Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Оћу само да надградим мој стари комп. Шта би требао да купим. Имам 768Mb Ram ; Plug and Play Monitor on NVIDIA GeForce FX 5200 ; Intel® Celeron® CPU 2.55 GHz 2.66 GHz ...

Хард диск нећу да мењам, довољан ми је

Јел треба још неки податак ?

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Како да поправим свој превод:

Уз помоћ Subtitle Workshop он управо томе служи да едитујеш  , дотераш превод , синхронизујеш... програм је бесплатан и извстан , овај програм не може да едитује  само оне преводе који су интегрисани у самом филму .

линк за скидање: Subtitle Workshop

Kada je putanja trojanca: C windows system 32svchost exe 1028 memory001a0000

to znači da se nalazi u memoriji? Jel? Ima li pomoći ovome? I ako ima kako da pomognem drugarici?

Па просто пусти Антивирус нека га уклони и наравно немој да га бришеш већ  нека га смести у карантин  да би могла да га поврати ако се то одрази нешто катастрофално на рад компијутера , собзиром да је у питању svchost exe скини Security Task Manager , иначе програм није бесплатан  па тако да нађи алтренативни начин да га скинеш а већ знаш на који начин , и када покренеш програм он ће ти очитати све што се подиже са системом али и све процесе који су у Task Manager-у па можеш га обележити и потом обрисати а ли пре него га обришеш сам програм ти понуди да иабереш шта желиш ја ти препоручујем  смештај у карантин  и тако пратиш рад компијутера након уклањања тог процеса и у случају  проблема покренеш ресторе поинт односно повратак процеса . погледај слику доле .

Постављена слика

Hvala brate, ali ja sam skontala da ona nema opciju da išta uradi sa ovim trojancem, tj. da ga antivirus samo očita, ali da ne može da ga ukloni. Ovo ostalo predložiću joj. hvala puno.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg353353#msg353353 date=1296565498]

treba... kolko para imaš  1314_womens

Шта да наведем ? Па имам стипендију тако да ћу моћи да купим нешто али да не буде превише скупо buuuuuuu

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Medo šta ti veliš na ovaj moj problem?

тројанац укратко.

скида се неким новијим антивирусом или комбинацијом једног или сва три алата:

http://www.malwarebytes.org/

http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html

(не заборави и Detection updates©)

http://www.superantispyware.com/

сва три скини freeware верзије, више него обављају посао.

уколико могућност дозвољава, додај нод32 верзију 3 или 4 са фајерволом (eset smart security) facenew22222222 greengrin
Подели на овим сајтовима

Hvala brate.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

treba... kolko para imaš  pivo

Шта да наведем ? Па имам стипендију тако да ћу моћи да купим нешто али да не буде превише скупо :)

meda ti je za to najbolji... meni je pomogo pri kupovini kompa... tako da....  4chsmu1  medo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

link=topic=1218.msg353776#msg353776 date=1296605216]

treba... kolko para imaš  algabacaju

Шта да наведем ? Па имам стипендију тако да ћу моћи да купим нешто али да не буде превише скупо :)

meda ti je za to najbolji... meni je pomogo pri kupovini kompa... tako da....  algabacaju  medo

јоца купује тај комп од прошле године  algabacaju algabacaju algabacaju

кажи ако треба нешто, стојим ти на располагању  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

@Swarowski

Mali savet.

Ako ne kupujes Skynet od americke vojske facenew22222222 nego obican racunar oklevanje i preterana kalkulacija samo komplikuje i otezava stvar. Svakako treba razmisliti i staviti stvari na papir ali cekanje neke idealne prilike je gubljenje vremena.

Подели на овим сајтовима

@Swarowski

Mali savet.

Ako ne kupujes Skynet od americke vojske facenew22222222 nego obican racunar oklevanje i preterana kalkulacija samo komplikuje i otezava stvar. Svakako treba razmisliti i staviti stvari na papir ali cekanje neke idealne prilike je gubljenje vremena.

хм, није баш тако.

има месеци кад није за куповину рачунара, једноставно нису повољне цене.

Подели на овим сајтовима

Može li neko da mi pomogne, imam uređaj koji mi je pošta dala, prilično glomazan, na njemu se nalaze dve antene i to čudo bije signal da nikome ne treba internet u okolini od 50m, samo kartica varles i kompjuter vam radi.

Meni ni najmanje ne smeta što ga koristi ni ja neznam koliko ljudi, ali mi se dešava da mi naglo uspori internet i to drastično, onda ja isključim taj uređaj sa antenama malo sačekam i ponovo radi fino. Sad mi neko kaže da je potrebno da zaključam odnosno nekakvu šifru da stavim.

Pitanje je. "ima li uopšte veze koliko se ljudi nakače a predpostavljam mnoooogo, ili je nešto drugo u pitanju"?

Подели на овим сајтовима

Može li neko da mi pomogne, imam uređaj koji mi je pošta dala, prilično glomazan, na njemu se nalaze dve antene i to čudo bije signal da nikome ne treba internet u okolini od 50m, samo kartica varles i kompjuter vam radi.

Meni ni najmanje ne smeta što ga koristi ni ja neznam koliko ljudi, ali mi se dešava da mi naglo uspori internet i to drastično, onda ja isključim taj uređaj sa antenama malo sačekam i ponovo radi fino. Sad mi neko kaže da je potrebno da zaključam odnosno nekakvu šifru da stavim.

Pitanje je. "ima li uopšte veze koliko se ljudi nakače a predpostavljam mnoooogo, ili je nešto drugo u pitanju"?

наравно да има, и ја сам имао сличних проблема само мој нет могли су да користе сви у кругу од 200м, подесио сам тако што што сам позвао оператера и преко телефона смо подесили параметре на корисничком налогу, односно закључао сам мрежу тако да сада не може приступити нико без пасса... не  би било лоше да промјениш у опцијама или на корисничком панелу статус мреже из "отворне" у "затворену"... а да пошто је код тебе вајрлес нет знају бити потешкоће и када је рецимо лоше вријеме, јаке падавине, грмљвина... узмеш фино ко човјек кабловски нет и рјешиш проблем facenew22222222... ја имам кабловски нет с тим да ми је на крају умјесто кабла РУТЕР  и одлично ради  319.gif kolo2

Подели на овим сајтовима

@Swarowski

Mali savet.

хм, није баш тако.

Istina zavisi gde moguce posto on zivi u manje mestu da je teze naci. Ali kad neko tako okleva po godinu

i vise dana na kraju svakako uzme onu ekonomicnu verziju ako vec uzima konfiguraciju a ne kompoenentu po

komponentu pa da sam sastavlja(neko da mu sastavi).

Подели на овим сајтовима

@Swarowski

Mali savet.

Ako ne kupujes Skynet od americke vojske prstgore nego obican racunar oklevanje i preterana kalkulacija samo komplikuje i otezava stvar. Svakako treba razmisliti i staviti stvari na papir ali cekanje neke idealne prilike je gubljenje vremena.

хм, није баш тако.

Taj Laptop je otpao sFun_bat ali nisam dobio podrsku od kuce  :cheesy:

Meni treba samo da sredim moj stari komp t.j da mu neku komponentu nadgradim

Подели на овим сајтовима

Narode znate one viruse koji se kače na USB, one dosadne koje kao vi formatirate, a ono se ponovo pojavi kad ga ubacite u komp. Nisu opasni, ali su dosadni (bar ja mislim da nisu opasni, jer nisam primjetila da imam neku štetu, osim što sam ga raznijela po drugim računarima garant). Kako se riješiti te gamadi? Kad npr. antivirus ne pomaže?

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...