Jump to content

Препоручена порука

• Гости

Mi,koji se deklarisemo kao pravoslavni hriscani,treba uvek da se smejemo i radujemo.Zato sto je Hristos Vaskrsao!Treba osmehom da pronosimo radost!Radost treba deliti!

Ja se uvek smejem.Cak i kad pricam o smrti i o bolestima.Narocito o svojim.I kad me neko pita jesam li luda ja kazem kako imam sindrom,koji se u psihijatriji naziva paratimija tuge.A,onda se nasmejem i kazem da se salim.I kazem radujem se sto cu otici Ocu svome i sto cu opet sresti neke divne i meni drage ljude i sto cemo svi zajedno vekovati u Carstvu Nebeskom.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mi,koji se deklarisemo kao pravoslavni hriscani,treba uvek da se smejemo i radujemo.Zato sto je Hristos Vaskrsao!Treba osmehom da pronosimo radost!Radost treba deliti!

Ja se uvek smejem.Cak i kad pricam o smrti i o bolestima.Narocito o svojim.I kad me neko pita jesam li luda ja kazem kako imam sindrom,koji se u psihijatriji naziva paratimija tuge.A,onda se nasmejem i kazem da se salim.I kazem radujem se sto cu otici Ocu svome i sto cu opet sresti neke divne i meni drage ljude i sto cemo svi zajedno vekovati u Carstvu Nebeskom.

crvenilo :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Ма какав психолог хеееееее.

Мада ме и то врло занимало у младим данима.

Е сад извини, Изидо, али мислим да ипак јеси то доживљавала као сукоб,

јер те је узнемиравало.

Али то сад није уопште важно  319.gif

Па како не знаш која улога,

ко је тако гласан и јасан као ти?

Познајеш ли још неког ко пред било ким прича све што мисли?

И ко тако исповеда веру у Христа Бога?

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

O,draga,izvini,ako sam ti tako delovala.Nije me uznemiravalo samo mi oduzimalo vreme od drugih tema.

A za ovo drugo,hvala na komplimentu!Ne znam sta da ti kazem.Hrista se nikada nisam stidela.Mnogo Ga volim.A i On mene mnogo voli.

A iskrenost ide paralelno uz veru,ljubav i nadu.Greh je lagati.

Подели на овим сајтовима

Таман посла да човек не треба да буде искрен,

само се понекад неке ствари једноставно прећуте,

кад видиш да је неко скроз у другој причи и да не вреди објашњавати своје мишљење.

Тако функционишем ја, али хвала Богу не сви ми.  0205_whistling

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nekada jeste bolje iskulirati,kad vidis da je neko ili glup ili gluv.Cisto da ne trosis reci i energiju bespotrebno.A nekad moras i da reagujes,kad neko pretera.Cisto da zastitis sebe.A i da ne skupljs bes i agresiju u sebi,sto bi rekli psihijatri da abreagujes afekat.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...