Jump to content

kameni

Члан
  • Број садржаја

    18
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

    Never

Everything posted by kameni

  1. kameni

    Кompjuteri su u pitanju

    No ja se držim pravila da memorije nikad nije dosta mislim te RAM-ke al i svake druge, hehehe! Ali ako imaš slabu tu grafiku, neku integrovanu pa još ne mnogo kvalitetnu onda valjda pri gledanju videa umjesto normalnog filma budeš imat seriju snapshots ili slide fotos presentation. A tu ti mnogo ni te memorije ne pomognu da ih ne znam koliko pridaš bez neke nešto bolje grafike i naravno procesora ali taj je kod tebe sasvim OK. Ali ako imaš neku bolju solidniju grafiku a misliš da ti video "zapinje i frezuje", zamrzava samo radi male RAM-ke onda možeš također biti i te kako u pravu! Tu bi onda to bilo opravdano pridat tamo još te RAM memorije. Kod nas te polovne RAM 512 koštaju oko 10-15 evra a nove od tih 15 do 40-50 evra. Kompjuter mi služi smamo za internet, ne gledam ni filmove osim sa youtube, malo surfujem ali osećam da od kako je od prvog operativnog programa pa do ovog zadnjeg, sam program sve zahtevniji i traži izgleda više memorije. Moram da probam.
  2. Нисам одушевљен али немам ни ништа против ако тако мисле да треба наши епископи. А ово горе што си написао је тотално непознавање ситуације у апостолским временима. Да није тако ти би написао како је св. Павле писао посланице црквама које ни онда нису биле у потпуном јединству. Него сад недостаје ауторитет св. Павла а и папа је целу ствар з....о са тим његовим приматом.
  3. kameni

    Кompjuteri su u pitanju

    Ako razmisljas o renoviranju, ne isplati se nikako da jursi stare-nove komponenete, nego lepo uradi kompletnu zamenu staro za novo uz neku doplatu - tako lepo dobijas skroz novu masinu za povoljnu lovu... Значи да се не бакћем и да тражим меморију, у принципу ми рачунар само за нет служи, ако ништа не добијам нећу ни да је тражим. Баш вам свима хвала иначе би могао да узмем неку нову плочу процесор и меморију, ово друго ми је ново новцијато, штета да га бацим, имам ново напајање, кућиште.... ћу размислим што рече оби.
  4. kameni

    Кompjuteri su u pitanju

    Da i ja pitam, imam dosta star računar, zasad još radi intelov je procesor na 2.4, da li bi dobio nešto u kvalitetu, mislim na internet, za to mi i služi, kad bih mu stavio još jednu ram memoriju, ima slobodan slot, ova postojeća je 256mb inače je DDR. Ako bih na primer našao negde jednu od još 256 ili od 512, mada se teško nalaze i skupe su.
  5. Ti bi sido mogo na pinku da budeš sudija: ZVEZDE GRANDA (da se najezis)
  6. Супер је, него кажи ми имал тамо православаца, знам да су Русини гркокатолици, ај нађи молим те неку песму од православаца Чеха, Пољака и Словака.
  7. Видиш да све имају неку сличност. Ајд прошири мало са Сиријцима, Маронитима, не знам зашто си изабрао само словене а кад су већ словенски народи имаш предивне Хрватске и Македонске.
  8. Слушај ово: Или ево једна лепа шиптарска: Krishtlindjet Kërshëndellat Kosova Albania Malesia Shqiperia
  9. Предивно народно стваралаштво. Не знам шта су коленде, колико сам скапирао то су народне Божићне песме. Ево и једне лепе Спске коленде:
  10. Сабор треба да искрено напише зашто је смењен Артемије, а то су дубоки политички разлози у које се уплела наша Црква а не због пара, јер да су паре разлог, сваког епископа би могли да прозову. Терао је некакву сулуду политику, сулуду јер је најван па је мислио да може нешто да у овом неправедном свету промени на легалан начин а не силом, која по процени властодржаца није у интересу Србије и онда није било другог разлога него паре. Да су му узели политичке промашаје онда би у то уплели већи део нашег народа јер исто мисли о Косову као и Артемије. И шта сада? Од свега је само о.Александар Ђаковац профитирао јер је унапређен у главног и одговорног уредника Православља. Одлично је обавио свој задатак још пре него што се знало како ће се одвијати след догађаја он је показао своју јуровидост и све унапред "прогнозирао". А можда му дошапнули у странци?
  11. Нормални и интелегентни људи сагледавају чињенице а не тренутни однос снага или емоција. Није то никакво вређање интелигенције ничије, можда твоје, али искрено пратио сам писања и могу да ти кажем да си ти најобичнији давеж и безлуцидни лик. Жао ми што овај кретен зафиша или како се вћ зове и овај његовав пајтос Иван могу да вас разбијају ту по форуму али тачно видим по њима да се уздржавају. Због вређања форумаша добијаш опомену.Дејан
  12. Ма то је све грозно, ајде проста варијанта са једне стране Артемије а са друге синод, нема шансе, синод је под утицајем тренутне владајуће ДС и уопште не размишлја да ће да они пукну а кад пукну гореће да пукну него Милошевић и онда ми није јасно шта +Иринеј калкулчише. Није он много луцидан, он је јако добро образован али то не иде баш тако као он мисли.
  13. Шта су тражили муслимани у Шпанији? Дошли су као освајачи и отерани су јер су били освајачи. Има и сада неких крипто муслимана у Шпанији и то треба истерати. Муслимани су страно ткиво Европе, као болест, рак. Жалосно је што Европа не може да се изјасни и уставом о томе. На жалост свима је јасно да католици кад говоре о ЕУ мисле на европске унијате, први Хоћеквар, београдски католички патријарх тако мисли.
  14. kameni

    Srđan Dragojević

    И Борис Милићевић за ручицу па код коферчета, оооооооооооооо фуј!!!!
  15. kameni

    Вести о упокојењу...

    Кога је још брига за истину, ајд осим ових што вичу да је истина само једна?
  16. kameni

    Вести о упокојењу...

    Можда га сахране у Рачку?
  17. Интересантно да смо били највеће друкаре Немцима, кад су Немци отишли највеће друкаре комуњарама, нигде јединства, ко да нисмо један народ. Увек неко са "власти" поведе народ, Артемије на једну страну ови жутаћи на другу страну а народ ко народ изгубљен има да изгине међусобно за њихове интересе . Најгоре што страда, на неки начин, онај ко није ни крив ни дужан. Ево опет су оплели о. Ивана, и кад други ..... отац страда а сад опет они се ....па преко леђа о. Ивана. Његов је изгледа грех што се на форуму јављају паписти, новотарци, старотарци, муслимани, атеисти, анархисти и слични. По њима форум треба да је место са кога се пљује на ону другу страну и то сложно, секташки, иначе летиш напоље.
×
×
  • Креирај ново...