Jump to content

Убијен Осама бин Ладен

Оцени ову тему

Препоручена порука

OsamsBinLaden2Lrg.jpg

Све агенције у САД управо јављају да је убијен Осама бин Ладен и да је потврђено пошто имају његово тело. Председник Обама је најавио изненадно и веома неуобичајено обраћање јавности данас увече (у недељу).

http://www.msnbc.msn.com/id/42852700/ns/world_news-south_and_central_asia/

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 233
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Jој, сад кад лудаци крену да се свете...

Вероватно да блефирају са нуклеарком, али да ће нешто урадити, мислим да хоће.

А најсмешнији ми фејсбук статуси ових младих Амера што поводом убиства ликују на фејсбуку о слави Америке, немајући појма да је та иста Америка створила Бин Ладена.

Подели на овим сајтовима

Ево га Обама сав срећан што ће да добије изборе због овога:

”Вечерас смо се још једном подсетили да Америка може да уради шта год нам падне на ум.”  :drugarstvo:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' />

Подели на овим сајтовима

"Golfer in chief" је добио на лутрији. Јеси ли приметио колико пута је рекао да је он заслужан, сад ће стварно моћи да ради све што му падне на ум... Бојим се да је ово озбиљно смањило шансе да ускоро дође на власт неко нормалан и мирољубив, баш сам се био понадао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

"Golfer in chief" је добио на лутрији. Јеси ли приметио колико пута је рекао да је он заслужан, сад ће стварно моћи да ради све што му падне на ум... Бојим се да је ово озбиљно смањило шансе да ускоро дође на власт неко нормалан и мирољубив, баш сам се био понадао.

Zivo me interesuje na koga mislis? Mischelle Backmann? Rush Limbaugh?Sarah Palin? Glenn Back?

Iskreno vec deset minuta pokusavam da smislim nekig republikanskog politicara koji nije mentalno bolestan i jos uvek mi ne uspeva.

Kao sto neko rece; zamisli stranku u kojoj je najnormalniji politicar  mormon.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

OCU KUCI.....

Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi...

Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe...

Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika...

Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama."  Just_Cuz_19 amen bangin

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

OCU KUCI.....

Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi...

Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe...

Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika...

Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama."  amen bangin bangin

А шта ја да радим? За недељу дана летим у Њујорк... Није баш свеједно...

Помози Боже... Just_Cuz_19

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...