Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Jel moguћe da ova tema ima 59 stranica ?

То се и ја питам. Једна једина страница је довољна да човек просечне интелигенције схвати да је слетање на Месец најобичнија превара. А они који воле мало више да размишљају, не могу да не дођу до питања да ли уопште тај Месец постоји.

Подели на овим сајтовима

То се и ја питам. Једна једина страница је довољна да човек просечне интелигенције схвати да је слетање на Месец најобичнија превара. А они који воле мало више да размишљају, не могу да не дођу до питања да ли уопште тај Месец постоји.

Dok istinski geniji oduvek znaju da je napravljen od onog sira kojim se hrane beli medvedi.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

1. Да (66 гласове [48.18%])

2. Не (66 гласове [48.18%])

3. Нисам упућен/а (5 гласове [3.65%])

Ako još neko glasa za ,nisam upućen' to će biti prava sablazan.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Glasači bi se samo zamenili. :) Čast izuzecima.

Pa ne bi. Evo slobodno možeš da postaviš temu " Da li verujete da su Rusi poslali prvog čoveka u svemir?" pa vidi... jer nisu u pitanju dve iste strane koje teraju jedna drugoj kontru... nego nešto sasvim drugačije.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa ne bi. Evo slobodno možeš da postaviš temu " Da li verujete da su Rusi poslali prvog čoveka u svemir?" pa vidi... jer nisu u pitanju dve iste strane koje teraju jedna drugoj kontru... nego nešto sasvim drugačije.

Јуриј Гагарин, први човек у свемиру, Рус, правослвац... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јуриј Гагарин, први човек у свемиру, Рус, правослвац...

Kako kad je tehnologija bila ko digitron... Sumnjivo to meni :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nestala mi je volsebno poruka odavde u kojoj napisah da me uopste ovo pitanje previse ne tangira,niti o tome previse razmisljam,ali ono sto me zanima sa stanja nauke,ako su 70tih uz jedan kompjuter koji zauzima prostoriju od 150kvadrata ako su i takvi postojali, uspeli da odu nebitno ko na mesec,kako je moguce da danas kad je nauka i tehnologija toliko uznapredovala i kad postoji toliki napredak u svemu nema tih istih odlazaka sa jos jasnijim snimcima,istrazivanjima itd. Pogotovo sto kuljaju tolike teorije zavere i jasne teorije zavere o tome da se to nikad nije ni desilo.

To me nagoni na pomisao iako ko sto rekoh nesto previse me ni ne interesuje tema,da ipak taj let na mesec pre 50tak godina jeste samo jedna farsa,pokazivanje moci i sta slicno. 

Ali cek...proglasice me rusofilom,seljakom,debilom,primitivcem...onda ovako uh uzasnut sam sa ovih 67 % ne,kakvi primitivci! naravno da nema teorije da nisu otisli,pa bre postoje i snimci! a i Ameri su to...ako znate sta mislim.

Подели на овим сајтовима

И мени нешто сумњиво.... ајде.. човек у наранџастом оделу лети тамо где нем ваздуха.. па шта је дисао? И одакле му струја кад нема толико дугачак кабел... 

Подели на овим сајтовима

,kako je moguce da danas kad je nauka i tehnologija toliko uznapredovala i kad postoji toliki napredak u svemu nema tih istih odlazaka sa jos jasnijim snimcima,istrazivanjima itd. 

Како нема? Eво марса, нпр. 

mars_spiritcolor_PIA05015_c1.jpg

Подели на овим сајтовима

Mogu i ja petardom da se lansiram u svemir, bio sam jednom sima kosmos iz dalekog svemira :))  ali kako cu bre i da sletim super precizno i da skakucem tamo i jos da se vratim i to sa sve digitronom :aplauz:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...