w.a.mozart Написано Април 25, 2010 Пријави Подели Написано Април 25, 2010 preziva se KRSTIĆ 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru: 1) Vojin 2) Dimitrije 3) Andrija 3a) Jakov Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 гласам за 3! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru: 1) Vojin 2) Dimitrije 3) Andrija 3a) Jakov Jakov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru: 1) Vojin 2) Dimitrije 3) Andrija 3a) Jakov Dimitrije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 И мени се свиђа Димитрије dada 4chsmu1 ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Душан, Лазар...тако су ми лијепа имена (можда је ово и посљедица националне коју учим 4chsmu1 ) Татјана... mense0198626478946378946 Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru: 1) Vojin 2) Dimitrije 3) Andrija 3a) Jakov Димитрије 4chsmu1 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Вера Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 ђунисе, ја сам за традиционална имена, у мојој фамилији се наслеђују pravopop ја носим име мог прадеде, и свако из моје фамилије носи нечије име, тако гајимо и сећање на те људе и на оне пре њих ... имамо и родослов, па је онда и лакше да се прате преци ... а може и неко свето име, које вам се свиди :group111: а можете и да се помолите, па ће Бог већ помоћи ако сте неодлучни или желите да Му угодите :group111: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ljudi, hvala na pomoci... Medo, lep obicaj. Videcu da bacim pogled na porodicno stablo, pa ako ima neko lepo ime.. dada Jesu mi sva 3+1 imena u opticaju, ali se izdvajaju Vojin i Dimitrije. Mada je blaga prednost na strani Vojina, posto se lepo uklapa uz prezime koji ce da nosi (11 slova) Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Branislava dada СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Ilija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Gregor,Gligorije .Petrija ,Djurdjija није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Nikola i Kliment .... Kod mene će garant da budu sinovi 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука