Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 On 8/19/2013 at 13:40, Срђан Шијакињић рече Хехе из ког разлога овако смеле изјаве? Мислим, колико је било феноменланих двоћошкаша до сад Таша и онај њен "сват"-НЕПРОЦЕЊИВО! On 8/19/2013 at 13:50, nlcph рече Тема за забаву, нема одређени смер и сврху, духовита и лепа тема, углавном мислим да је рано да учествујем на њој. Хвала, ал' неки други пут. Хвала сестро! Можда неки други пута! Драшко, Лидија Миленковић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 http://youtu.be/OVCxJ1aT24A Најава ЖРУ двоћошка Два ЖРУ "лава" Жељко & Steve Cheney (алијас ЗвонкоМ) Желите ли да поставите питање овим момцима, пишите ми у ПП Ваш Драле Боки :bendoff: УСкоро УСкоро ускоро ускоро Juan Valdez, Милан Ракић, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Најава ЖРУ двоћошка Два ЖРУ "лава" Жељко & Steve Cheney (алијас ЗвонкоМ) Желите ли да поставите питање овим момцима, пишите ми у ПП Ваш Драле Боки УСкоро УСкоро ускоро ускоро Једва чекамо! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Припреме су у току... Милан Ракић, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ја оћу Колегу да видим у двоћошку. Само не знам с ким би могао, можда са самим собом. Margareta and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 @@Срђан Шијакињић, Izvini, priznaj im da ti ja ne dozvoljavam da u bilo cemu ucestvujes bez mene! :P Драшко, Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ја оћу Колегу да видим у двоћошку. Само не знам с ким би могао, можда са самим Колегу (Који Већ Број) и Јуродивог... Juan Valdez, Margareta and Anette је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ја оћу Колегу да видим у двоћошку. Само не знам с ким би могао, можда са самим собом. Kolega vs Velja 94, mrtva trka Margareta, Биљана, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Samo vi radite, ja ću.. Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Најава ЖРУ двоћошка Два ЖРУ "лава" Жељко & Steve Cheney (алијас ЗвонкоМ) Желите ли да поставите питање овим момцима, пишите ми у ПП Ваш Драле Боки :bendoff: УСкоро УСкоро ускоро ускоро ojeaaaaaaaaaaaaa................!!!!!!!!! bravo Drale............. ( sorry, a otkud BOKI? :.mislise.) Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 ( sorry, a otkud BOKI? ) nadimak od prezimena "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 nadimak od prezimena aaaaaa........... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 @@Срђан Шијакињић, Izvini, priznaj im da ti ja ne dozvoljavam da u bilo cemu ucestvujes bez mene! :P Пссст https://i.chzbgr.com/maxW500/6054766592/h060F5AE9/ Anette је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Поштовани форумаши, драго ми је да имате прилику да упознате из "двоћошка" два форумаша "капиталца" Праштајте на техничкој несавршености ЖРУ двоћошка и на свему што бисте замерили Легенда : Ž (Жељко) S CH (Стева Ченејац=Steve Cheney) Sa kojim forumašem(forumašicom) bi se rado zaglavio u liftu? Ž Са попом Иваном! Мислим да тад више не би мого да врда. Што значи да би или тог момета кеширао паре за плату или би му узо ципеле, мобилни, мантију и већ шта има од покретних вредности. S CH Са свима! Али није то што мислите... Kada bi se u liftu zaglavio sa partnerom iz dvoćoška šta biste radili, o čemu biste razgovarali? Ž Извадио бих чакију и играо се њоме, правио бих се да га не познајем и певао руске бољшевичке песме. S CH Има на форуму неколико људи са огромним животним искуством које би могао сатима и данима да слушам у које спада и супарник. Разговарали би уопште о животу, шта смо доживели, где смо грешили, филозофији... И таман кад пређемо на спорт и вицеве наишли би ватрогасци. Da li si ikada vodio kolo na podijumu za igru? Ž Мислим да јесам једном ако ме сећање добро служи, знам да сам имао неку белу марамицу и махао њоме. Иначе никад не играм никаква кола, али тад сам био пијан. S CH Не. Тотално сам оперисан за те ствари... Ове "класичне" по мало натуцам, али само уз одговарајуће мере безбедности Šta je to liberalizam? Šta je to nacionalizam? Ž Оћеш краћи или дужи одговор? Претпостављам краћи... Либерализам је философско-политички правац чији представници имају уобразиљу да су они Богом дати да другим људима штите слободу од консервативизма, традиције, социјализма и колективизма. Насупрот либерализму је философско-политички правац национализма чији представници стицајем чудних околности покушавају да се одбране од наметања слободе у односу на традицију, социјализам,консервативизам и делимично социјализам. Ова одбрана се често завршава крвопролићем, јер као што знамо истинска слобода је скупа и стиче се крвљу. S CH Само различити начини на које људи покушавају да изразе љубав према другим људима. Проблем настаје тамо где човек заборави на љубав према ближњем па му филозофија постане сама себи циљ. Себе сматрам за великог родољуба, свој народ изузетно волим и ценим. Зато се и трудим да раширим неке идеје које сматрам за добре. За мене се родољубље подразумева па га зато не наглашавам пуно. Kuda plovi ŽRU brod? Ž У уџбенике историје за далеке будуће генерације. S CH Пловидба је циљ. Надам се да ће се што више људи прикључити, да ћемо бити максимално опуштени и нормални. То је најважније. Da li na forumu ima teških reči i kako se nosiš sa tim? Ž Трудим се да све дискусије на форуму схватим као игру вијуга. Тешко се носим само са упорним глупацима којима су флоскуле, пароле и предрасуде главни аргументи. S CH Па има, нажалост... То схватим као тренутну слабост (и код себе и код других) која се храни мојом пажњом. И онда покушам да је уморим глађу. Време иде, све то прође и смири се. Искрено, и сам сам по мало крив јер волим "шок терапију" - да контроверзне идеје избацим такве какве јесу, без увијања и припреме. Па и реакција може да се очекује. Само не би требало да будемо груби. Критикујте и унижавајте идеје, не људе. Da li si nezgodne naravi? Ž Јесам прек човек, али дуготрпељив и многомилостив. 4chsmu1 S CH Да. Много сам замлаћен, посебно овако преко интернета. У стварном животу мало мање.. Kada bi se našao sa sagovornikom na Azurnoj obali, kako biste se proveli? (imate novca za provod.......šta prvo?) Ž Прво пиво које је обећао. Потом диван од пар сати. После би отишли на вечерње у оближњу руску православну Цркву. S CH Отишли би на нудистичку плажу да се правимо важни. То ти је за оно прво питање. Da li ŽRU administracija ima pune ruke posla? Ž На жалост има. Ово је велик сајт и форум и захтева пуно рада. Истина не раде сви сваки дан једнако али у глобалу сви раде подједнако сем техничког уредника који мислим да ради највише а притом је најмање примећен. S CH Па имају ови што нешто раде. Да се подели мало већа тема треба чини ми се бар десетак минута - прочитати сваки пост, одлучити да ли иде у нову тему или стару (што није увек једноставно) итд. Има ту да се ради. А кад се ископају ратне секире тек онда је чудо... Има ту свашта. Kako bi izgledao ŽRU sabor kada bi ga ti izrežirao? Ž Догодине у Пећкој Патријаршији и на Газиместану! S CH Ау, то би била журка! У једном делу била би организовама предавања из економије и класичног либерализма, а у другом пићенце, мезенце, музика, гитара, зезање... Онда би пустили слободне појединце да сами одлуче шта им се више свиђа. За мене нема пуно дилеме... Ljubav ili zaljubljenost? Ž Љубав. S CH Ма може све, само нек се људи воле. Забуљеност је ту само једна фаза. Gibanica ili pečenje? Ž Гибаница (својеручна). S CH Је л` ту мора да се изабере само једно? Ја би онај, како се зове, швецки сто... Па редом... Паметни ти швеђани... Gitara ili gusle? Ž Електричне гусле. S CH Видиш, дао си ми идеју да напишем једну композицију за гитару и гусле па да превазиђемо те поделе. Amerika je ........zemlja daleka, šansa, neshvaćena veličina...? Pit, šta je Amerika ? Ž Америка је по речима мог рођака војводе попа Ђујића, револуционара, социјалисте, православца, четника, традиционалисте, националисте итд – Млада земља и млад народ, без традиционалних оптерећења, пуна елана и амбиције, са много грешака које прате младе народе. Земља којој треба помоћи, дати јој духовност и охристовити је. Моје мишљење делимично прати ђедово. Но ипак бих додао Америка је Нови Рим, али онај пагански предхришћански. S CH За мене је то једна генијална идеја. Једном давно окупили су се неки паметни људи и одлучили да људи живе слободно, да свако ради шта жели и како најбоље може. Да се не мешају у туђа посла него гледају своја. Живи и пусти друге да живе... Нажалост, њихови потомци све више одустају од те идеје. Полако постају супротност. U čemu iskazuješ svoju kreativnost? Ž То и јесте мој проблем, превише талената премало амбиција. S CH У свему што радим. Не умем другачије... Kada bi sad mogao da biraš, koju profesiju bi izabrao od srca? Ž Појма немам...епископ не би било лоше. 0110_hahaha S CH Вероватно музику. Али не могу да кажем шта више волим. Има толико креативности у свему што човек може да ради. Овај свет је стварно фантастичан. Šta poručuješ sagovorniku, a šta forumašima? Ž Ко је близу Бога није далеко ни од кога. S CH Мом супарнику - keep up the good fight (1. Тимотију 6:12)! Форумашима - волим вас све. Дивни сте људи. Праштајте и помените сви. Srbija je zemlja......? (dopuniti) Ž Чуда! У коју је Бог упро прстом тако да никоме није јасно зашто. S CH Србија је земља којој је потребна нада. Da li veruješ da na forumu može da se rodi ljubav dvoje ljudi, muškarca i žene? Ž Видео сам то на пар форума. Што да не, ово су савремена сеоска посела, градски изласци, кафане и дискотеке. S CH Љубав не зна за границе. Да. Da li je forum mesto koje je promenilo tvoj život nabolje? Ž Па у једном моменту мог живота форуми су ме извукли. Тако да да. Мада већина оних од којих су ме форуми извукли би рекли да не. S CH Да. Пуно ми значи. Kada bi imao dovoljno novca, i priliku da snimiš dugometražni film, o čemu bi taj film bio? Ž Било би то више филмова. Први би био о Јасеновцу, натуралистички филм, са јеванђеоском поруком на крају. Други би био о обичном црквеном човеку у Србији и његовом свакодневном животу. И трећи би био о Св. Сави, историјски православно Хришћански филм неки микс житија и историје. Имам још мелеон идеја за историјске филмове и неке друге али нема места овде. S CH Вероватно неко филозофско смарање... Боље да платим Брус Вилиса па нек тамо скаче из авиона и прави чуда Domaći bend no1? Ž Шта знам, више преферирам тврђи звук, немам домаћи no1, али ако морам да бирам по квалитету рекао бих да је то Ју Група. S CH Ух, мора само један... После више писања и брисања - EKV. Strani bend ili pevač po tvom ukusu? Ž Вајленс-неки амерички панкери, они су ми најбољи, но то сам баш давно слушао. А онда после њих сви класици ХМ, Панк, и Скинс музике. S CH AC/DC Najviše voliš kada sediš ispred TV-a pijuckaš toplu kaficu, pratiš fin program ili nešto drugo........? Ž ТВ баш ретко гледам. Кафица пред компом и читам Поуке и Видовдан. . S CH Нешто слично, само немам TV него интернет... Kada praviš ručak, začin koji najviše voliš je........? Ž Кад ја правим ручак?!! То је ретко и никад није комплет ручак. Сол. S CH Кобасице. Jedino što može da te izvede iz takta........? Ž Када саговорник нема културу говора. S CH Не смем да кажем, добићу оклагијом по глави... Željko....Zvoni ti neko na vrata, otvaraš.......kad ono Steve Cheney sa sve familijom navratio, banuo nenajavljeno, ulazi,pune ruke poklona Tvoja reakcija 1) Stavljaš kafu, teraš ženu da mesi pitu, pravi ručak, nudiš ga da prenoći itd... 2) Savetuješ ga da se okrene i krene put Ameriku ili gde već želi, pa da se prvo najavi sledeći put 3) Izignorišeš ga u fazonu "ŽRU? nikad čuo? pogrešili ste, da ja sam Željko ali pojma nemam o tome" Ž Терам жену да кува кафу и иде у продавницу по пиће, ја месим питу, кажем му да је требао да се најави, и правим се да то нисам ја. Steve Cheney----Lep sunčan dan u tvom mestu blizu ČikagaSviraš gitaru, otkidaš.......uživancija ZvonoWho is it? To sam ja Željko, ŽRU Željko Tvoja reakcija 1) I`m sorry, I don`t understand, U Ukranians should go home! 2) Otvaraš , grliš Žekana, teraš suprugu da umesi burger, ispeče američku pitu, namesti sobu za prenoćište putnika namernika 3) Ništa od navedenog S CH 2 + највећа журка коју је видела западна хемисфера... Ленка*, Милан Ракић, мирођија and 22 осталих је реаговао/ла на ово 25 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 20, 2013 Пријави Подели Написано Август 20, 2013 Е момци,одлични сте били сва тројица. :good2: Право освжење. Слатко сте ме насмејали, али и разнежили. 0110_hahaha Хвала вам. мирођија, Баба, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука