Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Живи били Срби мили, Нови сам овдје на форуму и имам питање, иначе видио сам овај линк на Шкабовом фан пејџу, занима ме како ово функционише тј. како да учествујем њиховом предавању, занима ме оће ли то бити нешто уживо да ја њима постављам питања преко форума, или преко неког видеа или нешто, или ће они само написати шта имају рећи о неким постављеним темама? Не знам ништа тако да молим да ми се све објасни! Хвала и Живјели! Добродошао брате! Наравно да можеш да постављаш питања или овде на теми или директно преко јутјуба. Сад, како ти се допада. Brat preko Drine је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brat preko Drine Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Добродошао брате! Наравно да можеш да постављаш питања или овде на теми или директно преко јутјуба. Сад, како ти се допада. Ако ми можеш објаснити како преко јутуба био бих ти захвалан Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Шта рећи за синдикат... Онај који не воли њих има неки проблем у глави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ако ми можеш објаснити како преко јутуба био бих ти захвалан Поздрав! Довољно је да дођеш на ЖРУ у 21:00 и да кликнеш на видео плејер који ће бити на насловној, све те то води на јутјуб одакле можеш да постављаш питања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Шкабо цар! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Oce,hvala na ovome,najezio sam se kad sam video !!! Hvalaaaaa Срђан Шијакињић and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Е, таман да искористим прилику да мало изрекламирам песму мог пријатеља Николе са којим водим страниц Не псуј БОГА!!! која има 75000. Е он је урадио песму која је за непуна два дана имала око 40,000 прегледа. Свака част Ниџо, песма је врх! Најежио сам се... Иначе песма је сјајна, баш на нивоу, и технички а не само порука... свака част. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 О укусима се не расправља, али чисто из радозналости - шта је вама лепо у овој ”музици”? JESSY, Andre Williams and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 То што је препуна мржње према другачијима. То нас покреће. Дуња, Ратко :( and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 О укусима се не расправља, али чисто из радозналости - шта је вама лепо у овој ”музици”? Prvrženost hrišćanskim vrednostima... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Јашта море! Зли православни талибани који не певају ништа пренесено, ништа што носи неку поруку, него све треба схватити буквално. Управо је то смисао сваке уметности. Терају децу да носе зоље и бомбе! Стока бре. Што каже један велики демократор, треба их обесити на Теразијама да висе! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Јашта море! Зли православни талибани који не певају ништа пренесено, ништа што носи неку поруку, него све треба схватити буквално. Управо је то смисао сваке уметности. Терају децу да носе зоље и бомбе! Стока бре. Што каже један велики демократор, треба их обесити на Теразијама да висе! Bre, Aleksandre, uopšte ne razumeš poeziju... te zolje i bombe su metafora za molitvu i smirenje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Bre, Aleksandre, uopšte ne razumeš poeziju... te zolje i bombe su metafora za molitvu i smirenje... Не, нису, него их буквално треба схватити. Они терају децу да се дрогирају, носе зоље и бомбе, врше атентате, мрзе и бију педере, навијају по утакмицама, буду хетеросексуалци, и све остало што је страшно. А то вероватно због тога што је Феђа адвокат, па себи прави клијентелу. Где би прво него код оног ко их је такве направио? Пази се сублиминарних порука, сигурно их има, боље се ти клони такве музике, да не постанеш овакав као ми. За нас већ нема наде. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Не, нису, него их буквално треба схватити. Они терају децу да се дрогирају, носе зоље и бомбе, врше атентате, мрзе и бију педере, навијају по утакмицама, буду хетеросексуалци, и све остало што је страшно. А то вероватно због тога што је Феђа адвокат, па себи прави клијентелу. Где би прво него код оног ко их је такве направио? Ne vredi da ti objašnjavam ako ne vidiš da ta pesma zapravo govori o ljubavi, veri i nadi... a tako je očigledno. Пази се сублиминарних порука, сигурно их има, боље се ти клони такве музике, да не постанеш овакав као ми. За нас већ нема наде. Proverio sam s kolegama iluminatima... i kažu da ima subliminalnih poruka... kad pustiš pesmu unazad, čuje se jasno Beseda na gori... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Alal vera alal vera kako lupate. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука