Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

овај?

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF06a/321957-321957-64295-3955548-3955548-4158863.html

виста или 7, xp наводно подржава кроз драјвере али нигде нема да подржава инсталацију ... чек мало да избунарим.

Покушао сам са XP service pack2 и XP service pack3 и није хтео... ћу пробам са висту или седмицу зависи шта скинем или купим... пошто на овај који тренутно користим резач отишо...

Ал` уплаши се... само што га донесо из продавницу... реко да га рекламира, ал` боље да те питам, да тамо не испаднем дибидус будаласт....

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Мада ако ћемо искрено... и у овај случај сам испао глуп у друштво... ал` добро шта сад.... :P

Подели на овим сајтовима

Мада ако ћемо искрено... и у овај случај сам испао глуп у друштво... ал` добро шта сад.... 0102_laugh

ма ниси, незнање није глупост  :drugarstvo:

требао си њих да питаш одма које све оперативне системе подржава, скратио би себи мучење ...

мада, тешко је кад човек не зна која питања треба да постави  crvenilo

Подели на овим сајтовима

Мада ако ћемо искрено... и у овај случај сам испао глуп у друштво... ал` добро шта сад.... crvenilo

ма ниси, незнање није глупост  :drugarstvo:

требао си њих да питаш одма које све оперативне системе подржава, скратио би себи мучење ...

мада, тешко је кад човек не зна која питања треба да постави  :bla:

Е да си ти мене тамо видео...  0102_laugh ... и није ми ни први ни последњи пут...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kako mogu da zipujem film u više dijelova kako bih da mogla prikačiti na 4shared? Unaprijed hvala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Oooooooooooooooo pa to je tako prosto. Thanks aquilio!  greengrin  greengrin

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima!

Zna li neko da mi da dijagnozu za ovaj problemcic  :drugarstvo:

u poslednje vreme tj. od skoro (mozda mesec dana) mi se desava da zelim da gledam neke stvari na you tube u, kad zelim da slusam pesme,sve je u redu,ali ako pustam snimke dodje na pola snimka i zamrzne se sve,ne reaguje na alt ctrl delete pa moram restartovati komp.Inace nemam viruse,azurira mi se antivirus,sve je u redu,i ne blokira mi nista kad ne idem na youtube.

Da li se to nekom vec desavalo pre? jedini zakljucak do kog sam dosla je da je u youtube u problem.

hvala unapred!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

sa muzickim nemam,ali svi ostali blokiraju.

хм, не капирам баш ... дај један линк који ти не блокира, а дај један који се УВЕК удави, да разрешимо дилему ...
Подели на овим сајтовима

evo npr.ovo mi ne blokira

a ovo blokira(npr.crtani film koji sam gledala sa sestricem kad je pocelo)

Šilja - Lov na Tigrove

P.S.takodje mi blokira kad gledam one ludake Ghost hunters i slicne teme.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...