Снежана Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Juanito је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Nekad nisam mogao oci da otvorim bez kafe i cigarete pa uz to dodam i poneko energetsko pice u toku dana. A sad se pitam zasto sam uopste unosio kofein, nikotin i ostala sranja u organizam kad mnogo mnogo bolje funkcionisem bez toga. Doduse sad jedem kao popisna komisija od tri clana Sve je samo navika ...osim piva, pivo je neophodno Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 24, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Црну, јаку, средње слатку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 On 24. 2. 2018. at 14:22, Grizzly Adams рече То је за кризне ситуације, кад нема баш ништа боље... Expand Добра филтер кафа је боља од лошег еспреса, а њу можеш да направиш без струје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Некад као малом детету сам волео да ми сипају у тацну па да срчем, затим мало касније сам прешао на мало кафе у млеку, онда врло кратак период у одраслом добу сам прешао на шољу кафе дневно, па касније још краћи период пио само три у један, да би на крају ''зачинио'' са никаквом кафом и тако ће бити за вјеки вјеков Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 On 24. 2. 2018. at 16:54, Неки тамо рече онда је Лејди фаца Expand Лејди је свакако фаца. Неки тамо and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Iskusni kafomani, sta radite sa zubima? Mislim kako ih cuvate od divne kafa boje?Izbeljivanje svakih 6 meseci ili nesto drugo? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Prirodna boja zubi je zapravo žućkasta... inače, juče sam pio neki premium espresso u kafiću coffee dream kod koliničkog centra i odličan je, 100 posto arabika kažu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Пијем кафу с доста млека, тако да није проблематична за зубе. Мада, сад како постим почињем да се трипујем. Све је некако пијем, да ми не додирне зубе. Имам осећај да ће их офарбати. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Ево, прва јутарња.. мало сам се успавала. Вилер Текс and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 On 10. 3. 2018. at 10:01, Lady Godiva рече Пијем кафу с доста млека, тако да није проблематична за зубе. Мада, сад како постим почињем да се трипујем. Све је некако пијем, да ми не додирне зубе. Имам осећај да ће их офарбати. Expand Isti slucaj, a trenutni stadijum, al nemoj da se smejes, na slamcicu, preskocim zube Lady Godiva and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 https://www.pinterest.com/pin/740631101193629176/ Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Март 10, 2018 Пријави Подели Написано Март 10, 2018 Trenutno nikakvu. Cekam da mi dodje co'ek da mi skuva, jer je mene ufatila neka lenjost, tako da me mrzi da ustanem i vode da pijem. Nadam se da ce Gagi brzo doci, ili da ce lenjost proci, ili ..... mi popijte kafu za dusu ( crnu, umereno slatku, toplu ). Рапсоди and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 31, 2018 Пријави Подели Написано Март 31, 2018 @Justin Waters Инспирисан јучерашњом носталгичном епизодом на форуму, гледах неке старе слике и налетех на ово. Ово добијеш кад у Сан Антонију наручиш еспресо са млеком. Нифада, Жика, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 1, 2018 Пријави Подели Написано Април 1, 2018 On 31. 3. 2018. at 22:43, Juanito рече @Justin Waters Инспирисан јучерашњом носталгичном епизодом на форуму, гледах неке старе слике и налетех на ово. Ово добијеш кад у Сан Антонију наручиш еспресо са млеком. Expand Čak i ako vidim dvije kafe sa mlijekom, ovdje ima mlijeka da se mogu napraviti dvije bijele kafe. Inače ovo ću početi tražiti u našim kafićima, "mlijeko s kafom", jer kad tražiš kafu s mlijekom, to uglavnom bude loš epreso gdje mlijekom malo kompenzuješ loš ukus. Kakvi su amerikanski espresoi? Da li u prosječnom kafići dobiješ dobar ili loš espreso. Kod nas dobiješ uglavnom loš. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука