Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

Okej, provalio sam da je montirano i našao sam i dokaze koji će potvrditi, nalaze se na samoj slici.

Znam jer imam iskustva sa ovim. Meni bar je očigledno.

Па вјероватно су лажирали. Већ су обишле свијет анализе те слике која кружи, гдје се види тачно да је монтиран дио лица на "мртвог" Бин Ладена са неке његове раније фотографије.

Само Американци су то. Није се са њима играти. Гадафи је слагао да су му убијени синови и уници, и тако је направио један добар медијски потез, и умало су кренули и новинари из свијета да черупају америчку администрацију и НАТО. Наравно никад нико не би видио тијела "убијених" му синова и унучади, и постојала је могућност да америчко мњење прогута патку, кадо оно трица из другог табора. Американци пребацују пажњу са Гадафија на "мртвог" Бин Ладена....купе симпатије народа генијално.  :(

A, da, da, da, da, da. Ovo je zbog navodne smrti Gadafijeve dece!

Ne setih se! To su dve fotografije, od kojih je jedna (Ladenova) manje rezolucije a druga je slika nekog drugog, koji je ubijen ko zna kada i čiji je identitet ko zna koji. Bin Ladenova slika je slika manje rezolucije a slikana je bez blica, takođe je onako mekanija i toplijih boja. Slika na koju su nalepili tu staru Bin Ladenovu je slika iz mrtvačnice, verovatno nekoga ko je nastradao u ratnom konfliktu - možda i nekoga iz Libije.

Ta druga slika je slikana iz blizine, visoke je rezolucije i slikana je blicom što se jasno primećuje.

Onaj koji je montirao ovu sliku, smanjio je rezoluciju te druge tako da se zumiranjem ne vidi da trenutno postoji razlika ali se jasno vidi po nivou oštrine, po teksturi kože i po drugim stvarima da je ova druga bila veće rezolucije i da je slikana skorije nego ova prva. I sada, pogledajte na slici, na njegovom desnom uvetu - napravljena je greška, deo kože onako visi izvan lica. Zagledajte se u ovu sliku:

http://media.photobucket.com/image/recent/iriewoolf/OsamaBinLadenCorpse.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Само та слика, то нису Амери пустили. Ево гледам CNN, BBC, CBS нигдје нема те слике. То су пуштали на арапским каналима, и то је неко тамо убацио хотећи да се осећа мало славним, како читав свијет размјењује његову слику. Довољно је видјети само углове на којима стоји лице "убијеног" бин Ладена са истом сликом Бин Ладена снимљеном раније. Види са де ј фигура идентична, тако да је монтажа коју и слепац може видјети, тако ту слику је пустио неко друго Амери нису толико непрпфесионални да толико очиту монтажу пусте у јавност.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Само та слика, то нису Амери пустили. Ево гледам CNN, BBC, CBS нигдје нема те слике. То су пуштали на арапским каналима, и то је неко тамо убацио хотећи да се осећа мало славним, како читав свијет размјењује његову слику. Довољно је видјети само углове на којима стоји лице "убијеног" бин Ладена са истом сликом Бин Ладена снимљеном раније. Види са де ј фигура идентична, тако да је монтажа коју и слепац може видјети, тако ту слику је пустио неко друго Амери нису толико непрпфесионални да толико очиту монтажу пусте у јавност.

Fotku su pustili pakistanci prvi, ali ima li koja americka fotka? Bilo kakav dokaz ili im treba verovati kao sa iracko oruzje za masovno unistenje.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ali nije isključeno da su inicijatorima tog objavljivanja te slike koju je potom u njihovom interesu objavio netko drugi. To su samo ta takva onda "zadnja vratašca", "krijući manevar" da kad se stvar počne razvijati u neželjenom smjeru od onog kako su je htjeli nasmjerovat i izmanipulirati oni mogu potom tuda uteći i reći, proglasiti u javnosti: "Mi ništa, mi muzikanti!"

:(

Подели на овим сајтовима

Fotku su pustili pakistanci prvi, ali ima li koja americka fotka? Bilo kakav dokaz ili im treba verovati kao sa iracko oruzje za masovno unistenje.

Није уопште фазон, да ли је убијен или није. Вјероватно није убијен. Чуј, сахранили га у мору....а и да јесте, па ни у то више нико не би вјеровао, ни кад би се тијело изложили на вашингтон скверу. Увијек би се могао наћи изговор, двојник, успаван, ово оно....

Мени је занимљива ситуација код нас, људи се пале на Гадафијеву игру, и врло лако прозру да са Бин Ладеном намјештено, али то је све наводно да би прикрили трагове "злочина" против гадафијевеих унука и сина. Мени је ово индикативније да људи вјерују једном Гадафију.

Углавном није важно је ли убијен Бин Ладен или не, од данас је убијен Бин Ладенов наступ у јавности и то је једина истина коју знамо.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ali nije isključeno da su inicijatorima tog objavljivanja te slike koju je potom u njihovom interesu objavio netko drugi.

To su samo ta takva onda "zadnja vratašca" da kad se stvar počne razvijati u neželjenom smjeru od onog kako su je htjeli izmanipulirati oni mogu potom tuda uteći i reći, proglasiti: "Mi ništa, mi muzikanti!"

0102_laugh

Da i to je moguce. Samo jedna stvar mi nije jasna. Obama se pohvalio u  onom obracanju  kako su se americki specijalci dokopali trela. Zbog cega? Da bi ga bacili u more?

Подели на овим сајтовима

Ali nije isključeno da su inicijatorima tog objavljivanja te slike koju je potom u njihovom interesu objavio netko drugi. To su samo ta takva onda "zadnja vratašca", "krijući manevar" da kad se stvar počne razvijati u neželjenom smjeru od onog kako su je htjeli nasmjerovat i izmanipulirati oni mogu potom tuda uteći i reći, proglasiti u javnosti: "Mi ništa, mi muzikanti!"

smej.gif

Па немогуће је да су Америкнаци мислили са оном сликом ишта изманипулисати. Толико је смијешна слика, да ено на вукајлији је већ објављено као примејр фотошоп аматера.  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif 0102_laugh  smej.gif

Ако је Бин Ладен убијен, ја сам онда Бред Пит.....Ма дајте молим вас, још једна пропаганда коју шире по свету.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Bas lepo sto nista ne moze da vas razuveri da je u pitanju zavera.

Mozda je najinteresantnije sto vi znate da je zavera bez ikakvih dokaza i sto svaki novi dokaz diskvalifikujete kao podmetaljku koju dete od deset godina moze da provali ukljucujuci specijaliste sa Vukajlije. Sve to podseca na famoznu pricu oko sletanja na Mesec za koju se i dan danas pojavljuju novi dokazi da je u pitanju podvala.

Samo mi cudno, sto takvi koji ne priznaju dokaze, na kraju postanu posveceni vernici u Boga? Kod vas je sve nakalemljeno da bude obrnuto proporcionalno?

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Mozda je najinteresantnije sto vi znate da je zavera bez ikakvih dokaza i sto svaki novi dokaz diskvalifikujete kao podmetaljku koju dete od deset godina moze da provali ukljucujuci specijaliste sa Vukajlije. Sve to podseca na famoznu pricu oko sletanja na Mesec za koju se i dan danas pojavljuju novi dokazi da je u pitanju podvala.

Samo mi cudno, sto takvi koji ne priznaju dokaze, na kraju postanu posveceni vernici u Boga? Kod vas je sve nakalemljeno da bude obrnuto proporcionalno?

Bas obrnuto, ne damo se lako prevariti.

Подели на овим сајтовима

Коментар који је претходио твом коментару, је било моје мишљење и нико не може да ме увери у супротно...А ти вероватно мислиш да је једини кривац за срушене ''близнакиње'' Бин Ладен ? 0102_laugh

Ок, све у своје време...

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...