Aquilius Cratus Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Kazi joj da odradi systemski scan na viruse i trojance. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 link=topic=1218.msg314768#msg314768 date=1291760596] 1. klikni Start > Run i ukucaj REGEDIT i klikni OK. 2. Klikni na plus pored HKEY_LOCAL_MACHINE zatim na SYSTEM a onda na CurrentControlSet pa onda na Services pa na ServiceName дошао сам довде, и испод Services нема или не видим где је ServiceName?? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 нисам се зезо smej.gif дакле, графика стара (ала лажу у тексту за графички тест) која је фурала 65 степени у хладу http://www.overclockersclub.com/reviews/gigabyte_4850/ плус нови кулер http://www.overclockersclub.com/reviews/twin_turbo/ дају 29 степени у хладу (укључен је оверклок мода да се види температура али нисам дирао клизаче јер су тако и пре били намештени) :cheesy: 0102_laugh smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 а тишина у соби невероватна. претходни stock кулер се драо ко магарац на 60 децибела (као да неко нормално прича са метар поред вас) а овај се једва чује и не одудара од остала 4 (напајање, процесор, усисник, издувник) :cheesy: од милине да ти пођу слинееееееееееееееееееееееее 0102_laugh smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 kolko košta to zadovoljstvo,medo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 link=topic=1218.msg316393#msg316393 date=1291854585] kolko košta to zadovoljstvo,medo http://www.emmi.rs/hladnjaci-hladnjak-vga-arctic-cooling-accelero-twin-turbo.11.html?productId=11188вреди сваки динар, да ти кажем. добијеш и мале хладњаке за меморије и контролере. термопроводна паста долази са кулером, мада ја имам неку од пре, па сам скинуо ту жваку што су фабрички испоручили. изгледа ми суво, а то не говори у прилог остајању. сад ћу лепо да је клокнем и има да фура барем 15% брже и нећу морати још дуго да мењам графику. једино сам испао мајмун што нисам мало боље чувао стари хладњак, зарибао је од прашине. ал није ми жао што је рикнуо јер се драо ко магарац, а даћу му 7 дана да га заборавим има сад да је терам на 100 степени да ради два дана пржења, да видим шта може да се извуче из ње. confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 а тишина у соби невероватна. претходни stock кулер се драо ко магарац на 60 децибела (као да неко нормално прича са метар поред вас) а овај се једва чује и не одудара од остала 4 (напајање, процесор, усисник, издувник) од милине да ти пођу слинееееееееееееееееееееееее confused bliss jeeee bliss jeeee иначе, остала 4 раде на отприлике 25 децибела (шуштање лишћа на благом поветарцу издалека) :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 овде је спецификација и слике и остало ... здесна су линкови http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=101&language=en клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Имам један проблем са интерактивним курсом енглеског језика , наиме купио сам пре пар година Euro Plus Reward Младинске књиге , е сад када сам га купио имао сам исти проблем као и сада . Шта је уствари проблем инсталирао сам га на комп и све очитава али када хоћу да покренем лекције избаци празне странице нема никаквог текста или штагод већ има на , или би требало да има . Значи када покренем лекцију и избаци празне странице , избаци прозор на коме пише убаци диск , када стиснем ОК оно понови исто и тако унедоглед . Нормално да кажем да је диск у компу. Да ли зна неко какав је проблем и да ми нефали неки програмчић за то. Катастрофа собзиром да је курс коштао пре 3 или 4 године неких скоро 200 еура. Да напоменем нешто после прве инсталације на компу и неуспеха да се све то покрене како треба звао сам их и они су ми заменили комплетан курс са другим дисковима , дошао је човек њихов од кога сам купио и на кућну адресу ми донео нови а ја сам му вратио предходни,значи није упитању дискови . П.С Удавих вас са описом . Надам се да ће неко разумети шта је писац хтео да каже . :cheesy2: bliss jeeee-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> confused beggingpleasesmiley-1 највероватније се ради о томе да је курс са цедеа прављен за win98 а ти имаш далеко виши оперативни систем од тог сокоћала.Брате Медо није за 98-мицу већ лепо пише за ХР .који имаш инсталиран систем? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 The application DLL C:\WINDOWS\system32\wcock32.dll is not a valid Windows image. Please check this against your installation diskette. Немам installation diskette јел ти то имаш win98SE ? иначе, то је VX2 infection фајл. тројанац укратко. скида се неким новијим антивирусом или комбинацијом једног или сва три алата: http://www.malwarebytes.org/ http://www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html (не заборави и Detection updates©) http://www.superantispyware.com/ сва три скини freeware верзије, више него обављају посао. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Medo, da li ima negde instalacija operativnog sustava Windows 3.1 a da nije sa disketa, nego kao jedan instalacioni fajl? Ja imam na disketama (imidž disketa), ali kako ne mogu da emuliram flopi (koji fizički nemam), ne mogu da instaliram ni ovaj operativni sustav. Da li postoji mogućnost da od ovih flopi imidža napravim jednu instalacionou fajlu? Sad me još pitaj koji će mi win 3.1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Имам један проблем са интерактивним курсом енглеског језика , наиме купио сам пре пар година Euro Plus Reward Младинске књиге , е сад када сам га купио имао сам исти проблем као и сада . Шта је уствари проблем инсталирао сам га на комп и све очитава али када хоћу да покренем лекције избаци празне странице нема никаквог текста или штагод већ има на , или би требало да има . Значи када покренем лекцију и избаци празне странице , избаци прозор на коме пише убаци диск , када стиснем ОК оно понови исто и тако унедоглед . Нормално да кажем да је диск у компу. Да ли зна неко какав је проблем и да ми нефали неки програмчић за то. Катастрофа собзиром да је курс коштао пре 3 или 4 године неких скоро 200 еура. Да напоменем нешто после прве инсталације на компу и неуспеха да се све то покрене како треба звао сам их и они су ми заменили комплетан курс са другим дисковима , дошао је човек њихов од кога сам купио и на кућну адресу ми донео нови а ја сам му вратио предходни,значи није упитању дискови . П.С Удавих вас са описом . Надам се да ће неко разумети шта је писац хтео да каже . stadaradim bleh bendoff-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' /> 0442_feel beggingpleasesmiley-1 највероватније се ради о томе да је курс са цедеа прављен за win98 а ти имаш далеко виши оперативни систем од тог сокоћала.Брате Медо није за 98-мицу већ лепо пише за ХР .који имаш инсталиран систем?Инсталирана верзија је Windows XP includes Service Pack 2 version 2002 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 Medo, da li ima negde instalacija operativnog sustava Windows 3.1 a da nije sa disketa, nego kao jedan instalacioni fajl? Ja imam na disketama (imidž disketa), ali kako ne mogu da emuliram flopi (koji fizički nemam), ne mogu da instaliram ni ovaj operativni sustav. Da li postoji mogućnost da od ovih flopi imidža napravim jednu instalacionou fajlu? Sad me još pitaj koji će mi win 3.1 хм, није ми никад пало на памет да маунтујем флопи а и као идеја је сумануто, морам мало да размислим шта и како. а која је поента имати 3.1 ако већ можеш да га симулираш, сем тога што на новом компу не би радио како треба због хардкодовања брзине рачунара тадашњих? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2010 @Meda Ti si Atijevac? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука