Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Изгледа да сајт јесте хакован

Питам се како артемитама не досади већ једном, али то је менталитет инквизиције који не трпи другачија мишљења.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Нема ништа од форума, остали само дугмићи. Пробаћу да оспособим Звонков последњи бекап и најоптимистичнија процена је да ћемо имати те податке од пре 5-6 месеци, у најгорем случају немамо ништа и крећемо са новим форумом. Изгледа да сајт јесте хакован, али не нашом кривицом. Постоје ствари на које једноставно не можемо да утичемо.

Ако је заиста сајт хакован, молим те да ми се јавиш на ПП, имам веома интересантне вести.

Подели на овим сајтовима

Problem je malo tezi nego kod nas .Zaista mi je zao kome to smeta pa nisu to bankarski ili politicki sajtovi svasta ,neko je 20 sati hakovo sifre ludost .Ima li covek zivot ?

Ili zivi da unisti druge .

Da Srbija ima internet protoke kako treba kupili bi jedan server na njega stavili sve sajtove i ako bi ga neko iz Srbije hakovo ja bih pojeo i server i kablove .Ovako smo nemocni

Подели на овим сајтовима

• Гости

Problem je malo tezi nego kod nas .Zaista mi je zao kome to smeta pa nisu to bankarski ili politicki sajtovi svasta ,neko je 20 sati hakovo sifre ludost .Ima li covek zivot ?

Da Srbija ima internet protoke kako treba kupili bi jedan server na njega stavili sve sajtove i ako bi ga neko iz Srbije hakovo ja bih pojeo i server i kablove .Ovako smo nemocni

Нисмо немоћни. И те како ће полиција да овде ради. Случај је пријављен полицији ими нећемо дасе играмо Шерлока Холмса. Имамо јасне назнаке о којем човеку се ради. Срамота је шта су у стању да раде присталице бившег владике, али то показује њихову немоћ. Пре неки дан смо имали прилику да су направили списак за одстрел, на коме се налазе, по њима, људи који им дирају њихове групе, сајтове...

Већ сам написао на основу чега су то они направили и да тај списак нема везе са реалношћу. Ми сви имамо право које нам је омогућио фејсбук да пријављујемо групе које нам се не свиђају. Они су нама срушили групе са преко 70,000 чланова, па ми нисмо кукали. Но, код њих је ствар обрнута: они кукају и обарају групе (на то имају право, ако то одради фејсбук) али и сајтове (што је кривични прекршај!!), али то им не смета да и даље кукају како су мученици.

То је чиста ђавоиманост, али ће ова истрага показати много тога: ко је обарао сајт СПЦ, сајт Верујем.орг, сајт СОЗ-а...

Подели на овим сајтовима

Нема ништа од форума, остали само дугмићи. Пробаћу да оспособим Звонков последњи бекап и најоптимистичнија процена је да ћемо имати те податке од пре 5-6 месеци, у најгорем случају немамо ништа и крећемо са новим форумом. Изгледа да сајт јесте хакован, али не нашом кривицом. Постоје ствари на које једноставно не можемо да утичемо.

Ма, неки рекоше да се Верујем потрошио. Није ваљда сад све спало на ЖРУ?  :291291291:
Подели на овим сајтовима

Не, него нека братија са "Верујем" најнормалније настави писање овде док администрација не подигне бекап форума.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Kakve sifre? Pojedinaca, ili neke druge?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Forum je na kraju krajeva znači zaista hakovan po riječima brata Radomira. Ne vidim razlog da je iko drugi umješan u obaranje foruma osim podržavalaca artemitske sekte jer samo njima može da smeta sam forum, kao što im smeta i ŽRU pa su ga pokušali bezuspješno oboriti, pa su ima smetale pravoslavne grupe na fejsbuku koje su bile pod ŽRU voditeljstvom pa su i njih ugasili.

Znači probisveti nemiruju i ovim se pokazuje naličije "istinskih boraca" za veru i Hrista. Oni koji kukaju da su progonjeni, ruše i gaze sve pred sobom ma i kad imaju i najmanju šansu. Toliko o njihovom hrišćanskom smirenju i milosrđu. Sjetite se samo njihovih prijetnji da će da podnesu krivične prijave protiv ljudi koji legalno prijavljuju sektašku grupu ISJVA. Koliko je samo gneva bilo da se pokuša na kolac nabosti neko ko je učinio sasvim legalnu stvar. To samo pokazuje ko je željan krvi i ko želi da gazi preko leševa. Kakav je menatalni sklop onih koji po čitav dan promišljaju kako će nekome da naude i kom Bogu oni misle da služe i za koju vjeru misle da se bore? Neki su stvarno dotakli dno, časti smirenim izuzecima koji će osuditi ovakav čin.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Forum je na kraju krajeva znači zaista hakovan po riječima brata Radomira. Ne vidim razlog da je iko drugi umješan u obaranje foruma osim podržavalaca artemitske sekte jer samo njima može da smeta sam forum, kao što im smeta i ŽRU pa su ga pokušali bezuspješno oboriti, pa su ima smetale pravoslavne grupe na fejsbuku koje su bile pod ŽRU voditeljstvom pa su i njih ugasili.

Znači probisveti nemiruju i ovim se pokazuje naličije "istinskih boraca" za veru i Hrista. Oni koji kukaju da su progonjeni, ruše i gaze sve pred sobom ma i kad imaju i najmanju šansu. Toliko o njihovom hrišćanskom smirenju i milosrđu. Sjetite se samo njihovih prijetnji da će da podnesu krivične prijave protiv ljudi koji legalno prijavljuju sektašku grupu ISJVA. Koliko je samo gneva bilo da se pokuša na kolac nabosti neko ko je učinio sasvim legalnu stvar. To samo pokazuje ko je željan krvi i ko želi da gazi preko leševa. Kakav je menatalni sklop onih koji po čitav dan promišljaju kako će nekome da naude i kom Bogu oni misle da služe i za koju vjeru misle da se bore? Neki su stvarno dotakli dno, časti smirenim izuzecima koji će osuditi ovakav čin.

Да, све је јасно. Они су претили тужбом против људи који су пријављивали ону њихову ђавоиману пљуваоницу на фејсбуку ( и ако знају да је то немогуће, јер је фејсбук то омогућио као нешто потпуно легално), а за то време се нису либили да објаве списак са мојом сликом где су позивали људе да нас личнују ( и ако их ја нити пријављујем нити ме занимају), списак који је направљен без икаквих основа већ само је направљен по принципу "кога ћемо прво". Лично, драго ми је што сам први на том списку јер су са тим показали ко стоји и иза намештених афера које покушавају да наместе.

Свакако, то ће ускоро све проћи јер знамо о коме се ради и са тим је упозната полиција за високотехнолошки криминал.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...