Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не знам, ја нисам чуо ништа званично о телу осим да га имају. Одакле је та вест да су бацили тело у море? То би било крајње чудно.

http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/02/bin.laden.dead/index.html?hpt=T1&iref=BN1

Bin Laden's body was later buried at sea, an official said. Many Muslims adhere to the belief that bodies should be buried within one day.

The official did not release additional details about the burial, but said it was handled in keeping with Muslim customs.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Супер, убијен убица Срба а истовремено ће муџахедини да мало кокају америчку гамад!Само се кољите међусобно и миран Балкан!

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Пошто сам на ЖРУ, морам бити свесвемилостив...ево: ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, ОПРОСТИ ГРЕХЕ ОСАМИ И УСЕЛИ ГА У ЦАРСТВО НЕБЕСКО...хахахаххахахахахахаххахахах. Тако сте клицали Холбруку, ајде мало и Осами.

Подели на овим сајтовима

Не знам, ја нисам чуо ништа званично о телу осим да га имају. Одакле је та вест да су бацили тело у море? То би било крајње чудно.

http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/02/bin.laden.dead/index.html?hpt=T1&iref=BN1

Bin Laden's body was later buried at sea, an official said. Many Muslims adhere to the belief that bodies should be buried within one day.

The official did not release additional details about the burial, but said it was handled in keeping with Muslim customs.

Аха, па ок ако је такав обичај. Баш ме интересује што су се толико трудили да буде по "муслиманским обичајима"? Да се талибани мање љуте? 0409_feel

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сад нека терористи праве тероре по Америци и западној Европи, онда ће се сцена окренути према њима а запустиће мало Балкан. Тад је наша шанса да ријешимо национално питање и да објединимо вјековне србске земље!

Подели на овим сајтовима

Bin Laden se bavio terorizmom na crno, a ameri se time bave legalno, imaju osnovanu firmu zvanu NATO.

nesiguran

:cheesy:  7896634

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Пошто сам на ЖРУ, морам бити свесвемилостив...ево: ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, ОПРОСТИ ГРЕХЕ ОСАМИ И УСЕЛИ ГА У ЦАРСТВО НЕБЕСКО...хахахаххахахахахахаххахахах. Тако сте клицали Холбруку, ајде мало и Осами.

I ekumenistički moraš bit, ekumenistički ko mi vaše sestre rimokatolici! Sad ću i ja jednu ekumenističku.

Daleko mu kuća,  nek počiva u moru,

s rahatlukom mu bilo, ajkule ga žderu!

Подели на овим сајтовима

shop_big.jpg?v=201105021254

Italijanima nesto sumnjivo ....

http://www.corriere.it/

Da vidimo - 9/11 - nameštaljka na više nivoa.

Incident u zalivu Tonkin (povod za rati u Vijetnamu) - never happened.

Landing on Moon - više je kao landing u filmski studio.

Bin Laden mrtav - potvrda je fotošopirana slika i telo koje je u okeanu.

Uzeću i ja sliku sada i probaću da napravim da bude identično i daću vam.

Mogui li da pogadjam:

Niko nije sletio na mesec

Elvis Prisli je ziv

Kenedija je ubila CIA

Hitler je umro u Brazilu

Kola Kola ima ljudsku krv... :cheesy: nesiguran 7896634

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Добро, ово је вест за Американце, они јесу у стању да прогутају ко ћурка кукуруз све што им CNN сервира.

Da li ce pojedini ikada da odrastu   :cheesy: nesiguran  Da li si se ikada zapitao da i ti imas iste predrasude kao sto i amerikanci imaju.

Preko 60% americkih kuca uopste nema CNN. Taj kanal ovde nema uopste znacaj kakav mu pridodaju srbi koji kao curka kukuruz sve progutaju. CNN je kablovski kanal i u poredjenju sa ABC, NBC i CBS nema apsolutno nikakav znacaj.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...