Jump to content

Препоручена порука

važi........vidi ovo sa jednog pravoslavnog foruma,vrlo je zanimljivo mada slabo učitava treba više puta da se klikne.........

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

neko me zvao  0510_music

nije praznoslovlje kad neko priča mnogo, nego je praznoslovlje to da priča o nečemu što nema veze ni sa čim

mnogo je teško razgovarati jasno, sadržajno, u ljubavi a ne prosto po navici iznošenja reči

"Ne brinite, Duh Sveti će vas naučiti."  :smiley:

odgovaraš i razgovaraš  blagodaću a ne da odgovaraš iz svoje glave, svojom mišlju, iz svoje zlobe, iz svoje slabosti, iz svoje nemoći.

bilo da je pozitivan odnos, bilo da je negativan, potrebna je blagodat.

a usputno, što sam starija sve više sam asocijalna 0510_music.gif' class='bbc_emoticon' alt='0510_music' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????? рече:
  ??????? рече:

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

?? ???? ?? (?? ???????) ?????? ? ????? ??????? ??.????? ???????? ?????? ???? ???????. ????????? ?????? ??? ????? ?????? ? ????? ?????, ??? ?????? ?????? ? ????????? ?? ?? ?? ??????? ? ??.??????? ?? ????? ???????. ?? ????? ?? ??? ?????? ?????? ???????. ? ????? ???? ?????????? ???? ?? ????????? ? ??????? ???????? ??? ???????????? ?? ?????? ????, ? ?? ??? ??? ???????? ???? ???? ??? ??????? ?? ???????? ????????? ?? ?? ????.????? ????? ?? ???????.

olja je to kopirala sa teksta pored mog avatara.....iskreno,ja li?no ne mogu da zamislim Hrista koji se nije smejao.....kažem ja li?no........ništa više.....kako neko ko mi je dao toliko radosti u životu,koji mi je darovao sebe iz prevelike ljubavi može da bude bez osmeha....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

??????? рече:

?? ?????? ???????????? ??????. ???? ?? ????  0202_238 klapklap ;).??? ??, ?????...

da se zarozaš i da pevaš...pod hitno...... 0510_music 0510_music 0510_music 0304_smile4 0304_smile4 0506_music:cmizdrenje:0507_music0508_music:cmizdrenje:https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> trening

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Најежих се од ове малецне клавијатуристкиње!!!

Какве велике, топле очи,

мала делује некако продуховљено скроз.  1407_love

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...