VladanSimić Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Мене су бановали,али није ми жао. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
syd Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 obrisao sam kes, forum mi se ne otvara, sajt mi se otvara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Мене су бановали,али није ми жао. greengrinни мени :cheesy: 4chsmu1 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 јеси ли пробао да отвориш ово што сам ја поставио овде? I to i svasta jos drugo, nista ne prolazi... Obi meni satima nije htelo da otvori ni naslovnu stranu,a kamoli forum,sada ulazim bez problema. greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Добро је, слава Богу, ради форум Верујем. сада се вратите редовним активностима greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 мени и даље ништа (СББ). капирам да је DNS апдејт а неким провајдерима треба и по пар дана да скапирају да се нешто променило у свету greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 da vas nisu banovali? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Хоће ли се неко смиловати и освежити форум,ил ће радити на свака три сата... facenew22222222 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Хоће ли се неко смиловати и освежити форум,ил ће радити на свака три сата... facenew22222222 Опет не ради? Ми смо имали тај проблем док нисмо прешли на стабилан хостинг. Имали смо ужасне проблеме. сада, Богу хвала, то немамо и планирамо да и у будуће имамо сарадњу са овом хост компанијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Oops! Google Chrome could not connect to www.verujem.org на гоогле цхрому The connection has timed out The server at forum.verujem.rs is taking too long to respond. на мозили "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VladanSimić Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 facenew22222222 1405_love Радостан си? greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Nelze se připojit ke vzdálenému serveru Pokoušíte se přistoupit na adresu http://www.verujem.org/, která je nyní nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu. Nejde sad ni kod mene, probao na Firefoxu i Operi, server is OUT! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 facenew22222222 Који си ти кретен... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Oops! Google Chrome could not connect to www.verujem.org на гоогле цхрому The connection has timed out The server at forum.verujem.rs is taking too long to respond. на мозили Макс,мени је то исто показивало прекључе сатима,тек негде касно ноћу сам могла да видим почетну страницу Верујем. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука