geronymo Написано Јул 10, 2019 Пријави Подели Написано Јул 10, 2019 Milica Bajic, Поет, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 17, 2019 Пријави Подели Написано Јул 17, 2019 Новица Тадић Phoebe, Драшко, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 O stidu i sramoti Jedan se stideo da pita gde je klozet. I šta je bilo? Ništa. Upiškio se u gaće. Jedan se stideo da kaže gde ga boli. I šta je bilo? NIšta. Nisu ga izlečili. Jedan se stideo da kupi u radnji gaće. I šta je bilo? Ništa. Išao je bez gaća. Jedan se stideo da kaže devojci da je voli. I šta je bilo? Ništa. Udala se za drugog. Duško Radović Natasa., geronymo, Поет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Август 30, 2019 Пријави Подели Написано Август 30, 2019 Brankoooooooooooooooo :/ Istopljeni kamen, Phoebe and geronymo је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2019 sanja84, geronymo, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2019 On 17. 7. 2019. at 10:06, Снежана рече Новица Тадић Expand Podsetila me je na: ''I vi, dakle, imate sada žalost, ali ću vas opet videti i radovaće se srce vaše i radost vašu niko neće uzeti od vas. I u onaj dan nećete me pitati ništa.'' Снежана, Istopljeni kamen, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 22, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2019 ,,Kad suviše reči zbune, ništa, ja ćutimI ponovo dođe, nekad sam zdravImam kanal iz njega i Bog pita šta radimPa, pogledam gore, valjda me pazišNe daj me, Bože, vidiš ne znam gde gazim !" Чунга Лунга and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Септембар 24, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2019 Поет, Срндаћ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 7, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2019 http://zdm.nb.rs/dokumenti/rn-covek-se-vraca-kuci.pdf Mislim da mi je Rajko omiljeni pesnik posle Disa Iako je kako kazu bio politicki neispravan, sta cu, pesme su mu sjajne!!!! Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 7, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2019 Мари Цветајева | У СВЕТУ ГДЕ У свету где згробљен И запањен свак је Знам тек један ми је Једнаке снаге. У свету где толико Много се хоће Знам тек један ми је Једнаке моћи. У свету где све зри У буђ и бршљан Знам само си ти – Равносуштан мени. Prelepa pesma Marine Cvetajeve.A u lepim stihovima mnogi vole da se pronađu Поет and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 9, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2019 Konstantinos Kavafis-Kad se razbude Za ljubitelje dobre poezije O pjesniče, nastoj da sve sačuvaš pa i ono najneznatnije što se od prolaznosti spasiti može- vizije onih tvojih ljubavi! Potajno ih upleti u riječi svoje. Pjesniče nastoj da sačuvaš, kad se u tvome razbude duhu po noći il u blistavo podne. Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 28, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2019 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 7, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2019 Ebes ga, podestio me bratic Goranger, da fotkam. Ne zaobilazi me poezija ni u kafani mi ne da mira. geronymo, Биљана, два and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 On 6. 5. 2019. at 21:22, Milica Bajic рече Хамлет (песма Јурија Живага/Б. Пастернак) Жамор преста. Излазим на сцену. Уз довратак, са мислима својим, ослушкујем јеку удаљену. Шта ће бити са животом мојим? На мене је устремљен мрак ноћи, кроз хиљаде догледа ми приђе. Ако само може, о мој Оче, нек' ме ова чаша мимоиђе. Волим твоју замисао смелу, пристајем на ролу што ме згоди. Али сад се игра друго дело, овога ме пута ослободи. Но чинови један другог гоне. Крај се пута не може избећи. Сам сам. Све у фарисејство тоне. Живот није што и поље прећи. Expand :/ Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 23, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2019 Pa pogledam gore valjda me pazis, ne daj me Boze, vidis ne znam gde gazim. ViktorijaV and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука