Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

imam oval adsl tolika je brzina.

jesi li imao problema nekih?

не, али мислим да је то управо до брзине - овај други клип је доста тежак за учитавање у реалном времену.

приметио сам да само са десетак секунди предности почињем да га гледам и до краја успе само још којих десетак секунди унапред да га учита.

дакле, могу само да дођем до закључка да је уствари брзина учитавања проблем, односно брзина којом сурфујеш.

мислим, чак сам уверен, да нећеш никаквих проблема имати са овим клипом ако га пустиш да се учита барем до пола и кренеш да га погледаш, или целог, ако имаш стрпљења да пробаш.

волео бих да ми јавиш шта се десило на овај мој предлог, па да евентуално покушамо нешто друго, уколико то није проблем.

Подели на овим сајтовима

imam oval adsl tolika je brzina.

jesi li imao problema nekih?

не, али мислим да је то управо до брзине - овај други клип је доста тежак за учитавање у реалном времену.

приметио сам да само са десетак секунди предности почињем да га гледам и до краја успе само још којих десетак секунди унапред да га учита.

дакле, могу само да дођем до закључка да је уствари брзина учитавања проблем, односно брзина којом сурфујеш.

мислим, чак сам уверен, да нећеш никаквих проблема имати са овим клипом ако га пустиш да се учита барем до пола и кренеш да га погледаш, или целог, ако имаш стрпљења да пробаш.

волео бих да ми јавиш шта се десило на овај мој предлог, па да евентуално покушамо нешто друго, уколико то није проблем.

који сам мамлаз ...

не написах да имам 4 пута већу брзину сурфа од тебе, па одатле ми идеја о брзини учитавања клипа ...

Подели на овим сајтовима

Не раде ми смајлићи, они што стоје под "још".

Што? 89898989898989

како не раде, у ком смислу - не приказују се сликовно, не приказују се уопште, не приказује се прозор са смајлијима?
Подели на овим сајтовима

Ja imam jedno pitanje u vezi rezolucije 300 dpi?Tu rezoluciju su mi trazili kao najidealniju za stampu na majicama,pa mi treba informacija vise o tome dpi?

dots per inch, тачака по инчу.

то је мера за штампу која означава густину, практично квалитет, штампаног материјала.

72dpi се обично користи на нету јер на монитору изгледа исто као у природи, али кад је штампа у питању онда изгледа грозно кад се одштампа, види се растер (мозаик) уместо чисте слике.

можеш у неком програму да повећаш слици dpi разним филтерима, обично се користи фотошоп или сличан.

овако би нешто изгледала разлика:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

како не раде, у ком смислу - не приказују се сликовно, не приказују се уопште, не приказује се прозор са смајлијима?

Не приказује се прозор, тј.отвори се, али празно.

Имам само ова прва три реда од  1204_drink до  :)

Подели на овим сајтовима

Не приказује се прозор, тј.отвори се, али празно.

Имам само ова прва три реда од  klapklap до  crvenilo

неам појам, мож сто ствари да бидне.

који је браузер, није ваљда опера?

Подели на овим сајтовима

кроз мени на врху мозиле кликћеш ...

иде следећи редослед:

кликнеш на Tools

Options

па онда на последњу иконицу под именом Advanced

изабереш Network таб и

удри дугме Clear now

можда ће то да среди.

ако не, врати се па да пробамо нешто друго ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...