Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

Bas lepo sto nista ne moze da vas razuveri da je u pitanju zavera.

Mozda je najinteresantnije sto vi znate da je zavera bez ikakvih dokaza i sto svaki novi dokaz diskvalifikujete kao podmetaljku koju dete od deset godina moze da provali ukljucujuci specijaliste sa Vukajlije. Sve to podseca na famoznu pricu oko sletanja na Mesec za koju se i dan danas pojavljuju novi dokazi da je u pitanju podvala.

Samo mi cudno, sto takvi koji ne priznaju dokaze, na kraju postanu posveceni vernici u Boga? Kod vas je sve nakalemljeno da bude obrnuto proporcionalno?

Коментар који је претходио твом коментару, је било моје мишљење и нико не може да ме увери у супротно...А ти вероватно мислиш да је једини кривац за срушене ''близнакиње'' Бин Ладен ? 7896634

Ок, све у своје време...

Brate da mi je posuditi tvoje intelektualne kapacitete na sedam dana da se odmorim. nesiguran :cheesy:

Cinjenica je da su ga poslali u Beograd da Mladen Obradovic izvrsi autopsiju, srbi to ne bi poverovali. A blizi se 2012 i Obama pred izbore se ne bi igrao ovakvim glupostima. Ali kao sto rekoh ima i danas ljudi koji misle da ljudi nikada nisu sleteli na mesec; da CIA krije vanzemaljce pa neka im sada i ova prica.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Zivo me interesuje na koga mislis? Mischelle Backmann? Rush Limbaugh?Sarah Palin? Glenn Back?

Iskreno vec deset minuta pokusavam da smislim nekig republikanskog politicara koji nije mentalno bolestan i jos uvek mi ne uspeva.

Kao sto neko rece; zamisli stranku u kojoj je najnormalniji politicar  mormon.

Е стварно се "Golfer in chief"-у посрећило. Ено хвалоспеве ЦИА-у све у 16 свуда около :cheesy:

Zeebedee, има има, ево види овде на пример:

Да, Ron Paul је највећа нада, али има још кандидата - на пример Gary Johnson: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_E._Johnson

Што се партија тиче, ту нема велике разлике. Има врло мало и демократа који су нормални људи, мада нешто не могу да се сетим примера.

Ron Paul sa svojih 3% podrske je nada kao i Secerovski u Srbiji.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Супер, убијен убица Срба а истовремено ће муџахедини да мало кокају америчку гамад!Само се кољите међусобно и миран Балкан!

Vidim da ste ovog neo fasistu vratili na forum. Jos samo da mi Dejan objasni da se pozdravlja ubijanje ljudi koji se jos nazivaju i gamad i da je to superpravoslavno.

Da zaboravio sam; nemoj da ga nazivas fasistom to je divan decko koji ce vremenom da evolucionira u normalnog coveka.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Само нека овако наставе и ево нама Трећег светског рата између "хришћана" и "муслимана.".Лепо предјело праве Американци.

Sta ti predlazes; da putsimo teoriste na miru jer ce biti problema. Najbolje da pisemo i Hagu da puste Gotovinu da se ne bi hrvati ljutili.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ближе се избори, Обамин рејтинг никада није био нижи...

И ако би дошли до тих избора, не би се ништа значајније променило од досадашње политике коју води Обама. Оде један Обама, доџе друѓи Обама...Ионако сви су исти и имају један - исти циљ...Сатанска посла.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Питао си ме ко је нормалан, а не ко има највећу подршку. Осим тога, има различитих статистика:

"If the elections were held today, Ron Paul would gain 41% of the vote compared to Obama’s 42% – statistical dead heat. Among independents, Paul has an astonishing 47% to 28% edge over the president."

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2012/election_2012_barack_obama_42_ron_paul_41

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Супер, убијен убица Срба а истовремено ће муџахедини да мало кокају америчку гамад!Само се кољите међусобно и миран Балкан!

Vidim da ste ovog neo fasistu vratili na forum. Jos samo da mi Dejan objasni da se pozdravlja ubijanje ljudi koji se jos nazivaju i gamad i da je to superpravoslavno.

Da zaboravio sam; nemoj da ga nazivas fasistom to je divan decko koji ce vremenom da evolucionira u normalnog coveka.

Фашиста сам, волим Хитлера, волим Мусолинија...јел ти је сад срце на мјесту? :cheesy:

Од сада кад ме назовеш фашистом, ја ћу само да аминујем да би избјего свађу са тобом.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Питао си ме ко је нормалан, а не ко има највећу подршку. Осим тога, има различитих статистика:

"If the elections were held today, Ron Paul would gain 41% of the vote compared to Obama’s 42% – statistical dead heat. Among independents, Paul has an astonishing 47% to 28% edge over the president."

http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/elections/election_2012/election_2012_barack_obama_42_ron_paul_41

Da li me zezas ili FOX News uzimas kao resorce za svoje tvrdnje  smej.gif smej.gif smej.gif

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Зеебеедее, и ти поздрављаш убијање Осама Бин Ладена. Ја сам рекао, за мене је АЛ КАИДА и америчка админстрација исто го.но!Нека се побију међусобно.

П.С: Осама је амерички човјек ако ниси знао.

Подели на овим сајтовима

Da li me zezas ili FOX News uzimas kao resorce za svoje tvrdnje  smej.gif smej.gif smej.gif

Не Фокс, него http://www.rasmussenreports.com који је једна од најпознатијих агенција за те ствари.

И смеје се човек који није навео никакав извор за своје тврђење него лупио одприлике...  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' />

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Brate da mi je posuditi tvoje intelektualne kapacitete na sedam dana da se odmorim. smej.gif smej.gif

Cinjenica je da su ga poslali u Beograd da Mladen Obradovic izvrsi autopsiju, srbi to ne bi poverovali. A blizi se 2012 i Obama pred izbore se ne bi igrao ovakvim glupostima. Ali kao sto rekoh ima i danas ljudi koji misle da ljudi nikada nisu sleteli na mesec; da CIA krije vanzemaljce pa neka im sada i ova prica.

Бре Зибеди, бре Зибеди, опуштено само.... smej.gif Поред твојих тврдњи, не би ме зачудило и да верујеш у постојање ''свињског грипа''...

http://www.youtube.com/watch?v=r1dIaWZiSTw

За остале делове, имаш на ју тјубу.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ближе се избори, Обамин рејтинг никада није био нижи...

И ако би дошли до тих избора, не би се ништа значајније променило од досадашње политике коју води Обама. Оде један Обама, доџе друѓи Обама...Ионако сви су исти и имају један - исти циљ...Сатанска посла.

Погледај овде: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13501.msg423605.html#msg423605

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

П.С: Осама је амерички човјек ако ниси знао.

Ako su ga ameri uhvatili zivog i u interesu istrage i hapsenja ostalih to kriju i pricaju ove price o bacanju u more onda OK. Ali da bi to potvrdili morace da ga pokazu pre ili kasnije.

A do tada ostaje samo jedan odgovor. Da je sve ovo i zadnja dva americka rata samo jedna ujdurma. Od napada na WTC pa do juce u svakom trenutku su ameri mogli poceti da lazu i manipulisu. Mozda su ga ubili vec u prvim napadima na Afganistan pa su ga koristili kao motiv da i dalje vrsljaju po svetu i americi. A ovo sada im dodje kao exit strategy, kao koknuli smo ga i bacili u more a to sto ga jurimo 10 godina nema veze. Ova prica sa bacanjem u more ne pije vodu.  Ili ga imaju zivog ili je svet zadnjih 10 godina ziveo u americkoj prevari.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

У ово што Господин Зибиди вјерује, ја нисам вјерово са својих 5 година!И тад сам знао да је Америка сатанина творевина којој ће доћи једног дана крај!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...