Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

• Гости

0304_smile4

Заиста брате, већ сам Ти поставио то питање: Која је Твоја намера на сајтовима као што су Верујем.орг и Поуке.орг? Не разумем чему се радујеш када не ради један сајт на коме има море православних текстова, где се окупљају браћа и сестре који воле своју Цркву...

Ако си човек који је у Цркви онда опрости, али Ти мораш да провериш своје ментално здравље, без увреде...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

0304_smile4

Који си ти кретен...

Оче Иване (и остали) Владан Симић је особа коју сви избегавају на ПБФ-у, и која прави сплетке по Београду.

Долазио је и код мене у собу, тј. код мог друга.

Углавном је ћутао, није проговарао ни две речи.

Дечко је латентни психопата, на жалост.

Невероватна је чињеница да је овај болесни човек чак и вероучитељ у Бг-у!

Чуди ме како га толеришете овде на ЖРУ.

Човеку треба помоћ.

Подели на овим сајтовима

мени и даље ништа (СББ).

капирам да је DNS апдејт а неким провајдерима треба и по пар дана да скапирају да се нешто променило у свету  0304_smile4

Jeste, evo meni konacno proradio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Problem sa hostingom

Ja imam svoj mini portalek, takvu nekakvu strančicu, multimedijalni blog, s crkvenom muzikom, tek počeo raditi na njoj. Pa mi prekjučer stalno padao spoj conection, ne znam zašto, sad je u redu. Imam hosting u Češkoj. Tamo imam gotovu tek jednu stranu:

http://slavachristu.phorum.cz/index.php/index.php?q=8&name=Santa%20Maria%20di%20Grottaferrata

Подели на овим сајтовима

Problem sa hostingom

Ja imam svoj mini portalek, takvu nekakvu strančicu, multimedijalni blog, s crkvenom muzikom, tek počeo raditi na njoj. Pa mi prekjučer stalno padao spoj conection, ne znam zašto, sad je u redu. Imam hosting u Češkoj. Tamo imam gotovu tek jednu stranu:

http://slavachristu.phorum.cz/index.php/index.php?q=8&name=Santa%20Maria%20di%20Grottaferrata

Pa lepo vam izgleda. Vedro.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kao sto rece Meda, izgleda da je DNS update u pitanju...

Evo meni verujem opet ne radi...

Proci ce to sve verovatno brzo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mora da me je Lazar Nešić pomešao sa nekim.

Кад се будемо срели, можебити веома ускоро, видећеш да нисам.  0102_laugh

До тада, једино ти ово може помоћи:

ludacka-kosulja-3734.jpg&sa=X&ei=XlpcTZfvII3sOfnD0aIL&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNFnHDOt3oUZZriuNgKANmEhVyty_w

Stvarno je teško pratiti ovu mladunčad što se tiče mode, gubim već totalno pregled u tome, prvo su svi hodali u pidžamama, pa iscijepani ko da su na mečku naletili, pa u tim čakširama s turom do koljena a sad je moderno ovo ovako, jadni ti roditelji njihovi, OMG!

Подели на овим сајтовима

Лазаре Нешићу, смири лопту иначе ће бити опомене.

Важи.

Али опомена мени или чак брисање са овог форума неће ништа помоћи у чињеници да је Владан Симић и даље психопата, коју треба удаљити одавде.

И, оче Иване Цветковићу, лицемерно је што са једне стране кукаш по Фб-у како разни људи уништавају и нападају Цркву, а овамо им на свом форуму дајеш простора да вршљају и изричеш опомене људима који упозоравају да такве секташе и лудаке.

Опрости на искрености.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...