Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Andrej ili Isidor

Дакле, неко ко је "мужеван" или "дар Изиде"?  :bla:

mense0198626478946378946

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Nikola i Kliment .... Kod mene će garant da budu sinovi  0110_hahaha ....

само чекам кад те буде Бог обогатио са четри женскице коју ћеш онда песме да певаш  greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

Ljudi, hvala na pomoci... Medo, lep obicaj. Videcu da bacim pogled na porodicno stablo, pa ako ima neko lepo ime..

greengrin

Jesu mi sva 3+1 imena u opticaju, ali se izdvajaju Vojin i Dimitrije. Mada je blaga prednost na strani Vojina, posto se lepo uklapa uz prezime koji ce da nosi (11 slova)

Jakov!

Ja bih dao Mladen (po pokojnom bratu), Goran, Darko, Dejan. Od "inovernih" (a kod nas jelte nemogućih imena) volim Adnan.

Devojčice... ne znam, samo da nije Mašinka, Obrenka i tako neka.  greengrin

Подели на овим сајтовима

• Гости

Максим , Исидор , Мартин , Јосиф , Аксентије , Адам , Богдан , Милутин , Давид , Симон , Антоније ... ,

Ангелина , Наталија , Татијана , Исидора , Марта , Јулијана , Сара , Нина , Ирина , Катарина ...!

Подели на овим сајтовима

хм.... нисам нешто баш размишљао о томе... не бих му дао име Младен... пре бих нешто попут Стефана

a женско.. мислим да је Марија једно од најлепших имена (има ту још неких много лепих имена женских, ал да их не спомињем сад)

Moja cerka se zove MARIJA  0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif
Подели на овим сајтовима

Данас се молитвено сећамо свете Ане,мајке Пресвете Богородице Марије,и жене светог Јоакима.Свим сестрама које носе име ове велике светитељке нек је срећан и Богом благословен имендан.

Иначе само име Ана значи на старохебрејском"милост Господња" па младим родитељима можда мала идеја за име будућег детета.

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...