Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Naravno da su bili na Mesecu,i to ne jednom,bili su bar 16 puta koliko se se secam.

Malo su mi smešne tvrdnje da ameri nisu bili na Mesecu,mislim,da nisu bili na Mesecu rusi bi to prvi objavili,tj. jedva bi došekali da amerima uvale kosku kako lažu ceo svet da su bili na Mesecu.

Naravno da su bili.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

.smeha.

A sta je trosio od goriva?

Goreo je struju.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Данас је годишњица првог лета људи у орбиту око Месеца - мисија Аполо 8. Тројица астронаута на католичко Бадње вече обратили су се уживо публици на Земљи, а у завршници емитовања читали су књигу Постања - тада су начинили јединствене фотографије уз речи пилота командног модула Џим Ловела: ,,Огромна усамљеност улива страхопоштовање и чини да схватите шта имате тамо на Земљи''.

297751main_image_1249_800-600.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Сећање на посаду Аполо 1

Мисија Аполо није била лака. Живот су изгубила тројица астронаута за време лансирног теста (Аполо 1) када је ватра избила у њиховој капсули.

Истраживање ове фаталне несреће довело је до главних дизајнерских и инжењерских промена, створивши летелицу Аполо безбедном за путовања на Месец.

337853main_apollo_image_24_800-600.jpg

http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_2436.html

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Са дубине од скоро 5 км извучена су два мотора првог ступња ракете Сатурн 5 која је одвела људе на Месец:

http://www.bezosexpeditions.com/updates.html

image_1_lg.jpg

image_7_lg.jpg

teamphoto_lg.jpg

• Волим 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

недеља, 14. јул 2013, 18:23 -> 11:04

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/1359902/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA+%D0%9C%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%86%3F!.html

Национални парк Месец?!

Слетање на Месец Аполо мисије један је од најзначајнијих тренутака у модерној људској историји. То велико достигнуће амерички конгресмени сада желе да заштите и националним парком прогласе место на које су Нил Армстронг, Баз Олдрин и Мајкл Колинс слетели.

Амерички конгресмени желе да оснују нови национални парк који би буквално био ван овог света - на Месецу. Наиме, према тој идеји место на које је Аполо мисија слетела 20. јула 1969. године требало би да буде проглашена национално историјским парком.

Apolo.jpg

Према предлогу закона, Аполо мисија била је једно од највећих достигнућа у историји САД и да је, због све бржег технолошког напретка других земаља и потенцијалних нових мисија на Месец, потребно заштити место њеног слетања.

„Формирањем парка појачаће се заштита завештања Аполо мисије, али и истаћи важност тог догађаја у америчкој историји", наводи се у предлогу.

Apolo%201.jpg

Под местом слетања се подразумева сва површина Месеца на којој су астронаути Аполо мисије корачали, али и свуда где је била распоређена опрема мисије између 1969. и 1972. године.

Apolo%202.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Верујем да су људи мислили да су слетели на Месец.

Али зна се врло добро шта се десило:

Дрогирали су их и, уз помоћ ванземаљске рептилске технологије, у главу су им убацили све оно што су већ пре тога снимили са агентима неке супертајне службе који су глумили астронауте. 

Након тога су их водали по свету и од њих правили хероје који су били на Месецу, а да уствари нису ни мрднули од своје куће. Ако су се у међувремену и сетили да нису нигде били, много су пара зарадили да би тек тако рекли истину.

Немој после неко да каже да вам није речено.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Da li ste vi popili 6 litara Vinjaka ali se ja varam gde su ljudi išli na Mesec to nikada nije desilo jer je to ne moguće. Ceo ruski gas da se strpa u vaj vasionski brod opet se ne bi nikada stiglo do Meseca. Ako vam neko kaže da ima 1000000 dolara da li bi ste mu poverovali dok vam ne pokaže? Ne budite glupi da vas Amerikanci lažu.   

Подели на овим сајтовима

Da li ste vi popili 6 litara Vinjaka ali se ja varam gde su ljudi išli na Mesec to nikada nije desilo jer je to ne moguće. Ceo ruski gas da se strpa u vaj vasionski brod opet se ne bi nikada stiglo do Meseca. Ako vam neko kaže da ima 1000000 dolara da li bi ste mu poverovali dok vam ne pokaže? Ne budite glupi da vas Amerikanci lažu.   

Upao si ti u bure vinjaka kad si bio mali, vidim ja.... :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Gotovo sad sam definitivno siguran da si trol

Подели на овим сајтовима

Ko mi kaže? Kaže mi neko koje bio bivši ateista pa se pretvorio u vernika. 

Taj isti je verovao u astrologiju, da amerikanci lazu narod, da evolucija nije tachna i slichne stvari. Al kad je imao 16 godina. A onda je uzeo knjigu u sake. :D

Nije me sramota, covek sam, ucim, menjam misljenja. (:

Savetujem tebi isto, mnogo dobra stvar. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Истини за вољу, из овога могу да се виде само неке рупе са нацртаним стрелицама. Ако им је ово главни доказ, ево ја ћу да направим двадесет оваквих доказа где се тачно види где су слетели и рептилски ванземаљци :)

Мисм, не знам шта се цимају уопште, онај ко не верује неће веровати све и да њега лично телепортују на Месец. Ал ово је стварно смешно.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...