Ронин Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=wLQd0W7M5JI Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 http://youtu.be/3fjDTBRWz2U Mini Mi, Ронин and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 http://youtu.be/tbdT-4hFgd4 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Плутон and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Ронин, Zero, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Децембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2014 ivanaika and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука