Jump to content

Препоручена порука

UStvari ovo može i to veoma dobro, ja da sam vreme koje sam proveo u školi učeći razne nepotrebne i meni ne zanimljive stvari iskoristio da učim nešto konkretno što me zanima sam, mnogo bih više naučio. Jedini efekat koji je škola pravila kod mene je odbojnost ka učenju, umesto da bude obrnuto. Retki su predmeti u školi koji su me zapravo naučili nešto, mnogo, mnogo više stvari je naučeno čitajući sa strane nego li u školi. Tako da 1 godiina učenje iz dobrih knjiga neke konkretne stvari koja te zanima, po meni je mnogo bolje provedena godina nego ona provedena u školi.

Ovo je samo stvar što se nikome ne može verovati na reč, pa kao dokaz znanja se uzima diploma završenog fakulteta, mada ni ona često ne predstavlja količinu znanja koje neko poseduje. 

Da li bi mogao da mi das bar jedan primer necega sto ti znas ( sto si naucio kako god ) a sto nema veze sa tobom licno ?

Da li ti uopste znas sta je znanje a sta je verovanje ?

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Подели на овим сајтовима

Koja je onda poenta? U konfrontaciji stavova je "poenta" u čemu dalje bi bila, čuo si negdje za konfronraciju, sučeljavanje različirtih stavova. A ja sam samo iznio šta o tom misli jedna strana kultura, recimo kineska da imamo šta konfrontovat. Kako misliš bez te prezentacije i konfrontacije odlišnih stavova razgovarati o nečem? Pokaži nam to, nečem novom se priučimo.

Jako sam slab sa hrvatskim jezikom, tesko mi je razumeti te, do you speak english ?

Подели на овим сајтовима

Da li bi mogao da mi das bar jedan primer necega sto ti znas ( sto si naucio kako god ) a sto nema veze sa tobom licno ?
NE razumem ptinanje, "što znam, a što nema vez sa mnom"

Ima stvari koje sam naučio, a nisu me interesovale. Ima stvari koje sam naučio a koje su me interesovale.

E sad ove druge stvar, uglavnom se svodi na programiranje i fiziku sam naučio čitajući sa strane, čitajući knjige.

Подели на овим сајтовима

Jako sam slab sa hrvatskim jezikom, tesko mi je razumeti te, do you speak english ?

koje su ti to "hrvatske" riječi nepoznate: prezentacija, konfrontacija? imaš Google pa prevedi

0703_read

Подели на овим сајтовима

NE razumem ptinanje, "što znam, a što nema vez sa mnom"

Ima stvari koje sam naučio, a nisu me interesovale. Ima stvari koje sam naučio a koje su me interesovale.

E sad ove druge stvar, uglavnom se svodi na programiranje i fiziku sam naučio čitajući sa strane, čitajući knjige.

To znaci sta znas o svetu oko tebe, izvan tebe, sve sto se ne odnosi na tebe licno.

Da si pokusao da odgovoris na drugo pitanje mozda ne bi davao ovaj glupi odgovor koji nema nikakve veze sa mojim prvim pitanjem u kojem sam te pitao

za " primer necega ".

može i češki, slovački i poljski ako hoćeš, samo izaberi

OK my cat, can you please repeat in english what were you saying in your last post ? ( I'm not sure am I allowed to use english

Подели на овим сајтовима

koje su ti to "hrvatske" riječi nepoznate: prezentacija, konfrontacija? imaš Google pa prevedi

0703_read

Can you please explain why are you telling me what to do ?

dont_feed_the_troll.jpg

Ukoliko ti nije dosadno kao što meni jeste.

kakav bedan izgovor za cinjenicu da ti nije jasno sta sam ti rekao i sta sam pricas.

Подели на овим сајтовима

To znaci sta znas o svetu oko tebe, izvan tebe, sve sto se ne odnosi na tebe licno.

Da vidimo šta se ne odnosi na mene a što sam na učio, pa da vidimo, fizika se odnosi ono svi fizički zakoni npr utiču na mene, ako si na to mislio.

Šta se ne odnosi, to što se neke ptice sele na jug, to što tamo negde postoji neka zvezda koja je eksplodirala pre x miliona godina.

Ako si na to mislio.

Подели на овим сајтовима

kakav bedan izgovor za cinjenicu da ti nije jasno sta sam ti rekao i sta sam pricas.

Znaš kako s'obzirom da s koristiš trolovskom (usput i kreacionističkom) tehnikom, nabacaj što više pitanja, šta god da kaže nemoj samo postavi sledeće, ne bi me mnogo začudilo.

Подели на овим сајтовима

Znaš kako s'obzirom da s koristiš trolovskom (usput i kreacionističkom) tehnikom, nabacaj što više pitanja, šta god da kaže nemoj samo postavi sledeće, ne bi me mnogo začudilo.

To je apsolutna laz koja je proizvod tvoje bujne imaginacije. Nemam apsolutno nikakve veze sa " kreacionizmom " niti bilo kojom drugom " disciplinom " koja se bavi onim sto je nemoguce dokazati. Kakve veze ima da li sam te pitao dva ili tri pitanja kada ti ne odgovaras ni na jedno .

Tebe cudi stvarnost u koju nisi sposoban da se vratis.

Подели на овим сајтовима

To je apsolutna laz koja je proizvod tvoje bujne imaginacije. Nemam apsolutno nikakve veze sa " kreacionizmom " niti bilo kojom drugom " disciplinom " koja se bavi onim sto je nemoguce dokazati. Kakve veze ima da li sam te pitao dva ili tri pitanja kada ti ne odgovaras ni na jedno .

Tebe cudi stvarnost u koju nisi sposoban da se vratis.

Eto vidiš još jedan primer, opet tehnika koju dosta koriste krecionisti i trolovi.

Dakle čitaš kako ti se sviđa i onda izvodiš zaključke, da li namerno ili slučajno ja to ne znam.

Ali ja nigde nisam rekao da si kreacionista, nego sam rekao da koristiš teehniku koju oni koriste, ti si to pričitao po svom i napisao da ja lažem kada kažem da si ti krecionista, što ja nigde nisam rekao. Samo su tehnike vođenja razgovora su slične.

Подели на овим сајтовима

UStvari ovo može i to veoma dobro, ja da sam vreme koje sam proveo u školi učeći razne nepotrebne i meni ne zanimljive stvari iskoristio da učim nešto konkretno što me zanima sam, mnogo bih više naučio. Jedini efekat koji je škola pravila kod mene je odbojnost ka učenju, umesto da bude obrnuto. Retki su predmeti u školi koji su me zapravo naučili nešto, mnogo, mnogo više stvari je naučeno čitajući sa strane nego li u školi. Tako da 1 godiina učenje iz dobrih knjiga neke konkretne stvari koja te zanima, po meni je mnogo bolje provedena godina nego ona provedena u školi.

Ovo je samo stvar što se nikome ne može verovati na reč, pa kao dokaz znanja se uzima diploma završenog fakulteta, mada ni ona često ne predstavlja količinu znanja koje neko poseduje. 

Ja sam zavrsio studije Geografije, i kada sada sjednem i dobro razmislim o svemu, ja sma bio obmanut laznim učenjem da je sve nastalo u jednom praksu. haha smijesno zvuci!

Подели на овим сајтовима

Eto vidiš još jedan primer, opet tehnika koju dosta koriste krecionisti i trolovi.

Dakle čitaš kako ti se sviđa i onda izvodiš zaključke, da li namerno ili slučajno ja to ne znam.

Ali ja nigde nisam rekao da si kreacionista, nego sam rekao da koristiš teehniku koju oni koriste, ti si to pričitao po svom i napisao da ja lažem kada kažem da si ti krecionista, što ja nigde nisam rekao. Samo su tehnike vođenja razgovora su slične.

Sta je kreacionista ako ne onaj koji se sluzi time sto ti nakaradno i sektaski nazivas " kreacionisticak tehnika " ?

Luetas da sam ja " trol ", na osnovu cega ?

Da li bi to trebalo da bude nakakav argument u svetu u kojem si zarobljen ?

Подели на овим сајтовима

Sta je kreacionista ako ne onaj koji se sluzi time sto ti nakaradno i sektaski nazivas " kreacionisticak tehnika " ? Luetas da sam ja " trol ", na osnovu cega ? Da li bi to trebalo da bude nakakav argument u svetu u kojem si zarobljen ?

Da vidimo samo pitanje za pitanjem, ništa drugo sem toga ali ade.

Jednostavno to je glavna tehnika u razgovoru, postavi što više pitanja, uglavnom ih ne zanimaju odgovori, ai ako neki pročitaju, protumače ih kako se njima sviđa da na taj način ispadne da onaj drugi govori neistine.

Zbog čega mislim da si trol? Zato što 90% komentara su ti pitanja, zato što se na odgovore ne obazireš uopšte (vidim i na druim temama ti to zameraju).

zato što koristiš straw man na svakom koraku. Npr:

Da li bi to trebalo da bude nakakav argument u svetu u kojem si zarobljen ?
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...