ВИЛМА Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Meni se ime Pavle mnogo svidja,pa smo tako krstili moje kumce pre 4 g. Inace su mi prelepa imena Gavrilo,Rafailo i Mihailo, a od zenskih Petra,Mitra(kao ona mala slatkica iz Kefalice),moje ime(Milena )... И мени (погледај ми тикере) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте Ћеркица мог брата од стрица се крстила са неких 8,9 година.Зове се Андријана,али када је свештеник питао да ли ће задржати то име на крштењу,она је рекла да би вољела име Љубица.И сви су се помели,као,како Љубица не може то, ти си Андријана..а она почела да плаче и није хтјела да се крсти без имена Љубица. И сад крштено име јој је Љубица али у школи је сви знају као Андријану. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лела Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Мој супруг и ја смо љубитељи српских имена, па смо таква и дали деци: Душан, Бојана и Невена. А могу да се негативно изразим према овим "модерним" од два-три слова: Ина, Миа,Ена... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ја бих га оставио да само изабере кад одрасте Nejde to, ne može. Jedan što ga ja znam to tako htio svojoj ćerki, u međuvremenu su je zvali "beba". Al došao mu poziv od matrice da je mora upisat inače ode na sud i platit globe pa još uz to i posjedit par mjeseci, hahahaha. Nije mu se isplatilo otezat to s tim i čekat. :rolleyes: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 А могу да се негативно изразим према овим "модерним" од два-три слова: Ина, Миа,Ена... Ако под -"модерна" од два-три слова- подразумеваш да су то све новоизмишљена имена..ево једног и кратког и стааааарог........Ива, 0442_feelмоја шћер Тако се звала једна од пет сестара њеног чукун деде Михајла (датирано негде на сам почетак 19.века, у источној Србији) iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan i Jelena Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 e ooovako od muskih Rastko (tako nam se zove sincic), Mihajlo, Petar, Maksim, a od zenskih Angelina, Irina, Julija, Isidora Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 like za Isidoru.. imam Stašu a svidja mi se i Dorotea Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Анастасија, Катарина / Андреј, Сергеј Ево најужег избора, мада је много имена која ми се свиђају... Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana - 1 Написано Децембар 1, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2011 Aleksej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Arsenije,Andrea,Vasilisa,Živojin,Avram,Klaudije,Tadija,Melhisedek. Sara :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Vasilisa je suuuuuper. Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara :) Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Vasilije,Andrej,Zoja,Elena,Ksenija,Sergej Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 [quote name=Sara ' timestamp='1322829001' post='536726] Vasilije,Andrej,Zoja,Elena,Ksenija,Sergej Ksenija,Sergej Sara :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Јустин Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iskra_mala Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 Iva, Marija, Emijlija, Teodora, Dunja / Vuk, Aleksandar, Filip, Lazar, Luka..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука