Jump to content

Православци причају с католицима и протестантима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ljudi imam problem, ne mogu da pejstujem link sa youtuba niti bilo koji drugi link. Može li mi neko rešiti problem? Htela sam da dam link jednog hora , svetovnog koji peva duhovnu muziku.

Dakle reč je o akademskom horu Univerze na primorskom koji pevaju "pravoslavno zapuščino primorskih skladateljev"

Izvrsni su. Lepo pevaju. Samo problem je što Vjeruju pevaju sa filiokve, ali svejedno je sve lepo. Volela bih da vam dam link da čujete kako to zvuči, samo imam tehničkih problema. Pokušaću ručno:

https://www.youtube.com/watch?v=iNLWpzK3eRs

https://www.youtube.com/watch?v=T_3Xt-pF5VE

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Ljudi imam problem, ne mogu da pejstujem link sa youtuba niti bilo koji drugi link. Može li mi neko rešiti problem? Htela sam da dam link jednog hora , svetovnog koji peva duhovnu muziku.

Probaj to dati na neku temu sa muzikom, ako ne može ni tamo onda bi moglo biti nešto s tim linkom

kako ne treba, ovako se to ne može znati šta je uzrok, može i u PC biti nekakva greška, teško sad reći.

Подели на овим сајтовима

Ne, ne radi mi paste opcija na bilo kojoj temi, bilo kog linka. Editovala sam post, ručno sam napisala adresu. Poslušajte. To su zapravo katolici koji pevaju po naški, zato sam dala na ovoj temi.

Htio sam da staviš na bilo koju drugu temu da vidimo da li je to do Foruma ili možda neka tehnička greška na tvojoj strani. Ako ne možeš postavit nigdje nikakav video onda je to do tebe a ne do Foruma, nešto ili radiš pogrešno ili ti nije sa PC ili internetom nešto u redu. Izgleda da ne radi više ona opcija direktne konverzije linka na video, mora se to radit sa BBC. To je onaj zeleni kvadratić sa nazivom speciial BBC code, treći gore s lijeva u editoru, tamo treba kliknut, izabrat Media i u okno koje se otvori ubacit taj link i poslat tj. kliknut na OK. Jesi li razumjela šta sam napisao, ako nisi napišem to ponovo jasnije po tačkama tj. po koracima.

VELKÁ NAD VELIČKOU-4.HORŇÁCKÝ ZPĚVÁČEK: vítěz kategorie do 10 let, JAN PAVLÍK z Hrubé Vrbky

Подели на овим сајтовима

Neće ni tako :( Ne radi mi ni ona opcija da citiram tekst, ništa...

Izvini za spam

https://www.youtube.com/watch?v=a1TKeicgxDM

Kako ne radi? Onda ti nije nešto u redu sa tvojim nalogom na Forumu. Pogledaj, ako otvoriš editor, to je ono što pišeš onda bi trebalo biti sve ok. Možda ti se promjenio skin, izgled pa ne nalaziš te opcije tamo gdje si navikla. Uradi ovo:

1. Otvori editor - to je to gdje pišeš te poruke,

tamo su dva reda simbola, ikonica, gornji i donji

2. Gore ugledaš medju onim simbolima u prvom redu

treći simbol s lijeva to je zeleni kvadratić , special BB code

3. Klikneš na taj kvadratić, iskoči ti Please select

4. tamo izabereš opciju Media

5. Iskoči ti okno u koji daš taj  cio link,

jednostavno ga samo prekopiraš, copy/paste

6. Klikneš na OK i gotovo, video je postavljen.

Ne boj se, kakvo spamovanje, šta te briga za spamovanje, ahahahaha.

Nije to nikakvo spamovanje već pomoć. Ne opterećuj se, relaxuj, opusti se.

Подели на овим сајтовима

Pa neće, to sam već probala malopre. Ranije je sve ok radilo. Nekih mesec dana to nešto zeza, samo ovde na poukama. Kompjuter super radi, internet takođe- nije to.

PS: Zayron skoro je papa rekao da je smrtna kazna nedopustiva. Ranije smo pričali o tome da se crkva nije izjasnila po tom pitanju. Dobro je da je sad čovek lepo rekao.

Подели на овим сајтовима

Pa neće, to sam već probala malopre. Ranije je sve ok radilo. Nekih mesec dana to nešto zeza, samo ovde na poukama. Kompjuter super radi, internet takođe- nije to.

Onda ne znam, meni se jednom pokvarile privatne poruke, PP, jednostavno nestale pa su ih vratili. Probaj izbrisat cookies iz browsera, očistit ga ili napravit update, možda ti flash player nije apdejtovan, to takodjer može utjecat. Napravi sve apdejte i aktualizacije, s tim mogu bit problemi. Isprobaj neki drugi browser. Postavim ti ja taj video dok ne nadješ šta je s tim forumom ili PC. Lijep video.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

APZ UP - Predstavitev zgoščenke TEBE POJEM

Evo ga. U pravu si, do pretraživača je. Ono je bio internet explorer, sad sa mozilom sve radi. Menjala sam komp skoro, pa mi je bilo automatski namešten explorer.

HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Pa da, to su Slovenci. Pevaju nešto tako naše rusko-vizantijsko. Ko će ga znati. Samo filiokve pevaju u Vjeruju. Kakva je vaša liturgija staroslovenska, jel liči nešto na naše liturgije?

U kakvom Vjeruju pjevaju Filioque, nikakvo Vjeruju od tih Slovenaca tamo na tom kanalu nema, daj mi link. Inače ako su to grkokatolici onda neki Vjeruju pjevaju bez Filioque npr. u Ukrajini a u Slovačkoj sa Filioque, zavisi od toga koji su to grkokatolici. Ovi Slovenci pjevaju pravoslavne stvari ali većinomn su to grkokatoličke kompozicije koliko sam stigao vidjet

Подели на овим сајтовима

Pa pevaju na tom CD-u. Ne smem da objavim, da ne bih narušila autorska prava. Naime  pevaju od Ivana Grbeca, na staroslovenskom; Vasilija Mirka-liturgiju Sv Jovana Zlatoustog, Andreja Makora, kijevski napev; Patrika Quagglato-hvalite Gospoda i od tog dirigenta TRI DUHOVNA HORA-Bogorodice djevo, Gospodi i Otče naš.

Kažu da su to pravoslavne izvodbe, samo mi nije jasno...kako to liturgija Jovana Zlatoustog...a Slovenci...

Подели на овим сајтовима

Pa pevaju na tom CD-u. Ne smem da objavim, da ne bih narušila autorska prava. Naime  pevaju od Ivana Grbeca, na staroslovenskom; Vasilija Mirka-liturgiju Sv Jovana Zlatoustog, Andreja Makora, kijevski napev; Patrika Quagglato-hvalite Gospoda i od tog dirigenta TRI DUHOVNA HORA-Bogorodice djevo, Gospodi i Otče naš.

Kažu da su to pravoslavne izvodbe, samo mi nije jasno...kako to liturgija Jovana Zlatoustog...a Slovenci...

A tako, radi se o CD, ja sam mislio da pričaš o snimcima na You Tube. Imaju oni grkokatolike tamo i dvije grkokatoličke crkve u sv. Ćirila i Metodija u Metliki, druga je u Dragah pri Suhorju a spadaju kanonski pod Križevce zajedno sa hrvatskim grkokatolicima. Imaju i odličan crkveni hor, dolazio je nekoliko puta na gostovanje u Slovačku, kad nadjem nešto od njih na You Tube postavim to ovdje. Postavljao sam ih već negdje ali davno je to bilo, pjevali tamo neke velikopostne stvari, baš sad bi tome bilo doba.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...