zoxy Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 70A.gif Је л лепо одбити кад ти неко тражи помоћ, а, а? Ја имам поверења да вам покажем цео свој компјутер, а ви тј. Ти тако! Добро, добро!!! ............. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Је л лепо одбити кад ти неко тражи помоћ, а, а? Ја имам поверења да вам покажем цео свој компјутер, а ви тј. Ти тако! Добро, добро!!! Ма, шалим се :bla: сестро драга, ја да имам времена за то, само би се тиме бавио.и знаш да нисам избивао одавде због свих вас, док сам га имао. сад немам 4chsmu1 70A.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2010 Ма, шалим се 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Rastko ja kažem da angažujemo tvog brata a?! greengrin 0102_laugh 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 Питаћу га. Он ЋЕ ДА ПРИСТАНЕ СИГУРНО! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2010 I ? Šta kaže tvoj buraz stadaradim? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2010 Narode opet ja da kažem UPOMOOOOOOOOOOOOOOĆ! :229229229: Uspjela sam da reinstaliram Windows xp hvala veliko bratu Zoxy-ju na pomoći, bez njega ne bih uspjela. I sad hvala Bogu sve fercera. Samo ima jedno "ali" , rezoluciju sam namjestila na 1024*768 piksela i to je u redu, ali gornji dio prozora mi "pobjegao gore" i nedostaje mi dio desno uzduž. Znam da se to nekako podešava na samom monitoru, ali ne znam kako jer je na njemačkom jeziku. E sad ako puno tražim recite mi barem jesam li na dobrom putu za podešavanje, je li se to zaista radi na samom monitoru? hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Namjestila sam sliku na ekranu. Izvinite što sam vam stalno dosađivala. 1414_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Namjestila sam sliku na ekranu. Izvinite što sam vam stalno dosađivala. smej.gif 0110_hahaha оваква ситуација ми је нешто позната питам се одкле 89898989898989 link=topic=1218.msg273915#msg273915 date=1288601761] evo rešenja.... sam pitam ...sam odgovaram confused confused 0110_hahaha како год браво Милева dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Namjestila sam sliku na ekranu. Izvinite što sam vam stalno dosađivala. 0110_hahaha 0110_hahaha оваква ситуација ми је нешто позната питам се одкле 89898989898989 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 bendoff amin-nas slava3 smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 s(P)amoreklamiram po blicu svoj blog, pa mi je neko napisao, citiram : "Smaraš više sa tim blogom, još neki post da vidim, prijaviću te googleu za abuse, a veruj mi da takve stvari shvataju ozbiljno i ostaćeš bez bloga." Da l' ima nešto od toga, il' me taj teča samo plaši ? ko zna ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Новембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2010 s(P)amoreklamiram po blicu svoj blog, pa mi je neko napisao, citiram : "Smaraš više sa tim blogom, još neki post da vidim, prijaviću te googleu za abuse, a veruj mi da takve stvari shvataju ozbiljno i ostaćeš bez bloga." Da l' ima nešto od toga, il' me taj teča samo plaši ? ko zna ? Наравно да може да те пријави то може било ко и за било шта а питање је дали постоји основа за тако нешто мислим да гугл неће тек тако на основу једне сумњиве пријаве да реагује ипак ће они то проверити ја се не бих оптерећивао у опште да сам на твом месту . Како год ипак свако може дати своје мишљење али то је у рукама гугла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Dobro, a da li je to što ostavljam adresu bloga na komentarima OZBILJNA STVAR ? Mislim, ako bi to bilo sigurno, da li zbog takvog jednog "prekršaja", mogu da odluče da mi obrišu blog, šta misliš ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Bože pomozi, pa šta nekome smeta tvoj potpis? Nikog ne vrijeđa. Svašta. Izvini zbog :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука