio Vucica. Neznam pomazem im puno u zadnje vreme. Svidja mi se njihov program i eto nema covek za koga da glasa. Kostunica smotan, radikali propali pa eto ajde onda za njih. Не могу да верујем да ово читам .. Таква логика ..''кад нема леба онда да једемо ... што није за исхрану'' Откуд то?? Дајте људи мало достојанства .., личног ... Умримо бар с осмехом на лицу... показујући им бар ''шипак у џепу'' .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Cekaj... malo sam zbunjen. Jel ovo neka zezalica, satira, parodija jer onda je smeskasto ali dosadnjikavo. Ili je ovo... ono... odistinski? Jer onda nista smesnije nije postojalo pod nebeskom kapom od postanka prvog coveka do danas... Покушај сатире претворен у трансферчину блама невиђених размера. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Za moj pojam je blam kada neko koristi ultra modernu frazu - transfer blama. Potpuno neinventivna stvarčica. Klip kida. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Не могу да верујем да ово читам .. Таква логика ..''кад нема леба онда да једемо ... што није за исхрану'' Откуд то?? Дајте људи мало достојанства .., личног ... Умримо бар с осмехом на лицу... показујући им бар ''шипак у џепу'' "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Za moj pojam je blam kada neko koristi ultra modernu frazu - transfer blama. Potpuno neinventivna stvarčica. Klip kida. Kako nazvati nesto kad je mene sramota da slusam taj klip, a niti sam ga pravio niti smisljao? Ja se sramotim umesto autora. Presao na mene blam = transfer blama. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Pa što moraš da crtaš. Samo kažeš blam. Neće valjda da nas uče devetnaestogodišnjaci sa Vukajlije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука