Jump to content

Koje име би дали детету?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Да, имам, и да је мушко дао бих му име Часлав по Чаславу Клонимировићу.

Да је женско, звала би се Катарина или Марија.

Најнеобичније српско име ми је Ратомир...не иде и рат и мир...

Најјача су још имена - Страцимир и Гојник.

:0104cheesy: bliss jeeee bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

• Одговори 457
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Smislila sam super imena, al neću da ih podelim sa vama, da mi ne ukradete ideje. Ali, super su!  :0104cheesy: bliss jeeee 0104_cheesy

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i  hvala i  0231_newspaper imamo Dimitrija  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='amen' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita  :cheesy: A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove  vaistinu Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio.  t4431

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i  hvala i  vaistinu imamo Dimitrija  t4431.gif' class='bbc_emoticon' alt='amen' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/cheesy.gif A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove  :cheesy: Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio.  t4431

значи три бебе у јуну што се форума тиче  0231_newspaper
Подели на овим сајтовима

Ja sam oduvek,cini mi se,zelela da mi se sin zove Dimitrije i  hvala i  slavabogu imamo Dimitrija  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> Drugi,koji treba da se rodi pocetkom juna ce se verovatno zvati Djordje posto je to ime predlozio Mita  :cheesy: A ja bih volela,ako Bog da i jednog dana dobijemo devojcicu,da se zove  0409_feel Milica,Andjela,Andjelija...Uf...Oko imena Dimitrije je bio pravi rat,svi su hteli da se zove Luka ili Mihajlo,ali eto ipak je sv.Dimitrije pobedio.  t4431

значи три бебе у јуну што се форума тиче  algabacaju
algabacaju jeeeeeee!!!

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ja bih htela Ignjat, ali muz kaze da mu je to kao da muse dete zove "kredenac"  0110_hahaha Arhaicno.

Mada, jos uvek je preeeerano za planiranje. A s' obzitom da smo 7 godina molili Boga da nas pogleda, ako sve bude kako treba, mislim da bi Teodor bilo bas na mestu ("dar od Boga"). Pa varijacije na temu u zavisnosti od pola  :smiley:

isus-sinai

• Волим 1

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...