Тавита Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Не бих ја давао јеврејска и имена других хришћана српској деци. СРПСКОЈ ДЕЦИ - СРПСКА ИМЕНА. pravila_smesak БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Не бих ја давао јеврејска и имена других хришћана српској деци. СРПСКОЈ ДЕЦИ - СРПСКА ИМЕНА. pravila_smesak 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Кад је био код нас кући у посети, Владика Атанасије (Јевтић) чуо је како се зовем и питао ме јел ми то име (Маша), рекох да, крштено. Он каже ти ниси Маша него Марија. Рекох окееееј (илити амин). Не воли кратка имена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Дала већ: Катарина, Даница, Софија 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Дала већ: Катарина, Даница, Софија Дивна имена! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Хвала, а и стоје им. Знаш, кад се Софија родила, чекали смо да видимо да ли личи на Софију или Милицу. Онда смо се одлучили за Софију, и нисмо погрешили. А крстили смо је као Милица. И мила је и мудра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 чекали смо да видимо да ли личи на Софију или Милицу 0110_hahaha algabacaju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 0110_hahaha, па по карактеру... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Шта кажете на: Изворинка, Њиворад, Златибор, Невена, Милоранка? Српска имена су она имена која можеш да објасниш на нашем језику. 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Њиворад 31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Њиворад 31Да, између осталих и то ИМЕ пише у СРПСКОМ ИМЕНОСЛОВУ. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Ja ne znam koje bi ime dao,ali sigurno ne bi dao imena poput Staka ili Soka... algabacaju 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Да, имам, и да је мушко дао бих му име Часлав по Чаславу Клонимировићу. Да је женско, звала би се Катарина или Марија. Најнеобичније српско име ми је Ратомир...не иде и рат и мир... Најјача су још имена - Страцимир и Гојник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Luka i Milica (po mojoj pok. baki) :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука