Sanjica Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Михаило...Анђелина st-porfirije winter ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 nasa djeca nose imena svojih baka i djedova-Vlado,Aleksandar,Ružica i Ratka Mislim da je lijepo ponoviti imena predaka... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Mi imamo Dimitrija i Georgija facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kanjos Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Богдан/Богдана - засигурно једно од најлепших имена за дете. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Andrej ili Isidor Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Andrej ili Isidor Дакле, неко ко је "мужеван" или "дар Изиде"? :bla: mense0198626478946378946 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Nikola i Kliment .... Kod mene će garant da budu sinovi 0110_hahaha ....само чекам кад те буде Бог обогатио са четри женскице коју ћеш онда песме да певаш greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ljudi, hvala na pomoci... Medo, lep obicaj. Videcu da bacim pogled na porodicno stablo, pa ako ima neko lepo ime.. greengrin Jesu mi sva 3+1 imena u opticaju, ali se izdvajaju Vojin i Dimitrije. Mada je blaga prednost na strani Vojina, posto se lepo uklapa uz prezime koji ce da nosi (11 slova) Jakov! Ja bih dao Mladen (po pokojnom bratu), Goran, Darko, Dejan. Od "inovernih" (a kod nas jelte nemogućih imena) volim Adnan. Devojčice... ne znam, samo da nije Mašinka, Obrenka i tako neka. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Mi imamo Dimitrija i Georgija 0110_hahaha mense0198626478946378946 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ognjen, Mihailo i Stefan su moja deca. (će biti) x) iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Ljudi, supruga i ja se troumimo oko imena deckonje koji, ako Bog da, stize u septembru: 1) Vojin 2) Dimitrije 3) Andrija 3a) Jakov Војин... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Максим , Исидор , Мартин , Јосиф , Аксентије , Адам , Богдан , Милутин , Давид , Симон , Антоније ... , Ангелина , Наталија , Татијана , Исидора , Марта , Јулијана , Сара , Нина , Ирина , Катарина ...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Petra, Filip/a:) iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 хм.... нисам нешто баш размишљао о томе... не бих му дао име Младен... пре бих нешто попут Стефана a женско.. мислим да је Марија једно од најлепших имена (има ту још неких много лепих имена женских, ал да их не спомињем сад) Moja cerka se zove MARIJA 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Данас се молитвено сећамо свете Ане,мајке Пресвете Богородице Марије,и жене светог Јоакима.Свим сестрама које носе име ове велике светитељке нек је срећан и Богом благословен имендан. Иначе само име Ана значи на старохебрејском"милост Господња" па младим родитељима можда мала идеја за име будућег детета. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука