Таша Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Mi krajem meseca planiramo put u Pariz amen Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe... Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika... Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama." amen bangin bangin А шта ја да радим? За недељу дана летим у Њујорк... Није баш свеједно... Помози Боже... Putuj brodom :bla: Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Gledam ove Ameranke sto se vesele, i bez obzira na sve, to nije humano. Radujes se smrti jedne osobe... Nego ja nesto kontam... Sta ako to nije Osama Bin Laden nego jos jedna od njegovih dvojnika... Najbolji je komentar jednog Amerikanca koji kaze: "Napokon mogu americki vojnici da se vrate kuci i da ne jure nekoga po tudjim zemljama." bangin bangin bangin А шта ја да радим? За недељу дана летим у Њујорк... Није баш свеједно... Помози Боже... Chavalier e cestitam. Nek je sasrecom o cem se radi bangin Ja idem sutra kuci u Srbiju Ali samo na sedam dana A juce ovih dana pohapsili neke po nemackoj sve sa nekim hemikalijama za eksploziv... Sacuvaj me Boze.. Sad ce ovi sto ih nisu pohvatali da izadju na videlo... OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Mi krajem meseca planiramo put u Pariz bangin :bla: Taso da te utesim. Ja sam bila prosli vikend. Od kako su Francuzi usli u rat sa Libijom na ulicama Pariza malo malo pa njihovi specijalci.. Povecana je kontrola i tako to. Tako da nemoras da brines... 0409_feel Barem ne TOLIKO amen omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 OCU KUCI..... Ljudi mene hvata sada panika da ce da krene nesto jos gore, ovde po (j)evropi... Mi krajem meseca planiramo put u Pariz womens Taso da te utesim. Ja sam bila prosli vikend. Od kako su Francuzi usli u rat sa Libijom na ulicama Pariza malo malo pa njihovi specijalci.. Povecana je kontrola i tako to. Tako da nemoras da brines... 0409_feel Barem ne TOLIKO 1340_womens Hvala Gloria ... 4chsmu1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Све агенције у САД управо јављају да је убијен Осама бин Ладен и да је потврђено пошто имају његово тело. Аха, крио се све време иза Садамових постројења оружја за масовно уништење... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Све агенције у САД управо јављају да је убијен Осама бин Ладен и да је потврђено пошто имају његово тело. Аха, крио се све време иза Садамових постројења оружја за масовно уништење... 1340_womens "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimirw Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Amerikanci su stvorili Osamu, Amerikanci ga i ubili, ma ja njima ništa ne vjerujem, manipulišu čitavim svijetom za svoje interese. 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Telo Osame Bin Ladena sahranjeno je u moru, uz poštovanje islamskih običaja, prenose američki mediji, pozivajući se na izjave zvaničnika u Vašingtonu. Kako se navodi, neimanovani zvaničnici su istakli da se želelo po svaku cenu izbeći da Bin Ladenov grob postane mesto hodočcašća. Da bi to izbegli, Amerikanci su odlučili da njegovo telo završi u moru, uz poštovanje svih verskih obaveza. Brzopleta "sahrana" Bin Ladena u moru pokrenuće brojne sumnje i kontroverze Neimenovani američki zvaničnik ocenio je da bi veoma teško bilo naći zemlju koja bi bila spremna da prihvati ostatke najtraženijeg teroriste na svetu, pa su zato SAD odlučile da ga sahrane u moru. Lokacija gde je Bin Ladenovo telo spušteno u more nije otkrivena. Prema islamskoj tradiciji, telo moraju da operu muslimani i da ga sahrane što je pre moguće, najčešće do sledeće molitve, iako može biti odlaganja pod posebnim okolnostima. Kod muslimana, telo se, uglavnom, umotava u obično belo platno, bilo da se sahranjuje u zemlji ili u moru. http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/134275/Bin-Laden-vec-sahranjen--u-moru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/usama-bin-ladin-je-mrtvy.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 nije istina smesno ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Komentari... isti site... http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/134275/Bin-Laden-vec-sahranjen--u-moru "hahahahaha....sahranjen u moru!!!....ovo ni pas s' maslom progutao nebi.....ovo je informacija za one koji se iskljuchivo hrane u McDonald's-u....oni su target ove bajke.....""Hahaha,dokaz da je sveze ubijen,nema ga nigde, kao sahranili ga na moru,nikakvih dokaza osim tvrdnje da su ga ubili. Rekoh ja da Amerikanci lazuuuu. Treba ovo za Americki narod,da zavlada veliki patriotizam,vojsci trebaju velike pare,pa sa osmehom da daju,jer rezultati su tu,ubijen baba roga,a to kostaaaa...." "Hahahahhahahahahahahahha ajoooj , pa odavno se nisam nasmejala ovako ! Alo bre, Ameri, pa sto nam vredjate intelekt ??? Kad ga pre sahraniste ? Hahahahahh kakva providna laz, kakva smejurija, kakve nebuloze....gotovo je ovo je kraj Amerike narode, videcete ! ajoooj , cuj ovo vec sahranjen u moru pa jos uz islamske obicaje )))) ! Lazovcine jedn, kada se pojavi uskoro bin Laden sa video zapisom, reci ce Ameri da mu je to dvojnik. Hahahahaahah" "Da su oni zaista ubili Osamu, vec bi milion slika objavili ! Poznato nam je da su se americki vojnici slikali sa glavama i lesevima svojih zrtava, da su scene izivljavanja snimali kamerama, to je vec vise puta objavljeno. Da je ovo istona za Osamu, vec bi se slikali sa njegovim telom i prikazali svetu "pobedu" nad terorostom, ali malo morgen, nista od toga !!!" "Pa sta ce da kaze drugo ? Nema dokaza, nema lesa. Amerikanci veruju medijima, pa znas da su opravdanje u narodu za svaki rat upravo preko medija dobili. Kao i Englezi uostalom . Mozes samo misliti sta bi oni radili da imaju neku fotku ili snimak, pa terorisali bi svet time najmanje jos 10 godina ! U pravu si da u celoj prici nesto smrdi ali od ubistva nema nista. Bog jedini zna sta je pozadina ovog Obaminog poteza. Cuj vec sahranjen, pa to je takva nebuloza da to nije normalno. " "Koliko ja znam ovo je peti put da ubiju Osamu binladena jedanput u blizini iracko turske granice jedanput u avganistanu i TRI puta u pakistanu ili se on povampirio ili su ga gadjali zvakacim gumama kad su nasli budale da im veruju 4 puta vala ce naci i ovaj (peti) put. Vazno je da su zvanicnici NEIMENOVANI koji su saopstili tu tragicnu vest." i tako redom... 1340_womens "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ovdje je rečeno da je ta akcija sprovedena već u prvoj polovini aprila, nije tačno rečeno kad i koji dan. A tek je danas objavljena, iz bezbjednosnih razloga su odložili publikovanje u javnost. dakle moguće je da je sve to bilo kako su rekli. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Добро, ово је вест за Американце, они јесу у стању да прогутају ко ћурка кукуруз све што им CNN сервира. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Уопште није битно да ли је убијен или није убијен. Више ме занима шта је то што следи после овог догађаја... klapklap ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Уопште није битно да ли је убијен или није убијен. Више ме занима шта је то што следи после овог догађаја... klapklap Šta bi drugo, odmazda, 100 Srba za jednog al-kaidu, za Usamu 1000. Tako to uvijek bilo, na kraju sve to odskakat morali Srbi kad se negdje po bijelom svijetu šta zakuva i za vratove pofataju! Ne bih uopšte bio nimalo iznenađen ni takvim finalom. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука