Јаков. Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Rašid i Ljubinka Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Nisam puno razmisljao o tome,ali da znam da cu imati 3 cerke,nazvao bi ih Marijana,Mirijana i Adrijana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 19, 2012 Пријави Подели Написано Јун 19, 2012 Моји синови се зову Гаврило и Михаило, кад бих имала трећег сина, просто бих морала да им "синхронизујем" имена, и вероватно би се звао Рафаило, мада бих га звала само по надимку "Рафа". О девојчицама сам увек маштала са именима Вишња и Дуња. Такође и Ружа ми је јако лепо име. Драшко, Милан Меденица :) and malina :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ђурђе и Ђурђица! 1307_womens mirjanap је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1250864917' post='21215] први мушкић ће да се зове Михајло, у славу моје славе светог архангела Михајла, за друге ћемо лако девојчице би могле да се зову Вера, Љуба/Љубица, Нада (једно од та три сигурно) у славу мог имендана - свете Вере, Љубави и Наде и мати им Софије, а онда варијације неког женског имена по избору. Ako zena kaze - NE MOZE, sta's onda ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Моји синови се зову Гаврило и Михаило, кад бих имала трећег сина, просто бих морала да им "синхронизујем" имена, и вероватно би се звао Рафаило, мада бих га звала само по надимку "Рафа". О девојчицама сам увек маштала са именима Вишња и Дуња. Такође и Ружа ми је јако лепо име. Bas lepa imena, lepo uklopljena . ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Jovan I Sava Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Ako zena kaze - NE MOZE, sta's onda ? Ugrabiš trenutak nepažnje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 Григорије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јул 2, 2012 Пријави Подели Написано Јул 2, 2012 A on ju je oslobodio ropstva i bila mu je žena.Znači bila je robinja kod krščana. јесте...муслимани тог времена су били познати по разном ослобађању Хришћана... од глава...деце...жена...богаства... све редом сте ослободили од тога...па и данас где сте већина Хрићани су ослобођени свега...па и живота Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јул 8, 2012 Пријави Подели Написано Јул 8, 2012 Mi imamo blizance Teodoru i Teodora od 11 godina i malu smizlu od 7 godina Angelinu Jelenu koju zovemo Nina.Kada budem imala jos dece dacu im imena Maksim i Konstantin i Sofija i Simona.Najvise bi volela da rodim jos jednog sina kome bi dala ime Maksim Konstantin i bliznakinje Simonu i Sofiju.Meni se jos svidjaju Imena Doroteja,Simonida ,Teofan,Nestor i Georgije ali se ne svidjaju mom suprugu,On je uvek pokusavao da progura da nam seneka od cera zove Milica, ali se to ime meni ne dopada. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dvabu Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 ja sam za davanje imena čisto srpskog porijekla npr.DOBRIVOJE,ZLATICA,ZORICA,DRAGOLJUB... Пајко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Uros/ Gordana Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Новак, Војин, Вујадин / Магдалена . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Mateja, David, Filip... Nikolina, Jovana, Kristina... U pregovorima smo mm i ja Ел Нињо је реаговао/ла на ово 1 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука