Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Ево и мене опет!

Што неће да ми ради сат,датум..?

Наместим га, а он ми након неког времена покаже 2002. годину,1.јануар и тако то.

Нека батерија, кажу.

Хитно мењај батерију то може имати веома озбиљне последице по компијутер то су први знаци, батерија се налази на матичној плочи  велика је и пљосната.

Подели на овим сајтовима

растко, послушај зоксија 0102_laugh

cr2032 литијумска батерија је тачна ознака а пише лепо на полеђини, има је у свакој радњи.  :drugarstvo:

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Хвала! Је л то неки скуп квар?

ма јок, само купи нову и извади стару из компа док је угашен и замени.

батерија је највише 100 динара.

ставио сам и слике, да имаш идеју шта тражиш.

Подели на овим сајтовима

имам молбу.....

рикнула ми матична на компу и не могу да нађем замену... тренутно нисам у фазону да купујем комп... користим туђ комп али бих вам био захвалан ако би неко мого да ни набави било коју матичну плочу сокет А за АМД-а... у сервисима ми за такву плочу-половну,траже 4000 динара ... што је чисто лудило

ја сам имао епоксову и да је иста таква и нова дао би те паре али овако....

п.с. плаћам колко треба али да не буде драње

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Одлично!Хвала вам!Ово ми траје доста дуго, месецима...За сад не смета, али сад кад сте ме посаветовали и рекли да може да буде опасно, већ сутра хитам у прво веће место да купим то чудо!!! hvala

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Мало пре сам пазарио ХП 620... ал` уз њега не дају ОС... додуше има неки Линукс СУСЕ ентерприсе... Е сад ја сам покушао да му инсталирам windows xp 2, al` on mi iybaci plav ekran bas kad treba windows da startuje, posle pokusam sa XP 3 i opet isto... Kad mu gurnen ubuntu radi super...

E sad koje ja da radim pa da mu instaliram neki XP?

Na plav ekran mi pise da mu proverim hardver i da mu odradim chkdsk /f

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Мало пре сам пазарио ХП 620... ал` уз њега не дају ОС... додуше има неки Линукс СУСЕ ентерприсе... Е сад ја сам покушао да му инсталирам windows xp 2, al` on mi iybaci plav ekran bas kad treba windows da startuje, posle pokusam sa XP 3 i opet isto... Kad mu gurnen ubuntu radi super...

или је sata хард који тај твој XP инсталациони диск не види како треба и пукне ти инсталација, или на тај лаптоп уопште и не може да се инсталира XP

пробаћу да погледам које оперативне системе подржава дотични лаптоп, па ћу ти одговорити нешто смислено :P

Подели на овим сајтовима

или је sata хард који тај твој XP инсталациони диск не види како треба и пукне ти инсталација, или на тај лаптоп уопште и не може да се инсталира XP

пробаћу да погледам које оперативне системе подржава дотични лаптоп, па ћу ти одговорити нешто смислено :P

Ma gleda ja na internet može i vido da ima i windows... al1 100 posto je ovo da xp disk ne vidi hrard kako treba jer taj disk sam dobio uz laptop koji ima ATA....

Ma ovo sam kupio za buduću tazbinu.... kude da im dam sa linuks....

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

пробаћу да погледам које оперативне системе подржава дотични лаптоп, па ћу ти одговорити нешто смислено :)

Ma gleda ja na internet može i vido da ima i windows... al1 100 posto je ovo da xp disk ne vidi hrard kako treba jer taj disk sam dobio uz laptop koji ima ATA....

Ma ovo sam kupio za buduću tazbinu.... kude da im dam sa linuks....

питање је који виндоуз - XP, виста или 7  :P
Подели на овим сајтовима

нигде не видех да подржава XP ... иако има драјвере, али су истоветни фајлови за висту и 7 ...

ко ће га знати, ал ја би пробао висту или 7 да инсталирам на твом месту, мислим да ће на кеца да проради :P

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...