Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 months later...
  • Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Душан, Лазар...тако су ми лијепа имена (можда је ово и посљедица националне коју учим  4chsmu1  :) )

Татјана...  mense0198626478946378946

Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru:

1) Vojin

2) Dimitrije

3) Andrija

3a) Jakov

Димитрије  4chsmu1

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

ђунисе, ја сам за традиционална имена, у мојој фамилији се наслеђују  pravopop

ја носим име мог прадеде, и свако из моје фамилије носи нечије име, тако гајимо и сећање на те људе и на оне пре њих ... имамо и родослов, па је онда и лакше да се прате преци ...

а може и неко свето име, које вам се свиди :group111:

а можете и да се помолите, па ће Бог већ помоћи ако сте неодлучни или желите да Му угодите  :group111:

Подели на овим сајтовима

Ljudi, hvala na pomoci... Medo, lep obicaj. Videcu da bacim pogled na porodicno stablo, pa ako ima neko lepo ime..

dada

Jesu mi sva 3+1 imena u opticaju, ali se izdvajaju Vojin i Dimitrije. Mada je blaga prednost na strani Vojina, posto se lepo uklapa uz prezime koji ce da nosi (11 slova)

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...