Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

"Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima."

Подели на овим сајтовима

Posle ovoga meni treba pištolj, i to za mene fmqmtx fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Шта пиштољ, дингоспо лик. А пази ову, ова је развалила све што се може развалити (мада му свака разваљује)... А, да, препоручујем гледање његових песама на Јутјубу, да би читала коментаре испод песме, да угођај буде потпун :)

http://www.youtube.com/watch?v=qxnb8CTFxVY

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Шта пиштољ, дингоспо лик. А пази ову, ова је развалила све што се може развалити (мада му свака разваљује)... А, да, препоручујем гледање његових песама на Јутјубу, да би читала коментаре испод песме, да угођај буде потпун :)

Ostavih ti nešto na temi koju pesmu bi podelili sa nekim :) ahhahhah znam ja to, kad te muka spopadne, odeš vidiš ovako nešto i onda ti odmah bude lakše greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...