w.a.mozart Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 i meni je apple extra al su ga stvarno prekardašili sa cenama ali ovo je perverzija... greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 link=topic=1218.msg336187#msg336187 date=1294006233] ali ovo je perverzija... мислим да си убо поенту, они се само тиме и баве. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Ja imamApple i njihov sam fan ali i ovo je takodje tacno.... http://www.stumbleupon.com/su/5CEI9q/main.makeuseoflimited.netdna-cdn.com/tech-fun/wp-content/uploads/2010/09/whynottobuyamac.png хм, јел то неки проблем, пошто се ова тема бави решавање компјутерских проблема? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Е, сад Медо, ни ово није проблем (можда за мене јесте , али треба ми линк са којег могу да скинем програм за резање Nero express beggingpleasesmiley-1-На њега сам навикла, а након реинсталације сам га изгубила... 0205_whistling ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 Е, сад Медо, ни ово није проблем (можда за мене јесте , али треба ми линк са којег могу да скинем програм за резање Nero express beggingpleasesmiley-1-На њега сам навикла, а након реинсталације сам га изгубила... 0205_whistling Погледај ПП илити PM , kako год. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јануар 14, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2011 :229229229: The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kameni Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR. Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 možeš naći,nije toliko teško ali jesu malo skuplje... ja sam skoro bratu koji je isto imao 256 dao ram od 1giga i on kaže da primetno bolje radi... generalno a i za igrice jer on stalno igra menadžera... što se tiče neta ne verujem da ćeš se mnogo usrećiti... to je moje mišljenje ajd sad ostali prst ka dole Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Pre oko 10 godina kada su procesori bili oko 500 MHz i kada su gotovo svi bili na 56 k modemu ona je brzina procesora mogla da igra neku ulogu. Narocito pri otvaranju tada jos malobrojnih multimedijalnih sajtova. Ali danas sa ovim 2+ GHz procesorima i boradband konekcijom ni procesor ni memorija nece nista uticati na brzinu interneta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR. Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su. Ako razmisljas o renoviranju, ne isplati se nikako da jursi stare-nove komponenete, nego lepo uradi kompletnu zamenu staro za novo uz neku doplatu - tako lepo dobijas skroz novu masinu za povoljnu lovu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Da li postoji neko pravilo za monitore i blizinu očiju...ne u smislu zračenja, nego najbolje vidljivosti ... znam da bi trebalo da se sredina ekrana nalazi u pravcu zenica pri normalno podignutoj glavi...(zbog vratnih pršljenova i sl.) E sad najviše me zanima, pošto hoću da menjam stari monitor, da uzmem neki lcd 22 inča...koja je najbolja udaljenost za njega...i kako rešiiti najbolje okretanje monitora na stalku i izbeći isključivanje kabla iz monitora (što sam primetio kod prijatelja da je čest slučaj) pošto hoću da ga koristim i kao TV i kao monitor za comp. pa treba da ga okrećem levo-desno u zavisnosti kako ga kroistim. (možda neki zidni nosač ili stoni ako postoji tako što)...??? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kameni Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR. Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su. Ako razmisljas o renoviranju, ne isplati se nikako da jursi stare-nove komponenete, nego lepo uradi kompletnu zamenu staro za novo uz neku doplatu - tako lepo dobijas skroz novu masinu za povoljnu lovu... Значи да се не бакћем и да тражим меморију, у принципу ми рачунар само за нет служи, ако ништа не добијам нећу ни да је тражим. Баш вам свима хвала иначе би могао да узмем неку нову плочу процесор и меморију, ово друго ми је ново новцијато, штета да га бацим, имам ново напајање, кућиште.... ћу размислим што рече оби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 15, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2011 Da li postoji neko pravilo za monitore i blizinu očiju...ne u smislu zračenja, nego najbolje vidljivosti ... znam da bi trebalo da se sredina ekrana nalazi u pravcu zenica pri normalno podignutoj glavi...(zbog vratnih pršljenova i sl.) E sad najviše me zanima, pošto hoću da menjam stari monitor, da uzmem neki lcd 22 inča...koja je najbolja udaljenost za njega...i kako rešiiti najbolje okretanje monitora na stalku i izbeći isključivanje kabla iz monitora (što sam primetio kod prijatelja da je čest slučaj) pošto hoću da ga koristim i kao TV i kao monitor za comp. pa treba da ga okrećem levo-desno u zavisnosti kako ga kroistim. (možda neki zidni nosač ili stoni ako postoji tako što)...??? само да је минимална близина на лакат раздаљине - наслони песницу на браду и подигни лакат испред себе и то ти је минимум.за максимум нема, јер је то индивидуално, а увек можеш да повећаш фонт иако је резолуција 1920х1080 пиксела. мој предлог, купи 16:9 монитор, не 16:10. за каблове нема решења, сем оних монитора који имају прстен са задње стране кроз који се каблови провлаче и тиме се регулише натезање. можда је најбоље решење сталак са зглобом у твом случају, ал ћеш да се помучиш да набавиш то. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 1. Sad mi formatirani komp ne cita cao USB drive 2. Cita jedan deo ali necita par foldera gde se nalaze pokretaci za instalaciju programa (Gom Player, KMPlayer ... ) 3. Kako da namestim opet word ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 1. Sad mi formatirani komp ne cita cao USB drive 2. Cita jedan deo ali necita par foldera gde se nalaze pokretaci za instalaciju programa (Gom Player, KMPlayer ... ) 3. Kako da namestim opet word ? Batali te foldere i poskidaj Gom i KMPlayer sa neta. Verovatno ces trebati formatirati i usb. Nemozes da nemestis word nego treba da instaliras office. Najbolje 2007 da mozes da citas docx fajlove i onda ces imati word opet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука