marina Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Nadam se da cu imati jos dece i volela bih da ako bude devojcica da se zove Milena ili Milica, a decak Ognjen, mada moj muz zeli da bude Petar, a meni malo ne zvuci Petar Petrovic heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Nadam se da cu imati jos dece i volela bih da ako bude devojcica da se zove Milena ili Milica, a decak Ognjen, mada moj muz zeli da bude Petar, a meni malo ne zvuci Petar Petrovic heaven mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DjordjeUzice Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 JUSTINA, David, Arsenije, Magda, Ema, Sara... Citav tim inzinjera je napravio Titanik, a Nojevu barku samo jedan verujuci amater! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Luka, Marko, Aleksa, Milica, Jelena, Tanja i naravno Sanja 0442_feel iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Cerkama MILA I DIVNA, Simona i Ksenija a sinovima Maksim Konstantin Georgije i Nestor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ja dao Stefan 0442_feel И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ако Бог да,па родим једнога дана четврто дете, син би се звао Сава а кћерка Макрина. 0442_feel Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 emilija... posto imam sinove , vec su im data lepa imena 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Мушка: Константин, Андреј, Аљоша, Сава...... Женска: Анастасија , Александра, Теофаија, Јеисавета, Јефимија.... Е сад завиди колико ми њих да добри Бог 0442_feel Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Моје ће носити име Зарија (свога праЂеда) Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ja dao Stefan greengrin Lepo ime. prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Сава, Арсеније, Максим, Василије, Петар, Теодор и Рафаило. prst ka dole СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ја би дао Димитрије или Лазар Цурици би дао Марија iskra_mala је реаговао/ла на ово 1 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Ako Bog da devojcicu jednu,zvala bi se Natalija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Имена моје деце су Алекса, Драгана и Бранислава. prst ka dole Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука