Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Medjutim sta se dogadja kada zewlim da se vratim nazad a da ne koristim strelicu na browseru . Kada kliknem na link ka verujem sa otvorene stranice vrati me na verujem.org a ne na verujem.rs.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

ne postoji baza foruma

baza portala postoji...ti možeš da joj pristupiš zato što ti se u kešu (na hard disku) sačuvala ta stranica ...

znači ako je napad nije obrisano ništa sa portala nego sa foruma...

Isto kao i kod nas...na žalost naslovnu stranu portala gotovo niko i ne čita...već samo forum

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ne postoji baza foruma

baza portala postoji...ti možeš da joj pristupiš zato što ti se u kešu (na hard disku) sačuvala ta stranica ...

znači ako je napad nije obrisano ništa sa portala nego sa foruma...

Isto kao i kod nas...na žalost naslovnu stranu portala gotovo niko i ne čita...već samo forum

AAAAAAAAAAA............. sada sam skont'o....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Покушавајући да нађем форум о којем говорите, набасах на фејсбуку на групу "Верујем у Бога!". Ко су ови? Шта пишу, тј. преносе написано о патријарху Иринеју се граничи са научном фантастиком. Само кад нису написали да је крив за бомбардовање и инвазију свемираца.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па ми причамо, али изгледа да је џаба. Нико не верује да су расколници и схизофрене личности запоселе интернет где врбују наше људе, па их после окрећу против своје Цркве.

Сутра ћемо поставити тему о томе како раде. Гори су од било које секте.

Подели на овим сајтовима

Па ми причамо, али изгледа да је џаба. Нико не верује да су расколници и схизофрене личности запоселе интернет где врбују наше људе, па их после окрећу против своје Цркве.

Сутра ћемо поставити тему о томе како раде. Гори су од било које секте.

Да није грозно и љигаво било би смешно. Шта се ту може учинити? Ту требају озбиљнији закони против клевета и лажи, али не липши маго до тада. Да, и ЖРУ им је пријатељ на ФБ, можда су из неопрезности олако то објавили.

Подели на овим сајтовима

Прорадио форум на www.verujem.org

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Чини се да је прорадио.

Nije...

Прорадио форум на www.verujem.org

eheeeej ljudi, nije ovo forum, nego SAJTTTT... eheeeej

.....................................

FORUM tamo ne radi, a sajt radi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Није. Може да се уђе у форум, али не на неку одређену тему. И даље пријављује исту грешку. Мени ово што Библбија ставља као линкове неће да отвори.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Није. Може да се уђе у форму, али не на неку одређену тему. И даље пријављује исту грешку. Мени ово што Библбија ставља као линкове неће да отвори.

Ne moze da se udje, to je tvoj browser kesirao naslovnu...

Da moze, moglo bi bar na neku temu...

Ja sad sve vreme pokusavam da otvorim naslovnu FORUMA, i nema nista...

Sajt je nesto sasvim drugo, kao sto rekoh...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Јесте, ево сад сам обрисао кеш и тако испада... Било би добро да нам се јави неко ко је тамо глодур или сл. па да нам разреши мистерију.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...