Jump to content

Песма којом бисте изразили тренутно расположење или упитаност...

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.8k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

.

Pre neki mesec dva na nekoj od tema, ne znam tacno gde, neko je postavio youtoube klip sa muzikom neke bugarske ili eventualno makedonske pevacice. To je neki spot gde ona, sa bendom koji svira, peva na cistini u nekoj sumici ili tako nesto. Voleo bih ako ko se seca na sta mislim i nadje link ili temu da mi javi ovde.

P.S.; (Ukoliko ta/taj nadje temu ili prosledi drugi link tog spota, ako je zensko placam veceru, ako je musko placam pice, u Nisu ili gde se dogovorimo).

..

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Tristatri рече

.

Pre neki mesec dva na nekoj od tema, ne znam tacno gde, neko je postavio youtoube klip sa muzikom neke bugarske ili eventualno makedonske pevacice. To je neki spot gde ona, sa bendom koji svira, peva na cistini u nekoj sumici ili tako nesto. Voleo bih ako ko se seca na sta mislim i nadje link ili temu da mi javi ovde.

P.S.; (Ukoliko ta/taj nadje temu ili prosledi drugi link tog spota, ako je zensko placam veceru, ako je musko placam pice, u Nisu ili gde se dogovorimo).

..

Обећао си викенд у Риму Жичанину за слику Ђуровића са Иринејем бачким и шта би са тим? ?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

.

Citaj te postove od tada.

Trebao je da nadje tu sliku ovde na forumu. Naravno nije je nasao jer je nema, a bila je. Mogo sam sve sto imam da mu obecam, jer ne bi je ni nasao, kako je jednostavno i nije bilo. Pop je svrsishodno obrisao. Zicanim ju je nasao potom na njegovom fb profilu, ali ne ovde na forumu. Ipak, kao utehu imao je rucak u ponudi. 

Za ovu pesmu sto sam pitao potrosih poslenjih 4 sata da je nadjem na forumu, ali ne uspevam. Meni super pesma. Neko je postavio, ali je nisam skinuo tada. Steta!! Jedino da moju poruku procita taj sto je ranije postavio, on ce se setiti na koju mislim.

.

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...