Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako.  

Moj predlog: ne uključujte tamo nikakve back up-e ako nisu aktualni, k čemu bi tako bili, krenite iz početka ali ga osigurajte u u pravilinijim i češćim intervalima ubuduće. Nemati aktuelan back up je za nekog noćna mora i nezamisliva stvar ali pokušajte na svu tu stvar gledati iz drugog ugla, može to biti čak velikim duhovnim obogaćenjem i prinosem takav jedan stav. Japanski zen budistički monasi na primjer grade prekrasne drvene hramove. Takvim krasnim rezbarijama ih ukrašavaju, nešto neviđeno. Oslijepe skoro pri tom poslu radeći ih a opet svakoh stotinjak godina svaki taj hram koji su tako teškom mukom, trudom i naporom napšravili i oplemenili takvim neviđenim umjetninama oni razruše i spale "iz principa". Pa mi ne trebamo sad te Forume svakih par godina "spaljivati" ali pokori i zanemarivanju onog što nije bitno, važno ni značajno na duhovnoj cesti bi se naučiti mogli!

Боље је бекап, каквог почетка, па тамо има толико добрих текстова да је то греота да се бачи...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako.  

Moj predlog: ne uključujte tamo nikakve back up-e ako nisu aktualni, k čemu bi tako bili, krenite iz početka ali ga osigurajte u u pravilinijim i češćim intervalima ubuduće. Nemati aktuelan back up je za nekog noćna mora i nezamisliva stvar ali pokušajte na svu tu stvar gledati iz drugog ugla, može to biti čak velikim duhovnim obogaćenjem i prinosem takav jedan stav. Japanski zen budistički monasi na primjer grade prekrasne drvene hramove. Takvim krasnim rezbarijama ih ukrašavaju, nešto neviđeno. Oslijepe skoro pri tom poslu radeći ih a opet svakoh stotinjak godina svaki taj hram koji su tako teškom mukom, trudom i naporom napšravili i oplemenili takvim neviđenim umjetninama oni razruše i spale "iz principa". Pa mi ne trebamo sad te Forume svakih par godina "spaljivati" ali pokori i zanemarivanju onog što nije bitno, važno ni značajno na duhovnoj cesti bi se naučiti mogli!

Боље је бекап, каквог почетка, па тамо има толико добрих текстова да је то греота да се бачи...

Pa neće to bacit, i svi drugi kad se tako nešto desi od tog starog naprave arhiv, baš sam gledao danas jedan hrišćanski Forum je to tako uradio. Evo Foruma gdje su to uradili tako po "reformi i remake", po preuređenju:

http://izaija95.lolbb.com/

Подели на овим сајтовима

Требало би да сваки хостинг има бекап базе сваки дан. То се можда треба платити, али вреди.

Pa neće to bacit, i svi drugi kad se tako nešto desi od tog starog naprave arhiv, baš sam gledao danas jedan hrišćanski Forum je to tako uradio. Evo Foruma gdje su to uradili takom po "reformi i remake", po preuređenju:

http://izaija95.lolbb.com/

А то о.ц. архив је о.ц. , него реко ако нема бекап нема ни архив.

Подели на овим сајтовима

Требало би да сваки хостинг има бекап базе сваки дан. То се можда треба платити, али вреди.

Naravno da se platiti treba, firme plaćaju da im budu tio back up-i barem 60 minutovi, ako ne i češći. Onaj recimo preduzetnik ili Crkva bi mogla biti sasvim zadovoljna i sa 24 časovim back up-om jer i to nešto stoji. A ja za svoj Forumčić imam sedmični, dakle 7 days back-up for free i zatim nikakvih problema nisam imao, imam čak tamo i čet:

Slava Kristu Forum - Слава Христу Форум

The Association of Slavic Christians:

http://slavachristu.free-forum.net/

Подели на овим сајтовима

Затворити радњу, и отићи на дуг годишњи одмор... crutches

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba.

Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas.

Šteta je za "verujem" to je fini forum.

Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu.

Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde?

Ne računam nas koji pišemo i tamo.

Znači, ti si stvarno genije  :drugarstvo:

Koliko se ti nalupaš u svakom postu, to ne može niko...

Zašto ti mene asociraš na Natašu Bekvalac?

Подели на овим сајтовима

... па тамо има толико добрих текстова да је то греота да се бачи...

konfirmiram

Зашто конфирмираш ?

Zato sto se slazem da ima puno dobrih textova i linkova za razne dobre i korisne textove.

Значи претходно се ниси слагао кад сад конфирмираш или те нисам разумео ?

Подели на овим сајтовима

Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba.

Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas.

Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu.

Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde?

Znači, ti si stvarno genije  :drugarstvo:

Што , мислиш због фризуре која везе нема са Наташином или ?

Подели на овим сајтовима

Znači, ti si stvarno genije  0110_hahaha

Откуд ја знам?! Признајем, мени је заиста тешко да разумем вас обожаватеље Наташе Беквалац. Свуда вам се привиђа и већ недељама досађујете овом народу трачевима о њој и њеном интимном животу. Да ниси ти аутор овог чланка ?  0110_hahaha

Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...