Jump to content

Препоручена порука

On 12. 12. 2013. at 11:55, Odahviing рече

Da vidimo samo pitanje za pitanjem, ništa drugo sem toga ali ade.

Jednostavno to je glavna tehnika u razgovoru, postavi što više pitanja, uglavnom ih ne zanimaju odgovori, ai ako neki pročitaju, protumače ih kako se njima sviđa da na taj način ispadne da onaj drugi govori neistine.

Zbog čega mislim da si trol? Zato što 90% komentara su ti pitanja, zato što se na odgovore ne obazireš uopšte (vidim i na druim temama ti to zameraju).

zato što koristiš straw man na svakom koraku. Npr:

kada mi upucujes lazi, nemam drugog izbora nego da postavim pitanja o tvojim lazima. Lazes da ja samo postavljam pitanja, krijes se iza lazi kako meni " neko drugi nesto zamera "

Oops, moram da idem da radim, izvinjavam se, nastavicu sa tvojim lazima kasnije.....

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 12:17, jupiter рече
krijes se iza lazi kako meni " neko drugi nesto zamera "

Jeste laž je......

On 11. 12. 2013. at 3:00, zuti car рече
Sa druge strane on ignoise sve sto mu se kaze, vergla svoju pricu

Подели на овим сајтовима

On 11. 12. 2013. at 10:28, Igor87 рече

SVETI JOVAN KRONŠTATSKI u knjizi kako dostići duhovnost napominje da se kao zmije čuvamo praznih razgovora jer su pogubne za dušu vjernika!

Ја сам онда готов.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 13:09, Ђуро Станивук рече

И још је на послу а не ради, него вергла по поукама...ццц

Nije sad nećemo da preterujemo piše da je online ali da od 13:18, jedan minut nakon poruke nije imao nikakvu aktivnost.

Подели на овим сајтовима

On 11. 12. 2013. at 12:47, kordun рече

mudrac je mudrac,ja ne volim takvo ponašanje,za mene su vredniji otvoreni ljudi...

mudraci su pametni ali zatvoreni ljudi,ne znam kom sindromu si ugađaju takvim ponašanjem ali ljudski mi baš i nije,to je naravno moje mišljenje,ja lično to ne volim. Naravno da među pametnim ljudima postoje dobri i loši,pamet po tom pitanju može biti jako negativna stvar,ali isto tako i pozitivna,sve zavisi kakav je ko čovijek,uz veću pamet ide i veća odgovornost,pošto je pamet moć,odgovornost i pred bogom i pred ljudskim očekivanjima,e tu leži kvaka za mudrace,oni u stvari su kukavice,jer im ponos ne dozvoljava da budu normalni ljudi,draže im je da budu tajanstveni,time ispadaju pametniji u očima ljudi,po meni to spada u prvi smrtni greh

Slažem se (donekle), ali treba potražiti mudrace i u prostim ljudima. Verujem da se mudrost stiče iskustvom. Što kaže Balašević: "Godinama sam Mudrace lakomisleno tražio po izgledu, po dugim noktima, ili sedim bradama, a oni su mi, prerušeni u piljarice i kočijaše prišli... " Itd, itd :)

Jedno je mudrac, drugo je mudrica (po meni)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 12:20, Odahviing рече

Jeste laž je......

To je isto laz, posto ne ignorisem sta drugi kazu. Nadji mi zamerku koja govori istinu o onome sto sam rekao.

On 12. 12. 2013. at 13:09, Ђуро Станивук рече

И још је на послу а не ради, него вергла по поукама...ццц

Izvini rodjo, odakle tebi ideja da sam ja " na poslu dok ' verglam ' po porukama " ?

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 17:29, jupiter рече
To je isto laz, posto ne ignorisem sta drugi kazu. Nadji mi zamerku koja govori istinu o onome sto sam rekao.
Ti si prvo rekao da je laž da ti još neko još nešto zamera na forumu. Onda sada kažeš da je ovo isto laž. E sad mi nije jasno da li i dalje tvrdiš  da:
  On 12. 12. 2013. at 12:17, jupiter рече
krijes se iza lazi kako meni " neko drugi nesto zamera "

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 17:40, Odahviing рече

Ti si prvo rekao da je laž da ti još neko još nešto zamera na forumu. Onda sada kažeš da je ovo isto laž. E sad mi nije jasno da li i dalje tvrdiš  da:

Alo bre, ti si rekao " da meni neko ovde nesto zamera ", pa si naveo covekovu zabludu / halucinaciju  " da ja ignorisem sta mi neko ovde kaze ".

Sto znaci da to nije bila zamerka meni, nego zamerka njegovoj halucinaciji o meni.

Da ja stvarno ignorisem bilo sta, onda bi to bila zamerka .

kao kad bi ja tebi rekao " tebi ljudi zameraju sto mrzis zivotinje " , a ti nikada nisi rekao bilo sta sto bi te tako okarakterisalo.... sto znaci da ljudi ne zameraju tebi.

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 17:47, jupiter рече

Alo bre, ti si rekao " da meni neko ovde nesto zamera ", pa si naveo covekovu zabludu / halucinaciju  " da ja ignorisem sta mi neko ovde kaze ".

Sto znaci da to nije bila zamerka meni, nego zamerka njegovoj halucinaciji o meni.

Da ja stvarno ignorisem bilo sta, onda bi to bila zamerka .

kao kad bi ja tebi rekao " tebi ljudi zameraju sto mrzis zivotinje " , a ti nikada nisi rekao bilo sta sto bi te tako okarakterisalo.... sto znaci da ljudi ne zameraju tebi.

Znaš kao kada jedan čovek nešto govori o tebi, možeš da kažeš da lažu i da te napadaju bez razloga, ali kada se recimo dvoje ljudi na potpuno različitim temama, sa podosta različim stavovima, skoro potpuno različin o skoro svakoj stvari napišu isto za teb, mislim da bi trebao da se zamisliš šta je u pitanju.

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 18:30, Odahviing рече

Znaš kao kada jedan čovek nešto govori o tebi, možeš da kažeš da lažu i da te napadaju bez razloga, ali kada se recimo dvoje ljudi na potpuno različitim temama, sa podosta različim stavovima, skoro potpuno različin o skoro svakoj stvari napišu isto za teb, mislim da bi trebao da se zamisliš šta je u pitanju.

Pa objasnio sam ti da ta " druga osoba " nije govorila o meni, posto ja nisam radio to sto je on umislio da jesam.

On 12. 12. 2013. at 18:32, Odahviing рече

I odoh ja sa ove i sa one druge teme, jer šta god neko napisao ili nije racionalan ili laže, pošto si izgleda samo ti racionalan i samo ti pričaš istinu, ostaviću te da nastaviš tako...

Evo samo sto se nisam rasplakao.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Подели на овим сајтовима

Ako su prazni razgovori smrt za dusu onda smo mi ovde sa foruma puni smri :D

Ja sam ranije dosta razmisljao sta su ti prazni razgovori i nesto mi se cini da je to individualna stvar,radi se o osecaju i ne moze se dati neka univerzalna definicija praznog razgovora.

Citao sam kad je vladika Jovan Culibrk pricao 5 sati o rokenrolu sa nekim rok pevacem i sad ja mogu reci da je to prazno posto me ne zanima ta tema ali opet ta moja izjava bi verovatno bila prazna. :)

Problem je sto mi svi mnogo teoretisemo i udaramo po formi.

Подели на овим сајтовима

On 12. 12. 2013. at 19:03, Deki992 рече

Ako su prazni razgovori smrt za dusu onda smo mi ovde sa foruma puni smri :D

Covek se radja pun smrti - smrtan, ima male dece koja umru pre nego sto pocnu da razgovaraju, a kamoli da stignu do foruma.

Cinjenica je da ljudi umiru bez obzira na razgovore koje su vodili, a fizicka smrt je po pisanju proroka ( kojeg je I sam Hristos cesto citirao ) smrt duse koja naravno nije vlasnistvo umrlog " Gle, sve su duše moje, kako duša očeva tako i duša sinovljeva moja je, koja duša zgreši ona će poginuti. "

Greh / smrt je nasledna " boljka ".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...