Јован Чакарески Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Kad pritisnem Advanced Settings na tu konekciju izlazi mi ono skroz desno 89898989898989 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 @Јован-Swarovski A који интернет користиш жичани или бежични? А јесили пробао да диконектујеш "IGOR-PC" пошто мени то мало сумњиво изгледа ! Какав ти проток у смислу дали ти није интернет саобраћај веома успорен ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 mislim da će odgovor biti bežični... i mislim da mu se neko kači jer nema šifru Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Хоће ли неко да ми објасни шта је то скенирање у сафе моду, и које су предности оваквог скенирања и има ли мане и које су? Хвала пунооо! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Хоће ли неко да ми објасни шта је то скенирање у сафе моду, и које су предности оваквог скенирања и има ли мане и које су? Хвала пунооо!Mислиш на скенирање антивирусом у Сафе Моде? Сафе Моде када притиснеш неки оф Ф(број) док Виндоуз стартује... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Да, да да то мислим. Контам од прилике како се то ради, али шта је поента тога? facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Да, да да то мислим. Контам од прилике како се то ради, али шта је поента тога? facenew22222222 Е за те ствари је задужен... шалтер поред. Шалим се... немам појма.. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Да, да да то мислим. Контам од прилике како се то ради, али шта је поента тога? facenew22222222 Е за те ствари је задужен... шалтер поред. Шалим се... немам појма.. Нашо сам нешто... можда помогнеhttp://articles.winferno.com/antivirus/virus-scan-in-safe-mode/ ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Е помогло је братац, интересовало зашто се овакав вид скенирања користи и добила сма одговор. Фала ти млого facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 safe mode je bitan zbog toga što se prilikom njegovog startovanja ne dižu hardverski drajveri tako da ako imate neki problem možete ga detektovati i eliminisati... milevče sokiran Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Е помогло је братац, интересовало зашто се овакав вид скенирања користи и добила сма одговор. Фала ти млого 4chsmu1 safe mode или безбедни режим је веома добар и за уклањање разних фајлова али и фолдера односно датотека и то када је тај фајл , датотека активна односно активан је неки процес па не може да се обрише то је исти принцип и за малициозне програме илити вирусе ...па тако да у том режиму имамо могућност да то уклонимо што значи да тај безбедни режим ( safe mode ) функционише само са минималним ресурсима који нису довољни за вирусе и остале гамади да би били активни као у подигнутом систему већ су у стању мировања али има и вируса које не можеш обрисати ни тим начином зависно од функције вируса и како је заштићен од антивируса односно од уклањања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Fala društvo! 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ovdje sam izgleda ja glavna neznalica nesiguran Šalu na stranu - kažite mi šta od ovih stavki da isključim, da mi brže radi kompjuter Aquilio, Zoxy, Medo, Mocarte ... još neko? 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Mileva kako si dosla do tog prozora? Inace ,mene zanima postoji li neka opcija da skinem vise slika sa nekog sajta odjednom?Recimo u galeriji picassa korisnik mitropolija,postoji preko 100 slika u jednom albumu,pa da ih ne bi skidao jednu po jednu,moze li se to skinuti grupno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 Ovdje sam izgleda ja glavna neznalica 1000000001010 Aquilio, Zoxy, Medo, Mocarte ... još neko? klapklap ту ништа не дирај, нема потребе :bla:пре гаси нешто из Task Manager-а који подигнеш на CTRL+DEL+ALT и кликом на PROCESS. па пробај мало кад су ти погашени сви програми и прозори, шта се деси. крени од тога да су ти следећи програми НЕОПХОДНИ за правилан рад виндоуза. ctfmon.exe explorer.exe lsass.exe mdm.exe services.exe smss.exe spoolsv.exe svchost.exe (може да их буде неколико) System тХе систем System Idle Process показује колико комп пландује taskmgr.exe таск менаџер winlogon.exe има још пар без којих не можеш, ал то зависи од оперативног система већ. http://www.processlibrary.com/directory/ овде можеш да видиш (укуцавањем процеса у Find a process or dll (e.g.: Explorer.exe): поље) шта који процес ради. кад си већ кренула озбиљно да се бавиш :bla: bendoff клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука