Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Све за Христа, zru је свима све не би ли још кога придобио за Христа Господа RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 текст о Београдском синдикату историјат, албуми, поруке, хуманитарне акције https://www.pouke.org...-музичка-група/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Браво за госте. Стварно свака част. Иване Ивановићу полако се спремај за пензију. RYLAH, МАРКО Мaленчић, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 "ти само буди лепа!" Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 "ти само буди лепа!" Ignjatije, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Браво, браво! Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Кад попови узму ствар у своје руке... ма БС су цареви и одавно преговарамо да их доведемо, они су стварно врх... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Е, таман да искористим прилику да мало изрекламирам песму мог пријатеља Николе са којим водим страниц Не псуј БОГА!!! која има 75000. Е он је урадио песму која је за непуна два дана имала око 40,000 прегледа. Свака част Ниџо, песма је врх! Brasnja, Manastir Bradaca, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 А ово је сигурно песма која је подигла БС https://www.youtube.com/watch?v=FYmTtIC161s сећам се како сам био одушевљени клинац када сам ово чуо Ignjatije, RYLAH and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 А ово је сигурно песма која је подигла БС https://www.youtube....h?v=FYmTtIC161s 0442_feel 0442_feel 0442_feel http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brasnja Написано Октобар 3, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Onaj klip za Miloja da se najezis! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2012 Велики број браће и сестара једва чека да види БС. Још, они ће бити на нашем Богословском Факултету! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brat preko Drine Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Живи били Срби мили, Нови сам овдје на форуму и имам питање, иначе видио сам овај линк на Шкабовом фан пејџу, занима ме како ово функционише тј. како да учествујем њиховом предавању, занима ме оће ли то бити нешто уживо да ја њима постављам питања преко форума, или преко неког видеа или нешто, или ће они само написати шта имају рећи о неким постављеним темама? Не знам ништа тако да молим да ми се све објасни! Хвала и Живјели! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука