Гости Guest ага пије млеко Написано Април 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Да, имам, и да је мушко дао бих му име Часлав по Чаславу Клонимировићу. Да је женско, звала би се Катарина или Марија. Најнеобичније српско име ми је Ратомир...не иде и рат и мир... Најјача су још имена - Страцимир и Гојник. :0104cheesy: bliss jeeee bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sandra Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Smislila sam super imena, al neću da ih podelim sa vama, da mi ne ukradete ideje. Ali, super su! :0104cheesy: bliss jeeee 0104_cheesy "Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha tanning Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 2, 2010 Пријави Подели Написано Април 2, 2010 Smislila sam super imena, al neću da ih podelim sa vama, da mi ne ukradete ideje. Ali, super su! 0110_hahaha 0110_hahaha 0104_cheesy Ијао 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Гроздислав heaven ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milenatomic Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Grigorije i Vasilije IZVOR ZIVOTA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slipi Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 andreja,stefan,vasilija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i hvala i 0231_newspaper imamo Dimitrija https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='amen' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita :cheesy: A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove vaistinu Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio. t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i hvala i vaistinu imamo Dimitrija t4431.gif' class='bbc_emoticon' alt='amen' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove :cheesy: Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio. t4431значи три бебе у јуну што се форума тиче 0231_newspaper Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Bravo trudnicice!!!Ja ove godine moram da odmorim od toga,ha,ha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Ilija, Djorde....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 17, 2010 Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i hvala i slavabogu imamo Dimitrija https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita :cheesy: A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove 0409_feel Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio. t4431значи три бебе у јуну што се форума тиче algabacaju algabacaju jeeeeeee!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 http://www.srpskaimena.com/imena-slovenskog-porekla/ БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Април 20, 2010 Пријави Подели Написано Април 20, 2010 Ja bih htela Ignjat, ali muz kaze da mu je to kao da muse dete zove "kredenac" 0110_hahaha Arhaicno. Mada, jos uvek je preeeerano za planiranje. A s' obzitom da smo 7 godina molili Boga da nas pogleda, ako sve bude kako treba, mislim da bi Teodor bilo bas na mestu ("dar od Boga"). Pa varijacije na temu u zavisnosti od pola :smiley: isus-sinai Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Bubo,tako se obradujem kad cujem da neko posle duzeg cekanja ,ipak doceka bepce...Slava Gospodu.A mozda bude i devojcica!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука