Драган Јашић Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Отче наш, Иже еси на небесех,да святится имя Твое,да приидет Царствие Твое,да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли.Хлеб наш насущный даждь нам днесь;И остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должником нашим;И не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Oprostite mi,al ja ne vidim konkretan smiso ponavljanja molitava po forumu. Cini mi se da to rade dokoni forumasi. Ту молитву сви верници изговарају сваког дана па не видим разлога да се она и не пише свакога дана . Оче наш који си на небесима , нек се свјати име твоје , нека дође царство твоје нека буде воља твоја на небу као и на земљи , хлеб сад насушни дај нам данас и опрости дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим и не уведи нас у искушење већ нас избави од злога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Ту молитву сви верници изговарају сваког дана па не видим разлога да се она и не пише свакога дана .Da,mada mislim da to treba da bude duboko umno-srcano obracanje,a ne copy-paste reakcija...Drugo je kad vernik sav u svom duhovnom zanosu oseca punocu i snagu tih reci u svom umu i srcu,drugo kad ja zelepim identican post jednim klikom misa.Iz tog razloga su mu sve te molitve na forumu besmislene.Molitva treba da bude razgovor Coveka i Boga,ne coveka i tastature\misa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 23, 2014 Пријави Подели Написано Јул 23, 2014 Донекле се слажем са тобом заиста молитва треба да буде дубоко умна и срдачно обраћање , али не мора да значи да људи копирају предходне постове већ има нас који пишемо , а самим тим молитву имамо у свом уму и обраћамо се Богу. Молитва пред иконама је јача , али мислим да нема разлога да не радимо то и на овакав начин. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 Оче наш који си на небесима , нек се свјати име твоје , нека дође царство твоје нека буде воља твоја на небу као и на земљи , хлеб сад насушни дај нам данас и опрости дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим и не уведи нас у искушење већ нас избави од злога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Оче наш који си на небесима, нека се свјати име твоје , да дође царство твоје , нека буде воља твоја на небу као и на земљи , хлеб насушни дај нам данас и опрост нам дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим и не уведи нас у искушење него нас избави од злога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 че наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу; хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Октобар 15, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2014 Ненад Р. and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Отче наш, Иже еси на небесех,да святится имя Твое,да приидет Царствие Твое,да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли.Хлеб наш насущный даждь нам днесь;И остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должником нашим;И не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође Царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу, хлеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Oce nas koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje,da dodje Carstvo Tvoje,da bude volja tvoja i na zemlji kao na nebu,hleb nas nasusni daj nam danas,i oprosti nam dugove nase kao sto mi oprastamo duznicima svojim,i ne uvedi nas u iskusenje,no izbavi nas od zloga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође Царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу, хлеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође Царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу, хлеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 Оче наш, који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу; хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 28, 2015 Пријави Подели Написано Јул 28, 2015 Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође Царство Твоје, да буде воља Твоја и на земљи као на небу, хлеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше као што ми опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука