Драган Јашић Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 25, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. kron је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Биљана and kron је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Отче наш, иже јеси на небесјах, да свајтитсја имја Твоје, да придет Царствије Твоје, да будет воља Твоја, јако на небеси и на земљи; хљеб наш насушниј даш нам днес, и остави нам долги нашја, јасоже и ми остављајем должником нашим; и не введи нас во искушеније, но избави нас от лукаваго. Амин Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлексаС Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Πάτερ ἡμῶν, ὁ ἐν τοῖς οὐρaνοῖς· ἁγιaσθήτω τὸ ὄνομά σου· ἐλθέτω ἡ baσιλείa σου· γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρaνῷ κaὶ ἐπὶ τῆς γῆς. Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον· κaὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήμaτa ἡμῶν, ὡς κaὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέτaις ἡμῶν· κaὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρaσμόν, ἀλλὰ ῥῦσaι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јул 24, 2012 Пријави Подели Написано Јул 24, 2012 Pater imon o en tis ouranis, Agiasthito to onoma Sou, eltheto i Vasilia Sou, genithito to Thelima Sou, os en Ourano ke epi tis gis. Ton arton imon ton epiousion dos simeron. Ke afes imin ta ofilimata imon, os ke imis afiemen tis ofiletes imon. Ke mi isenengis imas is pirasmon, alla rise imas apo tou ponirou. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 15, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Оче наш који си на небесима, да се свети име Твоје, да дође царство Твоје, да буде воља Твоја и на небу као на земљи. Хлеб наш насушни дај нам данас и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење но избави нас од злога, јер је твоје царство и сила и слава у име Оца и Сина и Светога Духа сада и увек и у векове векова амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 15, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука