Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Све агенције у САД управо јављају да је убијен Осама бин Ладен и да је потврђено пошто имају његово тело. Председник Обама је најавио изненадно и веома неуобичајено обраћање јавности данас увече (у недељу). http://www.msnbc.msn.com/id/42852700/ns/world_news-south_and_central_asia/ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jој, сад кад лудаци крену да се свете... Вероватно да блефирају са нуклеарком, али да ће нешто урадити, мислим да хоће. А најсмешнији ми фејсбук статуси ових младих Амера што поводом убиства ликују на фејсбуку о слави Америке, немајући појма да је та иста Америка створила Бин Ладена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Најгоре од свега што ће сада та ратоборна политика да добије још већи замах, а што ће изазвати још више лудака да се свете и у круг... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ево га Обама сав срећан што ће да добије изборе због овога: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Најбољи коментар: "God bless you Chuck Norris"... 0212_rolleyes ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ево га Обама сав срећан што ће да добије изборе због овога: ”Вечерас смо се још једном подсетили да Америка може да уради шта год нам падне на ум.” -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 "Golfer in chief" је добио на лутрији. Јеси ли приметио колико пута је рекао да је он заслужан, сад ће стварно моћи да ради све што му падне на ум... Бојим се да је ово озбиљно смањило шансе да ускоро дође на власт неко нормалан и мирољубив, баш сам се био понадао. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 "Golfer in chief" је добио на лутрији. Јеси ли приметио колико пута је рекао да је он заслужан, сад ће стварно моћи да ради све што му падне на ум... Бојим се да је ово озбиљно смањило шансе да ускоро дође на власт неко нормалан и мирољубив, баш сам се био понадао. Zivo me interesuje na koga mislis? Mischelle Backmann? Rush Limbaugh?Sarah Palin? Glenn Back? Iskreno vec deset minuta pokusavam da smislim nekig republikanskog politicara koji nije mentalno bolestan i jos uvek mi ne uspeva. Kao sto neko rece; zamisli stranku u kojoj je najnormalniji politicar mormon. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Sada ce da mu nadju u dzepu neka Gadafijeva pisma. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ma divota...sad kad krene haos svuda po svetu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 koje slucajnosti-ovo pa to http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Svijet/Wikileaks-Ako-Osama-bude-zarobljen-Zapadu-slijedi-paklena-nuklearna-oluja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ali slavlje koje je nastalo zbog ubistva jednog čovjeka, stvarno poremećeno "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe... Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika... Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama." amen bangin omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Sada ce da mu nadju u dzepu neka Gadafijeva pisma. amen bangin Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe... Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika... Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama." amen bangin bangin А шта ја да радим? За недељу дана летим у Њујорк... Није баш свеједно... Помози Боже... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука