Јанко Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Да бре, Анчи и Дида, дивне цуре... У ова доба разговори су тек почињали. Ако читају или их неко познаје персонално нек им принесе један велики од мене... Лидија Миленковић, PredragVId, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 14 minutes ago, Лидија Миленковић рече Djomla PredragVId, мирођија, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 19 minutes ago, Јанко рече Да бре, Анчи и Дида, дивне цуре... Pa divni, smireni nas Martirije, sada o. Amvrosije, pa Pajko... мирођија, Јанко, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Нано где си? Лидија Миленковић, мирођија, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 24, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2016 Nana je odjavila i čitanje psaltira, tako da je najavila dužu odsutnost... ne znam ništa detaljnije, nadam se da će doći/ da nisu problemi u pitanju... PredragVId and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Шта је са @Sasa Vojvoda и @Плутон PredragVId and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 On 23/10/2016 at 0:58, Лидија Миленковић рече Moci gaji svoja tri klinceta, a sa Medom ne znam sta se zbiva. Zao mi je. Nedostaje mi vise njih iz one, prve, postave : Mileva, Izida, Djomla, Tavita, Leon, Marija, Milica, Antoaneta, Lazarica, Alefsin, Solomon, Pokajnik, Sangaj, Oglo, Dida...... Taman htedoh da se vratim na forum ...... kad ono nema me na spisku .... Драшко, Mилена КШ, Милан Ракић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 9 minutes ago, Таша рече Taman htedoh da se vratim na forum ...... kad ono nema me na spisku .... Dobrodosla nazad RYLAH, Ayla and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 3 hours ago, Таша рече Taman htedoh da se vratim na forum ...... kad ono nema me na spisku .... Ух, бре, Ташо, ти би све по списку ! PredragVId, АлександраВ and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Шта ли је са Манолисом https://pouke.org/forum/profile/9414-manolis/ PredragVId, Џуманџи and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 11/11/2016 at 19:11, Таша рече Taman htedoh da se vratim na forum ...... kad ono nema me na spisku .... Vidjeh ovo, i obradova me. Nemoj da bude samo lažna nada. Piši, drago biće, nedostajala si mi. PredragVId and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 @poelbuster @Н И Н Е ? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 пре 6 минута, Иван ♪♫ рече @poelbuster @Н И Н Е ? Prvi banovan, drugi otkud znam PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 @Zayron? Лапис Лазули and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 пре 39 минута, Џуманџи рече @Zayron? Банован PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука