Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

laser_dog_eyes.jpg

Ne preostaje ništa drugo nego da ja postavim to pitanje šta to bi s Usamom mom cuki, taj je "prozirljiv",

ima laserski pogled, s njim zrendgenuje svaku mesnu konzervu, ovo će za njega bit dječija igrica! Hahahaha!

0102_laugh smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Zivo me interesuje na koga mislis? Mischelle Backmann? Rush Limbaugh?Sarah Palin? Glenn Back?

Iskreno vec deset minuta pokusavam da smislim nekig republikanskog politicara koji nije mentalno bolestan i jos uvek mi ne uspeva.

Kao sto neko rece; zamisli stranku u kojoj je najnormalniji politicar  mormon.

Е стварно се "Golfer in chief"-у посрећило. Ено хвалоспеве ЦИА-у све у 16 свуда около 0102_laugh

Zeebedee, има има, ево види овде на пример:

Да, Ron Paul је највећа нада, али има још кандидата - на пример Gary Johnson: http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_E._Johnson

Што се партија тиче, ту нема велике разлике. Има врло мало и демократа који су нормални људи, мада нешто не могу да се сетим примера.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Amerikancima ništa ne verujem. Pazi, bacili su Bin Ladena u more i sad ja treba da prihvatim da je on ubijen. U svakom slučaju, ovo će imati nesagledive posledice za SAD I Evropu. Ameri se raduju a nisu ni svesni katastrofalnih posledica nazovi ubistva Osame Bin Ladena. Zaista je glup njihov narod jer ne znaju da su time sami sebi navukli veliko zlo koje im diše za vratom. Mene je ova vest rastužila jer razmišljam o posledicama tog odvratnog čina (ako se uopšte i desio). Nebitno je da li je ubijen ili ne, ali ovo što će uslediti nakon toga je veliki razlog za zabrinutost i strah.

Подели на овим сајтовима

Sve to podseca na famoznu pricu oko sletanja na Mesec za koju se i dan danas pojavljuju novi dokazi da je u pitanju podvala.

Ово је слично. Дакле ако овако лажу за Бин Ладена на ЦНН ја им не верујем ни да су на Месец слетели.

smej.gif

Ma kakvo crno sletanje na Mesec! Lažu čim zinu. Čik da im poverujem- pa prevazišli su i naše političare u laganju. Ali ovi naši lažu samo Srbe, a Ameri ceo svet. S tim što im ugled sve više i više pada, osim kod njihovog stanovništva koje ima ćureći mozak. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ово је слично. Дакле ако овако лажу за Бин Ладена на ЦНН ја им не верујем ни да су на Месец слетели.

smej.gif

Malo je to za Mesec. Ako ovako lazu za Bin Ladena, bice da se ni Drugi svetski rat nije dogodio.  0102_laugh

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

Иди на Месец па провери, кажу да су оставили пар ствари тамо... 0102_laugh

Ево једног занимљивог коментара:

Every time the US waves the bloody shirt of Osama, it has a purpose. Obama has been drastically weakened in recent months, and the US has been hurt by murdering Gadaffi’s family members. The mass-killing in Afghanistan, Iraq, Pakistan, etc. is not going well. The economy is a wreck. Dollar debasement is speeding up. Gasoline prices are high. So…tah-dah…the body of Osama bin Laden for our edification and distration. It may even be true. Certainly the CIA will assure us that its DNA test proves it.

UPDATE from Darien Sumner:

In re: Osama bin Laden’s death, here are the first three things that went through my mind:

1) Congratulations to the United States government on spending only ten years and a few trillion dollars to kill one old man.

2) This means we get all of our liberties back now, right? And our money? And the thousands of lives lost?

3) Ah, now the Libyan war is beginning to make a lot more sense from a political standpoint. The government needed a new bogeyman to chase.

At least I can count on LRC not to be oozing with “hooray for government murder” pablum like my Twitter feed is overflowing with.

http://www.lewrockwell.com/blog/lewrw/archives/86902.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

0409_feel

Malo je to za Mesec. Ako ovako lazu za Bin Ladena, bice da se ni Drugi svetski rat nije dogodio.  0409_feel

Nisi valjda poverovao da su ubili Bin Ladena ali, eto, njegovo telo plovi negde u moru? Eh, ateisti- u svašta veruju. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Okej, provalio sam da je montirano i našao sam i dokaze koji će potvrditi, nalaze se na samoj slici.

Znam jer imam iskustva sa ovim. Meni bar je očigledno.

Ma bre cist fake, vidi se iz aviona, ko je i malo imao posla sa photoshopom ne moze da omasi... 0409_feel

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Људи није то права слика, нису још објавили слике. Чуо сам од једног колеге програмера да је видео праве слике пошто му је рођак војно лице. Вероватно ће објавити, а и ако не "процуриће" преко неког "ликса".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Као највећа демократија а бацају леш у океан и народ излази на улицу да слави. Па гори су од племена из Сахаре0409_feel

Dno.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Okej, provalio sam da je montirano i našao sam i dokaze koji će potvrditi, nalaze se na samoj slici.

Znam jer imam iskustva sa ovim. Meni bar je očigledno.

Ma bre cist fake, vidi se iz aviona, ko je i malo imao posla sa photoshopom ne moze da omasi... 0409_feel

Da,već su demantovali da je slika autentična!

Ta koja se vrti je fake iz 2009...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Као највећа демократија а бацају леш у океан и народ излази на улицу да слави. Па гори су од племена из Сахаре0409_feel

Dno.

Da ne verujem u Boga, zaista bih imala osnova da pomislim da su neki ljudi nastali od majmuna. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Људи није то права слика, нису још објавили слике. Чуо сам од једног колеге програмера да је видео праве слике пошто му је рођак војно лице. Вероватно ће објавити, а и ако не "процуриће" преко неког "ликса".

OK objavice slike ali ako sam dobro razumeo Barak Obama je u obracanju javnosti rekao da su specijalci uspeli da zadrze telo ovog ladena. A zasto su ga onda frljnuli u more? Pazi Boga ti, da se ne bi okupljali fundamentalisti. Pa neka ga ukopaju u Teksasu i nece se skupljati garant.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...