w.a.mozart Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 sad ja imam problem pa ako možete ... pomozite... na usb fleš memoriji od 1 gb mi se neki folderi i fajlovi ne vide....samo neki ...dok se ostali vide.... ne vidi mi se recimo folder sa slikama i još neke stvarčice dok se drugi folderi vide.... dakle- pokušao sam sa opcijom -prikaži skrivene fajlove.... i nije uspelo... probao sam preko total komandera... i nije uspelo (par puta mi se desilo da total komander vidi fajlove koj explorer ne vidi...... pitaćete me-kako znam da su folderi tu... vrlo prosto... kad pustim nod da skenira fleš vidim ih u listi fajlova koje skenira.... recimo vidim scanning F:/SLIKE skoro sam stavljao fleš u razne kompove pa mi je nod na mom kompu našao neke crve i očistio ih... da li to ima neke veze i kako videti te foldere jer je očigledno da su tu... nisam ih brisao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Da,to sa USB-om je nezgodno.Imaš li usb firewall?To je onaj mali program koji brani fleške od virusa i na iste odmah ukazuje....mada pošto si već skenirao sa Nodom mislim da ti ni ovo neće pomoći,ali ajt 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Ја ћу сад мало да се правим као да нешто знам (а стално нешто ту запиткујем)! Ја овако то радим: 1. Пренесем фајлове са флеша на компјутер 2. Очистим од вируса... 3. Форматирам флеш 4. Вратим све на флеш Ето! 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 nemam to... mislim da nema potrebe jer nod ne dopusta da fjlovi predju na hard dok ne skenira usb... inače,crvi su bili na usb-u a ne na hardu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Ја ћу сад мало да се правим као да нешто знам (а стално нешто ту запиткујем)! Ја овако то радим: 1. Пренесем фајлове са флеша на компјутер 2. Очистим од вируса... 3. Форматирам флеш 4. Вратим све на флеш Ето! 4chsmu1 kako da prenesem ono što ne vidim... kako da ga selektujem... samo ga nod vidi...ako to uradim,izbrisaću ih zauvek Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Пробај, па шта пренесе-пренесе. Селект ол, па можда ће он да га види, ако ти не. stadaradim Лупам, али... 4chsmu1 Ти, Перо, бар знаш енглески, па прочачкај! Ја не знам ни реч (неку само), па пробавам свашта. Забрљавим углавном... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 ma ok ali ne ide to tako.. nije on moj brat pa mu kažem- e,nema veze što ne vidiš ove knjige, žmuri i prenesi ih u drugu sobu 4chsmu1 kopiraće ono što vidi tj. samo selektovane stvari a imam bitne slike u tom folderu,ne bih da ih izgubim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 Кад смо већ код твог брата... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6664.msg270125.html#msg270125 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 ma ok ali ne ide to tako.. nije on moj brat pa mu kažem- e,nema veze što ne vidiš ove knjige, žmuri i prenesi ih u drugu sobu 4chsmu1 kopiraće ono što vidi tj. samo selektovane stvari a imam bitne slike u tom folderu,ne bih da ih izgubim bitne stvari NIKAD SAMO NA JEDNOM MESTU stadaradim . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Октобар 31, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2010 kako da prenesem ono što ne vidim... kako da ga selektujem... samo ga nod vidi...ako to uradim,izbrisaću ih zauvek Пробај тако што ћеш искључити НОД 32 јер он блокира да се пренесу фајлови са флешке на комп или пак проба на неки други комп који нема антивирус . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ovo sa nodom ne pali.... inače,rešio sam problem ... http://askville.amazon.com/emprex-8gb-flash-drive-show-files-space-normal/AnswerViewer.do?requestId=18113572 trebalo je osim što sam čekirao da pšokaže skrivene fajlove da dečekiram opciju "Hide Protected Operating System files" medjutim,zbog crva koji su napali fleš pre čišćenja windows je nekako te fajlove označio kao sistemske i sad su skriveni...ne mogu da otčekiram da ne budu skriveni jer je onaj simbol u polju izbledeo...... inače,sve te foldere je nod prijavio kao crve sa ekstenzijom .exe to sam očistio i sada sam ih kopirao na hard,da tu pokušam da dečekiram da su skriveni ali je ista priča i na hardu.... znak za čekiranje je bled... uspeo sam samo da isključim da budu read only fajlovi, i to su bili definitivno,kad čekiram "Hide Protected Operating System files" folderi se ne vide.... auuuuuuuu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 http://www.sergiwa.com/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=2&lid=10 evo rešenja.... sam pitam ...sam odgovaram ne_shvata radi super... prevučete folder na metu i klknete RESET Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 da li se nekom desavalo da kad surfuje po netu mu se zamrzne ekran,na ekranu pojavi ono prozorce sa crvenim X i pise nesto kao da je virus,i antivirus padne(meni sa zelenog pocrveni) a kad se restartuje ili kasnije ponovo ukljuci komp onda je sve okej,i azurira se normalno?meni se to 2.put desilo juce, nigde ne visim po netu sem na eheeeej krstaricu gmail i verujem.drugo me buni ako je virus treba da pokaze ono crveno prozorce i da blokira rad ali toga nije bilo a ikonica antivirusa je pocrvenela.inace imam onaj nod 32 odlican je nijednom me nije izneverio. 0110_hahaha sad se azurira normalno i ikonica je zelena. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 da li se nekom desavalo da kad surfuje po netu mu se zamrzne ekran,na ekranu pojavi ono prozorce sa crvenim X i pise nesto kao da je virus,i antivirus padne(meni sa zelenog pocrveni) a kad se restartuje ili kasnije ponovo ukljuci komp onda je sve okej,i azurira se normalno?meni se to 2.put desilo juce, nigde ne visim po netu sem na dada krstaricu gmail i verujem.drugo me buni ako je virus treba da pokaze ono crveno prozorce i da blokira rad ali toga nije bilo a ikonica antivirusa je pocrvenela.inace imam onaj nod 32 odlican je nijednom me nije izneverio. 4chsmu1 sad se azurira normalno i ikonica je zelena. Хајде направи скриншот илити направи односно усликај монитор да би видели како то изгледа овако мало су оскудне информације узгред периодично промени антивирус и прескенирај компијутер неким другим анти-вирусом па потом врати претходни који је био али никако немој два антивируса на компу што значи да прво деинсталираш претходни па инсталираш неки други , скенираш очистиш комп од вируса ако има и на крају деинсталираш па вратиш претходни . Разлог је следећи јер сви антивируси немају идентичну базу вируса па тако да се дешава да некада имамо на компијутеру неку гамад али тај наш антивирус нема ту гамад у својој бази па самим тиме и не препознаје је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Molim za pomoć ako me shvatite: Poslije poslednjeg skajp razgovora ne mogu da aktiviram mikrofon.Ovo mi se desilo još jednom nedavno ali sam uspjela čačkajući po kontrol panelu i na drugim mjestima srediti ,ali evo sada ne mogu nikako(inače sam skoro laik u podešavanju).Pomozite molim vas.Hvala! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука