Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

ovo je skretanje paznje sa neceg krupnog...npr. ubijeni gadafijevi nevini unucici, strahota

Ma dajte, kakvi unučići, taj Gadafi ih u svakom sukobu unazad 50 godina s Amerikom i ostalim zemljama što ih je bilo izgubio po desetak takvih unuka i sinova. Ovdje bila rasprava o tome, nije riječ o nikakvim njegovim krvnim srodnicima, već maximalno usvojenicima, adoptiranim. Pa čak i ne takvim već "ad hoc" naknadno izmišljenim radi srcedrapateljnosti i dramatizacije "muka i trapenia" koje su Gadafiju pričinili Amerikanci. Ti njegovi pravi sinovi i unuci, za njih se vi ne bojte, većina ih uopšte nije ni u Libiji već sjede u Švicarskoj po vilama na obali Ženevskog jezera itd. itd. A ovo spada u domen medijalnog rata, sve te mistifikacije, produkcija i izmišljanje nepostojećih sinova, unuka i nepostojećih krvnih srodnika.

Totalno provaljena priča!

klapklap

Подели на овим сајтовима

ovo je skretanje paznje sa neceg krupnog...npr. ubijeni gadafijevi nevini unucici, strahota

Ma dajte, kakvi unučući, taj Gadafi ih u svakom sukobu što ih je bilo izgubio po desetak takvih unuka i sinova. Ovdje bila rasprava o tome, nije riječ o nikakvim njegovim krvnim srodnicima, već maximalno usvojenicima, adoptiranim. Pa čak i ne takvim već po završetku naknadno izmišljenim radi srcedrapateljnosti i dramatizacije "muka i trapenia" koje su Gadafiju pričinili Amerikanci. Ti njegovi pravi sinovi i unuci, za njih se vi ne bojte, većina ih uopšte nije ni u Libiji već i Švicarskoj po vilama na obali Ženevskog jezera itd. itd. A ovo spada u domen medijalnog rata, te sve mistifikacije, produkcija i izmišljanje nepostojećih sinova, unuka i krvnih srodnika.

klapklap

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Hm, i Bin Ladena onda odmah sahranili u more tako da se sad, osim jedne lažne fotografije, nema ništa..

Ej ljudi, imam rešenje za Mladića! Ubiti ga u jednoj tajnoj akciji i zatim ga odmah sahraniti u Dunav, ili u Volgi, ili u crnom moru, šta znam gde se nalazi, najbolje da se čoek odmara negde na Maledivima, onda imamo ceo okean da ga sahranimo.. Ima se problem? Nema se problem, rešeno na Washington-način!

0442_feel

Ja sam čuo da je Mladić specijalni vatikansko-jezuitski agent, tamo ga Wojtyla poslao iza leđa Amerima da pripremi teren za buduću rekatolizaciju Balkana. A potom je pobjegao istim tim vatikanskim "pacovskim kanalima" Bog zna gdje je sad, to valjda ne zna ni sam Benedikt XVI gdje tačno su ga sakrili, možda negdje u amazonskim prašumama među indijancima.

klapklap 0442_feel :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

"Golfer in chief" је добио на лутрији. Јеси ли приметио колико пута је рекао да је он заслужан, сад ће стварно моћи да ради све што му падне на ум... Бојим се да је ово озбиљно смањило шансе да ускоро дође на власт неко нормалан и мирољубив, баш сам се био понадао.

Zivo me interesuje na koga mislis? Mischelle Backmann? Rush Limbaugh?Sarah Palin? Glenn Back?

Iskreno vec deset minuta pokusavam da smislim nekig republikanskog politicara koji nije mentalno bolestan i jos uvek mi ne uspeva.

Kao sto neko rece; zamisli stranku u kojoj je najnormalniji politicar  mormon.

Е стварно се "Golfer in chief"-у посрећило. Ено хвалоспеве ЦИА-у све у 16 свуда около :(

Zeebedee, има има, ево види овде на пример:

Подели на овим сајтовима

shop_big.jpg?v=201105021254

Italijanima nesto sumnjivo ....

http://www.corriere.it/

Da vidimo - 9/11 - nameštaljka na više nivoa.

Incident u zalivu Tonkin (povod za rati u Vijetnamu) - never happened.

Landing on Moon - više je kao landing u filmski studio.

Bin Laden mrtav - potvrda je fotošopirana slika i telo koje je u okeanu.

Uzeću i ja sliku sada i probaću da napravim da bude identično i daću vam.

Подели на овим сајтовима

Italijanima nesto sumnjivo ....

http://www.corriere.it/

Pa naravno da to nije po islamu ni šerijatu, pokapat u nekakvu vodu, u islamu je dozvoljeno pokapat samo u ZEMLJU, nikakvim drugačijim načinom. Jedino ako ga nisu prije toga na račun američkih poreskih obaveznika kremirali pa mu pepeo razprašili po moru, tako bi to išlo. A naravno da neće priznat kremaciju, ko bi im to sad mogao dokazati kako je to s tim bilo. A Italijani sumnjaju u sve i u to da li je stvarno Zemlja okrugla, hahahaha! To je najsumnjičaviji narod na svijetu što postoji!

Подели на овим сајтовима

Okej, provalio sam da je montirano i našao sam i dokaze koji će potvrditi, nalaze se na samoj slici.

Znam jer imam iskustva sa ovim. Meni bar je očigledno.

Па вјероватно су лажирали. Већ су обишле свијет анализе те слике која кружи, гдје се види тачно да је монтиран дио лица на "мртвог" Бин Ладена са неке његове раније фотографије.

Само Американци су то. Није се са њима играти. Гадафи је слагао да су му убијени синови и уници, и тако је направио један добар медијски потез, и умало су кренули и новинари из свијета да черупају америчку администрацију и НАТО. Наравно никад нико не би видио тијела "убијених" му синова и унучади, и постојала је могућност да америчко мњење прогута патку, кадо оно трица из другог табора. Американци пребацују пажњу са Гадафија на "мртвог" Бин Ладена....купе симпатије народа генијално.  :(

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...