Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Моји синови се зову Гаврило и Михаило, кад бих имала трећег сина, просто бих морала да им "синхронизујем" имена, и вероватно би се звао Рафаило, мада бих га звала само по надимку "Рафа". О девојчицама сам увек маштала са именима Вишња и Дуња. Такође и Ружа ми је јако лепо име.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1250864917' post='21215]

први мушкић ће да се зове Михајло, у славу моје славе светог архангела Михајла, за друге ћемо лако :)

девојчице би могле да се зову Вера, Љуба/Љубица, Нада (једно од та три сигурно) у славу мог имендана - свете Вере, Љубави и Наде и мати им Софије, а онда варијације неког женског имена по избору.

Ako zena kaze - NE MOZE, sta's onda :D?

Подели на овим сајтовима

Моји синови се зову Гаврило и Михаило, кад бих имала трећег сина, просто бих морала да им "синхронизујем" имена, и вероватно би се звао Рафаило, мада бих га звала само по надимку "Рафа". О девојчицама сам увек маштала са именима Вишња и Дуња. Такође и Ружа ми је јако лепо име.

Bas lepa imena, lepo uklopljena :).

Подели на овим сајтовима

A on ju je oslobodio ropstva i bila mu je žena.Znači bila je robinja kod krščana.

јесте...муслимани тог времена су били познати по разном ослобађању Хришћана...

од глава...деце...жена...богаства...

све редом сте ослободили од тога...па и данас где сте већина Хрићани су ослобођени свега...па и живота

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Mi imamo blizance Teodoru i Teodora od 11 godina i malu smizlu od 7 godina Angelinu Jelenu koju zovemo Nina.Kada budem imala jos dece dacu im imena Maksim i Konstantin i Sofija i Simona.Najvise bi volela da rodim jos jednog sina kome bi dala ime Maksim Konstantin i bliznakinje Simonu i Sofiju.Meni se jos svidjaju Imena Doroteja,Simonida ,Teofan,Nestor i Georgije ali se ne svidjaju mom suprugu,On je uvek pokusavao da progura da nam seneka od cera zove Milica, ali se to ime meni ne dopada.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Mateja, David, Filip...

Nikolina, Jovana, Kristina...

U pregovorima smo mm i ja :)

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...