w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 prvo vidi verziju i podatke o biosu http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/biosverwin.htm a onda skineš najnoviji sa sajta proizvodjača Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 link=topic=1218.msg347573#msg347573 date=1295701225] prvo vidi verziju i podatke o biosu http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/biosverwin.htm a onda skineš najnoviji sa sajta proizvodjača А шта ово претставља ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 link ti pokazuje kako da vidiš koja ti je verzija biosa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 SystemBiosVersion IntelR - 42302e31 Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Phoenix - AwardBIOS v6.00PG SystemBiosDate 03/01/05 Сад ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Sa chachakanjem/fleshovanjem biJosa - oprez... 0409_feel Inace, meni najpre izgleda kao los spoj na uticnici... nece biti da je driver ili bios ako samo na taj fles tako reaguje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Sa chachakanjem/fleshovanjem biJosa - oprez... 0409_feel Inace, meni najpre izgleda kao los spoj na uticnici... nece biti da je driver ili bios ako samo na taj fles tako reaguje... Wireless флеш ми супер ради http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Molim vas da mi se javi na pvt ko zna kako da otvorim "encrypted file" Prilikom reinstalacije XP na 7, neki fajlovi koji su sada na D particiji su pozeleneli i ne mogu nikako da se otvore. Prijavljuje mi kao da nemam pravo pristupa... Ako se uzme u obzir da su medju ovim zelenim fajlovima i svi naucni radovi koje sam pisala zadnjih par meseci, jasno je koliko mi je sve to vazno! Hvala unapred! Mozda pomogne. http://answers.google.com/answers/threadview/id/611354.html Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 USB, na sveze formatiranom kompu., radi mi tek nakon 5 minuta. Tokom tih 5 minuta konstantno "izlazi" i "ulazi" na svakih 10 sec se ponavlja. A posle radi normalno ? хм, кратак спој, чудан драјвер за матичну, неинсталиран драјвер за матичну? Нисам ништа од драјвера снимио. Ради са Њињдовс драјверима klapklap link=topic=1218.msg347557#msg347557 date=1295698587] A možda da flešuje bios... :cheesy2: ako drajver za matičnu ne uspe Како то да урадим ? инсталирај драјвер за матичну, зато ти и багује USB!батали BIOS и зезање са тиме, није до тога, поготово на лаптопу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 USB, na sveze formatiranom kompu., radi mi tek nakon 5 minuta. Tokom tih 5 minuta konstantno "izlazi" i "ulazi" na svakih 10 sec se ponavlja. A posle radi normalno ? хм, кратак спој, чудан драјвер за матичну, неинсталиран драјвер за матичну? Нисам ништа од драјвера снимио. Ради са Њињдовс драјверима ekstra link=topic=1218.msg347557#msg347557 date=1295698587] A možda da flešuje bios... :cheesy2: ako drajver za matičnu ne uspe Како то да урадим ? инсталирај драјвер за матичну, зато ти и багује USB!батали BIOS и зезање са тиме, није до тога, поготово на лаптопу. Није лаптоп. У питању је Декстоп Комп. драјвер за матичну немам треба некако да га пронађем http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 USB, na sveze formatiranom kompu., radi mi tek nakon 5 minuta. Tokom tih 5 minuta konstantno "izlazi" i "ulazi" na svakih 10 sec se ponavlja. A posle radi normalno ? хм, кратак спој, чудан драјвер за матичну, неинсталиран драјвер за матичну? Нисам ништа од драјвера снимио. Ради са Њињдовс драјверима ekstra link=topic=1218.msg347557#msg347557 date=1295698587] A možda da flešuje bios... :cheesy2: ako drajver za matičnu ne uspe Како то да урадим ? инсталирај драјвер за матичну, зато ти и багује USB!батали BIOS и зезање са тиме, није до тога, поготово на лаптопу. Није лаптоп. У питању је Декстоп Комп. драјвер за матичну немам треба некако да га пронађем то је била напомена свима осталима који читају, иако теби помажем.ако ми кажеш која је матична плоча, помоћи ћу ти да је нађемо. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 Изгледа да је до мог буђавог УСБ-а друго УСБ ради одлично. Али ћу покушати да пронађем матичну facenew22222222 2. Како да поправим свој превод: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 probaj da otvoriš prevod uz pomoć notepad-a i prosto promeni slova u latinična i onda kad izlaziš zapamti promene... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 link=topic=1218.msg348115#msg348115 date=1295790054] probaj da otvoriš prevod uz pomoć notepad-a i prosto promeni slova u latinična i onda kad izlaziš zapamti promene... Пробао сам то јуће али неће, или их претвара у Коцке или их Изоставља. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 23, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2011 link=topic=1218.msg348115#msg348115 date=1295790054] probaj da otvoriš prevod uz pomoć notepad-a i prosto promeni slova u latinična i onda kad izlaziš zapamti promene... Пробао сам то јуће али неће, или их претвара у Коцке или их Изоставља. Да пробам ја. Кад пустиш филм, притиснеш десни клик. Изабереш опцију "subtitle". У продужетку изабереш "primary", па "subtitle properties". Онда изабереш фонт. Кад изабереш фонт, видјећеш опцију "script". Изабери опцију "central european". Требало би да је то то. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 link=topic=1218.msg348115#msg348115 date=1295790054] probaj da otvoriš prevod uz pomoć notepad-a i prosto promeni slova u latinična i onda kad izlaziš zapamti promene... Пробао сам то јуће али неће, или их претвара у Коцке или их Изоставља. Да пробам ја. Кад пустиш филм, притиснеш десни клик. Изабереш опцију "subtitle". У продужетку изабереш "primary", па "subtitle properties". Онда изабереш фонт. Кад изабереш фонт, видјећеш опцију "script". Изабери опцију "central european". Требало би да је то то. А ово важи за који плејер ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука